Vårens drikkenyheter fra Coca-Cola og Burn

Kosthold13.05.2016Joachim Marhaug0

Dette er vårens drikkenyheter.

Denne våren satser Coca-Cola på vann og produkter med mindre sukker. Både Bonaqua, Fanta, Coca-Cola life og Nestea har nyheter som lanseres nå i mai. I tillegg kommer Burn med en ny smak.

 - Coca-Cola jobber ut fra en strategi om å tilby stadig flere drikkevarer med få eller ingen kalorier, og det ser vi på mange av vårens nyheter, sier Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.

Bonaqua er årets storsatsning

Den store nyheten er Bonaqua som kommer med nytt design, mindre flaske og flere nye smaker. Frukt-i er et helt nytt konsept fra Bonaqua med juice og fruktpuré, som kommer med de to sommerlige smakene Bringebær-Sitron og Appelsin-Mango. Bonaqua+ inneholder vitaminer og ble forhåndslansert i utvalgte butikker i fjor, med smakene Fersken-Aloe Vera og Blåbær-Honning. De har på kort tid blitt et populært tilskudd til Bonaquaporteføljen, og i mai blir de tilgjengelig for alle utsalgssteder.


Vann med frukt i - derav navnet frukt-i - er en av årets drikkenyheter.

Mindre sukker og kalorier

Denne våren er det også flere produkter, både nye og gamle, som får mindre sukker.Coca-Cola life ble lansert i fjor, som den den første colavarianten med stevia-ekstrakt. Nå har den fått en ny oppskrift, hvor sukkerinnholdet er enda lavere. Den nye varianten av Coca-Cola life får 45 % mindre sukker enn andre sukkerholdige coladrikker, og er et godt alternativ for de som vil ha god smak med færre kalorier.Det er også gjort endringer i oppskriften til isteen Nestea lemon. Tidligere var dette en iste som inneholdt en kombinasjon av sukker og stevia-ekstrakt, slik at kaloriinnholdet ble litt lavere. Nå blir denne isteen helt sukkerfri, og får navnet Nestea lemon zero.

Den siste nyheten med redusert sukkerinnhold er Fanta Pineapple Citrus, som er en limited edition variant. Fanta Pineapple Citrus er søtet med stevia-ekstrakt i tillegg til sukker. Dette gjør at man får den samme gode smaken, men med færre kalorier.

Burn

Denne våren får energidrikken Burn både nytt design, og en ny smak - Burn Passion Punch. Den nye varianten har en eksotisk smak av pasjonsfrukt, som har slått godt an i andre land. I USA er dette den fjerde mest populære smaken innenfor energidrikker. Burn er en del av porteføljen til Monster Beverages, som i Norge distribueres av Coca-Cola Enterprises.

 


Se hvordan han ble seende ut etter å drukket 3,3 liter cola hver dag i 30 dager.

Pepsi Max Cherry i salg nå

Kosthold16.09.2015205

Pepsi Max har lansert en ny smak; Pepsi Max Cherry.
Har du noen gang lurt på hva Coca Cola egentlig er?

Coca-Cola Life med stevia

Kosthold13.06.2014926

Nå lanserer Coca-Cola Life med stevia, men...

Pepsi Max Cherry i salg nå

Kosthold16.09.2015205

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!