Protein-øl til festglade fitnessfolk kan komme

Kosthold10.10.2015Joachim Pedersen0

Hørte du noe som skurret i overskriften? Ja, protein-øl er nemlig på trappene.

Er du en ølelsker vil kanskje protein-øl, eller fitness-øl som det blir omtalt i den store verdenen, være midt i blinken for deg? Det er faktisk en kar som heter Blake Konrardy fra USA som prøver å få lansert dette. Han er en ølelsker samtidig som han liker å trene. Han ønsker å nyte en øl etter trening som er rik på protein.

Når helgen kom ble Blake ofte spurte om å ta noen øl med gutta etter trening når helgen kom. Han tenkte da han at skulle heller ønsket å få i seg mer protein enn bare alkohol. Det var her hans idè med mer protein i øl ble til. 

Se video:

Hvis Blake Konrardy får nok støtte på Kickstarter vil produksjonen finne sted. Da vil man kunne få tak i protein-øl i to forskjellige varianter:

Brewtein

Brewtein har større proteininnhold enn noen annen øl i verden. Den er fullpakket med 7 gram whey protein, men du vil ikke kjenne det på smaken. Brewtein er kategorisert som et amerikansk hveteøl, med en ganske lett konsistens, forfriskende hvetemak, og en ren finish. Den er best når den serveres kald rett fra flasken eller i et glass med sitron. Den har 7g protein, 13g karbo, 5% alkohol og 178 kcal.

Nutribeer

Ønsker du en lettere variant er NutriBeer det andre alternativet. Det er en lavkarbo øl som er laget for de som mer fitnessfokuserte og ønsker å begrense kaloriinntaket samtidig som de nyter en øl. NutriBeer passer inn i den klassiske lysere stilen ettersom den har en lys og musserende konsistens, sitrus smak og glatt overflate.  Den har 4g protein, 7g karbo, 4% alkohol og 122 kcal.

Merk at hvis pådriverne får nok startkapital til å sette igang vil protein-øl først bli lansert i Amerika. Blir det en suksess i statene vil det mest sannsynlig også bli lansert i flere verdensdeler. 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Du trener mye, men drikker også alkohol av og til. Vil det påvirke resultatene?
Se hva som skjer med kropp og sjel hvis du lar være å drikke i januar.
Han bestemmer seg for å kutte ut sukker i 30 dager. Resultatene hans er fantastisk!
Reduser de negative effektene alkoholen har på kroppen din.
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.