10 ting du må følge hvis du skal bli sammen med en bodybuilder

Diverse14.08.2016Joachim Pedersen1812

Hvis du er eller vil bli sammen med en bodybuilder bør du følge disse punktene.

Dedikerte bodybuildere vier mye av livet sitt til trening og kosthold. De har lite tid til overs. Det er en livsstil og denne livsstilen passer dermed ikke for alle jenter som ønsker å bli sammen med en bodybuilder. Så dersom du liker menn med muskler bør du også følge disse punktene med mindre du er i denne livsstilen selv.

Vær dog oppmerksom på at denne artikkelen er skrevet med humor og sarkasme. :-)

1. Lag mat for ham

Dette burde jo være helt opplagt siden en bodybuilder trenger ekstremt mye mat og de fleste spiser opptil 6-8 ganger om dagen. Derfor er dette en flott måte for jentene å vise sin bodybuilderkjæreste at de støtter og elsker ham ved å lage måltidene til ham. Dette er helt nødvendig for at du skal holde ham lykkelig. Dersom han ikke får i seg et måltid (som er helt tabu i bodybuilding-miljøet) vil han fort få et dårlig selvbilde og da blir han trist og lei seg bare fordi du var for lat til å lage mat til ham.

2. Vask treningsklærne hans

Bodybuildere trener nesten hver dag og det er et must at de skal ha rene treningsklær hver dag. Vask derfor treningsklærne hans nesten hver dag slik at han alltid har klær som lukter friskt og rent. Du vil score mange poeng og han vil elske deg enda mer hvis du har rengjort klærne hans etter at han kommer hjem fra en heavy brystøkt og er for sliten til å gjøre det selv.

3. Masser ham regelmessig

Bodybuildere trenger regelmessig med massasje for å frigi blodgjennomstrømninger og som hjelper til bedre restitusjon. Du vil hjelpe ham til å oppnå bedre resultater på gymmet. Hvis du er dama hans bør du gjøre dette for å støtte hans målsettinger som bodybuilder.

4. Ikke spis junkfood og godteri foran ham

Seriøst? Dette er som å banne i kirka! Det er bare noen ting du aldri gjør her i livet og dette er også en av de tingene. Bodybuildere følger ekstreme dietter som krever utrolig disiplin og du skal ikke da friste din kjæreste med å spise dette foran ham. Det eneste unntaket er at hvis han har en spisedag (cheat day). Da er det lov å spise junkfood.

5. Sørg for at hjemmet er rent

Etter en tung treningsøkt og spesielt på beindag er bodybuildere ekstremt såre i musklene og helt utmattet. De vil rett og slett ikke ha energi til å rydde eller støvsuge gulvet. Det er da den perfekte jenta stepper inn og sørger for at hennes bodybuilderkjæreste kommer hjem til et rent hus etter at han har trent beina til utmattelse på treningsstudioet.

6. Hold ham fornøyd på soverommet

Bodybuildere flest er veldig opptatt av kropp og utseende og de har dermed ekstremt høy sexlyst. Det er heller ingen hemmelighet at testosteronnivået øker når man lever sunt og trener hardt. Med det kommer mer sexlyst! Hvis du virkelig ønsker å holde ham fornøyd kan du ikke være lat på soverommet.

7. Overraske ham

Det finnes ingen bedre følelse som en bodybuilder å få en bøtte med proteinpulver eller en ny tank top som gave. Det trenger heller ikke være materialiske ting. Overrask ham med en ferdig laget middag (slår alltid an!) eller at du slår følge med på kardioturen.

Dersom jenta hans alltid overrasker ham med ting som vil hjelpe ham å oppnå sine mål vil han elske henne enda mer. Han vil sette pris på hennes innsats og anser henne som et konemateriale.

8. Hold deg i form

Det gir ingen mening å ha en bodybuilderkjæreste som trener hardt, følger en perfekt diett og at du er helt ute av form. For å respektere hans innsats bør du også holde deg i form og spise de samme sunne matvarene som han gjør og samtidig trene hardt - gjerne sammen! Dette vil styrke forholdet og han vil finne deg mer attraktiv.

9. Ikke klage på hans mangel på tid

Sjansene er store hvis du har en kjæreste som driver med bodybuilding at han ikke har tid til å gå ut med deg og dine venner. Du må respektere hans beslutning om å være en bodybuilder som gjør alt han kan for å holde seg i form. Det betyr at han ikke kan være med på fancy restauranter hver uke fordi han følger en streng diett. Og aldri klag om dette, fordi da vil han bare føle at du er en hinder for ham til å nå sine mål.

10. Komplimenter fremgangen hans

Siden bodybuildere legger enormt mye innsats i gymmet og får dermed fremgang vil selvsagt de beste tingene å høre for eksempel være:

"Wow, du har lagt på deg skikkelig med muskelstørrelse" eller "du har virkelig fått bedre sixpack etter at du startet på dietten"

Dette vil støtte ham og motivasjon til å fortsette sine mål som bodybuilder.


...Og hvis du fremdeles ikke skjønte det så er denne artikkelen skrevet med humor og sarkasme. :-)

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Han her troller med fitnessbloggerne på Instagram.
Her løfter han så tungt at innvollene "eksploderer", men det er selvsagt juks.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201742

Se hva som skjer når de blir trollet på gymmet.
Denne strongman får tatt i bruk sin enorme styrke utenfor trening.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201742

Tren tabata i sommer

Trening19.07.2018224

En garantert effektiv økt.

5 toppturer du bør bestige

Trening18.07.2018363

Har du lyst til å oppleve Norges flotteste fjell?
Med disse treningsøktene kan du trene når og hvor som helst.

9 spennende desserter på grillen

Kosthold16.07.201837

Har du prøvd å legge desserten på grillen? - ikke?
Fiberrik mat gir deg mange helsefordeler.