Longboard som ekstremsport

Trening02.03.2016Joachim Marhaug0

Longboard er en alternativ treningsform som styrker kjernemuskulatur.

Denne uken handler Kickstart om ekstremsport og alternative treningsformer. Det å gå på treningssenter, spille fotball, håndball eller gå på ski kanskje er noen av de vanligste treningsformene i Norge, men det er mange som holder på med helt andre ting også, og spekteret av spennende og aktive fritidssysler er stort.

De aktivitetene vi har valgt å se nærmere på er hest, longboard, cheerleading, klatring - og sjakk! Vi skal møte ei skikkelig hestejente, være med uGGabuGGa Crew på et internasjonalt mesterskap i longboard, vi skal få et innblikk i hva cheerleading EGENTLIG handler om, og programleder Ane får prøve seg på klatring. Kanskje får vi også svaret på om Sjakk virkelig er en sport?

I 10 uker fremover kan du i samarbeid med TV3 Play følge Kickstart som er en serie med ulike tema innenfor trening og kosthold. Se dagens episode nedenfor.

Programserien Kicstart tar for seg en rekke tema innen trening, helse og livsstil. Vi følger unge mennesker i prosesser med livsstilsendring og får gode tips og inspirasjon fra eksperter og kjendiser.

Serien har et ungdommelig språk og lave skuldre, men tar også for seg alvorlige problemstillinger som spiseforstyrrelser og fedme.

Programleder Ane Gyllstrøm bruker seg selv i eksperimenter der man tester holdet i etablerte myter, mens ekspertkommentator og PT Martin Norum bidrar med akademisk tilnærming og faglige kommentarer.

Stuntreporter Hanna Jonsrud sjekker stemningen blant tilfeldige personer på gata, og gir dem artige utfordringer.

Gjennom Kickstart følger vi Dagmar (18), som må slanke seg for å realisere modelldrømmen, og Henning (24), som har noen kilo for mye og må ned i vekt for å styrke selvtilliten og få seg dame.

Totalt vil man over 30 episoder dekke 10 forskjellige tema, deriblant slanking, spiseforstyrrelser, trender innen klær og utstyr, kos og utskeielser, alkohol og helse.

 


Trening og økonomi

Trening10.03.20160

Er det dyrt å trene?
Se videointervju av flere cheerleading jenter.

Ballsport

Trening26.02.20160

Driver du med ballsport? Se denne videoen.

Squash for økt forbrenning

Trening24.02.20160

Prøv squash for økt forbrenning og kondisjon.

Trening og økonomi

Trening10.03.20160

Ballsport

Trening26.02.20160

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!