Se supersterk bestemor (71) trene beinpress

Diverse27.07.2018Joachim Pedersen0

Denne bestemoren på 71 år løfter kanskje mer enn deg i beinpress.

Du kjenner sikkert noen som er i 70-årene. De fleste vil bli andpusten av å gå opp og ned trapper, men det er ikke tilfellet for Linda Wood Hoyte. Hun har drevet med bodybuilding siden hun var 39 år gammel. På klippet under er hun 71 år og holder fortsatt koken på gymmet. Hun er ikke bare sterk, men Linda ser også meget ung ut. Hvis vi ikke haddet skrevet hun var 71 år hadde de fleste tippet 40-50 årene. Hva er Lindas hemmelighet? 

- Jeg praktiserer en helhetstenkning til helse og velvære, noe som betyr at jeg ser på hvordan alle områder av livet ditt henger sammen. Fører stress på jobben eller i forholdet til at du overspiser? Betyr mangel på søvn eller lavt energinivå til at du blir hindret fra å trene ? Ettersom vi arbeider sammen vil vi se på hvordan alle deler av livet ditt påvirker helsen som en helhet.

Min tilnærming er å ikke dvele ved kalorier, karbohydrater, fett og proteiner. Det er ikke for å lage lister av restriksjoner eller gode og dårlige matvarer. I stedet jobber jeg med mine klienter til å skape et lykkelig og sunt liv på en måte som er fleksibel, morsom og givende .

Sammen vil vi arbeide for å nå dine mål innen helse i områder som å oppnå optimal vekt, redusere cravings, øke søvnen og maksimere energi. Ettersom vi arbeider sammen vil du utvikle en dypere forståelse av mat og livsstilsvalg som fungerer best for deg samt gjennomføre varige endringer som vil forbedre din energi, balanse og helse, sier Linda til Beyond Black and White 

Nedenfor kan du se hun trene med hele 227 kg i beinpress for flere reps. 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Dette er Ray Chaves oppskrift for et langt liv.
Stanislaw Kowalski har satt rekord på 100 meter sprint.

81 år gammel og tar Human Flag

Diverse18.02.20151196

Han er 81 år gammel og tar Humal Flag, superman pushups og mange andre imponerende løft.
Svend Steensgaard (91) fra Danmark løftet hele 130 kg i markløft i det Danskemesterskapet.

81 år gammel og tar Human Flag

Diverse18.02.20151196

Se hvorfor dette treningsstudioet i New York City er så kaldt.

Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.201812

Høstens godterislipp kan friste med mørk og lys sjokolade, søt-lakris, vingummi, sprudlevann og enda mer.
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?

Høstens matnyheter

Kosthold16.10.20184

Vi går en smaksrik høst i vente. Dette er de nye matvarene som er på vei inn i butikkene.

10 supre mageøvelser

Trening15.10.2018106

Mageøvelsene du bør ha i treningsprogrammet ditt.