Terje Sannerholt

Intervju18.05.2007Joachim Marhaug0

Trener bryst på mandag, lår på tirsdag, biceps og triceps på onsdag, skuldre, nakke og legger på torsdag og rygg på fredag. Jeg løfter ikke spesielt tungt, liker best å få kontakt med muskelen.

Navn: Terje SannerholtSandefjord_20open_202007_20(12).jpg
Alder: 32
Bosted: Larvik
Arbeid: Vernepleier
Høyde: 179cm
Vekt: off season ca 100. deff 80kg
Sivilstatus: Verdens beste kjæreste Jannicke.
Sponsor: Ble sponset av Power Nutrition frem til April. Sponset av Norkost nå ett år frem i tid.

Fortell litt om deg selv
Min personlighet er noget spaltet.*ler* Har mange sider. På fritiden prøver jeg for det meste å være med min familie, dvs. min kjæreste og våre 3 barn. Har jeg tid til overs prøver jeg å fiske en del, høre på musikk, selv om jeg stort sett alltid trener etter musikk på mp3 spilleren. Det går alltid i hard metall musikk, black/death metal:-) trener også 5 dager i uken man-fred.

Merittliste
Var debutant i år (07) fikk en 8 plass i Sandefjord, klarte ikke å komme ned i min klasse og veide inn i +80kg klassen og da ble jeg litt for spinkel, ellers fikk jeg en 11 plass i Oslo Grand Prix, veide da inn på 79,5 og klarte - 80. Var fornøyd med plasseringen da jeg så den sinnsykt bra kvaliteten det var i den klassen, var 15 stk med og de fleste var rå. Var jævlig kult, selv om jeg gjerne skulle ha hatt noen plasser lengre opp. Men jobber med saken fremover :-)

Fortell om din treningsbakgrunn?
Startet å trene som 18 åring tenker jeg, men ikke seriøst, har trent hele tiden men ikke med konkurranser i sikte. Men de siste årene har treningen vært god og seriøst.

Hvordan ser en helt vanlig dag ut i ditt liv?
Står opp ca 06 da vår lille datter på 2 år våkner, så er det full stell der, så er det frokost for meg som består av Go`dag kornblanding med proteinshake over, lar det svelle også hive nedpå, så er det jobben, spise igjen kl 10.00, så igjen kl 13.00 så hjem og spise kl 16 igjen, så på trening, så inntak av raske karb og en shake, så mat igjen etter en times tid, så litt tv og evt. husarbeid:-) så mat Sandefjord_20open_202007_20(11).jpgigjen og så køya, blir ofte en forbrenningsøkt der også natta:-) Maten jeg spiser er som regel ris, poteter, pasta som jeg bruker som karb.og kyllingfile, indrefile, sei/torsk, egg som protein kilder. Bruker endel grønnsaker som brokkoli, paprika, løk. Og bruker Udo choice til måltidene x 3 (omega 3-6-9) holder meg til mest proteiner på de siste måltidene.

Hva er dine mål og ambisjoner?
Mitt mål er nå og legge på meg mest mulig frem til oktober 08. satser til NM 08. Siden jeg er litt mellom barken og veden mht min høyde og vekt må jeg legge på meg mer kjøtt. Satser på å veie inn da på 87-88kg hard. og stille i - 90kg klassen. Har stertet på kjøret mot det allerede:-)

Hva fikk deg til å begynne å trene?
Hva som fikk meg til å trene? tja si det, conan filmene:-) var svært opptatt av dem husker jeg, så det er vel som mange andre at man ble fascinert av Arnold.

Er du fornøyd med framgangen du har hatt?
Tja? I den siste tiden har jeg vært det, lærte kroppen godt å kjenne igjennom min første deff nå i vinter, og så hvordan den likte seg eller ikke likte seg på hva jeg spiste og hva resultatet ble.

