Fitness Cruise på Color Line

Fitness11.12.2015Joachim Marhaug584

Snart kan du delta i fitness på et cruiseskip eller være tilskuer.

Geir Hansen har i samarbeid med NKF og Color Line fått til en konkurranse på selveste Kiel fergen som går fra Oslo, Color Magic. Dette er en verdens største bilferge. Den er 224 meter lang og har 15 dekk.

Flott konkurranseavslutning på året

Geir Hansen har jobbet med prosjektet en stund og har vært i møter med NKF og Color Line. Både NKF og Color Line er positive. Avtalen er allerede signert.

- De synes dette var en spennende og helt ny idè som kunne bli en flott happening og avslutnings event i Norge. Målet mitt er at om dette blir vellykket blir det et fast event som gjentas hvert år fremover, smiler en engasjert Geir.
Det er sannsynligvis første gang i historien at en fitnesskonkurranse blir arrangert om bord i et cruiseskip.

Fitnesskonkurranse og sosial sammenkomst

Ikke bare en fitnesskonkurranse. Siden alle er på en båt vil det være muligheter for lystige lag etterpå. Buffet/restaurant og nattklubb er noe av fasilitetene man kan by på.

- Dette arrangementet vil derfor være veldig samlende på flere måter. Selvfølgelig er det noen utfordringer logistikkmessig og i selve gjennomføringen, men her har jeg allerede de fleste planene klare. Min kompetanse på gjennomføringer av stevner føler jeg kommer godt med i denne sammenheng. Når alt er klart vil dette bli en flott opplevelse for alle som deltar eller ser på, eller som har en eller annen rolle i arrangementet. Det vil være store muligheter for sosiale samlinger på restaurant og nattklubb i de sene nattetimer, forteller Geir.

Fakta

Arrangementet vil være et ren fitnesskonkurranse med kategoriene: Bodyfitness, Bikinifitness og Men`s Physique med vanlige inndelinger av debutanter, høydeklasser også videre, men dette kommer det mer opplysninger om etter hvert.
Når det gjelder priser og hvordan man skal forholde seg til påmeldinger og bestillinger så vil det også komme utfyllende opplysninger om dette når tiden er moden for dette.

Dato: 12-14 november 2016
Sted : Color Magic

 


Bli med på FitnessCruise

Fitness20.10.201614

Etteranmeldinger er nå mulig. Se info!

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Bli med på FitnessCruise

Fitness20.10.201614

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!