Derfor deltar ikke Kai Greene på Mr. Olympia

Fitness18.09.2015Joachim Pedersen0

Mr. Olympia arrangør Robin Chang forteller grunnen.

Tidligere denne uken publiserte vi en artikkel om at Kai Greene er kastet ut av Mr. Olympia. I en over 9 minutters lang video lagt ut på hans egen fanside på Facebook fortalte at han "ikke kommer til å få lov til å konkurrere." En gråtkvalt Greene fortsetter videre: "Det er bare mer som skjer bak kulissene enn jeg kan si.". Forvirrende, for å si det mildt! Greene ga ingen konkret grunn i sin over 9-minutters video.

Nå har FLEX  etterspurt Mr. Olympia arrrangør Robin Chang for å se om han kunne kaste lys på Kai situasjon. Her er hva han hadde å si.

Etter å ha spurt om Kai Greene er utestengt fra å konkurrere i 2015 Mr. Olympia svarte Robin Chang følgende.

- Ikke i det hele tatt! Kai har hatt sin Olympia kontrakt siden april, men nektet å signere det av årsaker som kun Kai kjenner til. Dette er den samme kontrakten Kai har signert for de siste 6 årene. Ingenting har endret seg, kun datoene. Hvis han ble utestengt fra å konkurrere, hvorfor skulle vi sende ham kontrakten? Jeg har selv hørt han sa at han ble utestengt fra expo! Tuller du med meg?

Videre graver FLEX mer i dybden til arrangøren:

FLEX: Men fra Kai videoen, virker det som om beslutningen ikke var hans. Snarere ble avgjørelsen tatt for ham. Og det ble gjort nylig, bare noen få dager ut fra showet. Det var ingen indikasjon på dette tidligere i år. Var det noe som ble sagt til ham som ville føre ham til å tro at han ble utestengt fra konkurransen?

Robin Chang: Avgjørelsen har alltid vært Kais. Hvis han virkelig ønsket å konkurrere, alt han hadde å gjøre var å signere kontrakten og sende den tilbake til oss, som han har gjort de siste 6 årene. Den siste gangen jeg snakket med Kai var med sin manager for en måned siden, da de spurte om en messe på Olympia. Ingen indikasjon på at han ikke kommer til å konkurrere. Jeg har ikke snakket med dem siden.

Du kan se hele intervjuet her

Referanser:
- FLEX Online: 
http://www.flexonline.com/ifbb/kai-greene-out-olympia#sthash.zqybBb1x.dpuf

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Den ultimate armtreningen med Kai Greene.

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Få de beste tipsene fra den profesjonelle kroppsbyggeren Kai Greene.
Sjokkerende nyheter for Kai Greene.
Under Mr. Olympia. Se video.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.