Hvordan trener du?
Trener bryst på mandag, lår på tirsdag, biceps og triceps på onsdag, skuldre, nakke og legger på torsdag og rygg på fredag. Jeg løfter ikke spesielt tungt, liker best å få kontakt med muskelen og når jeg får det kjører jeg på til det sprenger og stopper seg, finner vekten da ved at jeg ligger på mellom10 og 12 rep på de mindre muskelgruppene, lår og bryst pleier jeg å kjøre 5 sett og mellom 8-10 rep. digger å få kontakt med muskelen og vite at vevene rives:-)



Hvilke øvelser er dine favoritter for følgende muskelgrupper
-Bryst Skråbenk.
-Skuldre nakkepress sittende på kne i maskin
-Triceps pushdown
-Biceps hantelcurl
-Rygg nedtrekk front
-Forside lår knestrekk i maskin
-Bakside lår curl stående i maskin
-Legger tåhev
-Mage crunch

Hvordan spiser du?
Som nevnt tidligere. Men passer på å fylle på med raske karb rett etter trening, spiser da enten rosiner, banan, riskaker og skyller ned med en prot.shake.

Bruker du kosttilskudd? Terje12.03.2007008.jpg
Ja, bruker kosttilskudd til frokost og etter trening. Off season blir det en god del proteinsmooties også. bruker også aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Hvilket kosttilskudd vil du anbefale til andre og hvorfor?
Hmm, er så sykt mye å velge mellom og de fleste er bra, selv er jeg veldig kresen på smak, så jeg velger ofte etter det. Ig det spørs om man skal bulke opp eller ha med høyt protein innhold. Prøv ut selv og se hva du synes er best. Selv liker jeg godt Metabolic whey.

Hva er dine beste løft med vekter?
har pers på 185 i benkpress. curler med 35kg hantler. men ellers er jeg ikke så opptatt av hva jeg eller andre tar i benk, knebøy, mark etc. Hva er vitsen? Er opptatt av hvordan jeg kan bygge best og ikke hva jeg løfter i kg.

Har du noen forbilder?
Ja, jay cutler er stor!!!! eller Arnold, Lee Haney og gamle gutta. Liker stilen som var da, med smale midjer osv.

Hva motiverer deg?
Det som motiverer meg er at jeg vet at jeg alltid kan bli bedre, og vil opp i vekt og stå på pallen i NM 08. Ellers mennesker som driter i hva andre synes og gjør som de selv ønsker, etter regler selvfølgelig. Gå for det du tror på.

Hva gjør du for å komme i form? BodyTerje063.jpg
Beste tingen uten tvil er å gå før frokost, gå 1 time halvannen før du inntar frokost er en sikker vinner, da raser fett av. ta gjerne noe koffeinholdig føre, selv liker jeg ikke flytende men man får mye bra i fast form:-)

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Spis ofte og bruk udo`s choice, ha 30 min cardio trening etter din treningsøkt, og ha masse sex med kjæresten:-) He he. Det forbrenner bra! :)

Hva synes du er din beste prestasjon?
Har kun stilt i konkurranser bare to ganger. En i Sandefjord og en i Oslo, men mest fornøyd med min plassering i Oslo.

Har du noen forslag til enkle og sunne måltider?
Lag deg gjerne omelett av egg, bruk 10 egg og bruk kun en plomme, ha i noen kokte poteter skåret opp i skiver og legg rundt, ha i litt kokt skinke, løk og søt paprika, smak til med krydder. Grillkrydder og hvitløk. pasta med reker og tomatsaus. kylling i fajitalefser. Er mye man kan lage, sjekk innholdet i produktet og bland ihop. Selv passer jeg på at det er mye protein i det jeg spiser og at karben ikke er så mye høyere en proteinet.

OsloOpen2007Forbedmng04_20(24).jpgHvilke muskelgruppe er du mest fornøyd med?
Armene mine er jeg fornøyd med. men blir vel aldri hel fornøyd med kroppen, vil alltid bli større og grovere, blir avhengig:-)

Hva er ditt treningstips til nybegynnere
Tren striks, ikke juks eller legg på mye vekter hvis du ikke helt klarer å løfte det uten å jukse. Få kontakt med musklene og bruk tiden. Ha fokuset på det målet du setter deg og ikke lyv for deg selv. Har du ett stort mål, sett delmål for å nå det, men ikke gi opp selv om det tar tid. Ellers må jeg takke Roar Innlagen for god veiledning, støtte og hjelp, det samme gjelder Tommy Thorvildsen for utrolig god hjelp og gode råd. Tommy er en motivator:-)


Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Andreas Gulbrandsen kom i superform.

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Se bilder og intervju.
Se videointervju

Linda Antonsen (38) klar for VM

Intervju06.12.2012132

Linda Antonsen deltar i Bodyfitness.

Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!