Line Marion Nielsen

Intervju03.07.2007Joachim Pedersen0

Det å klare å stille i en Bodyfitness konkurranse etter bare ca. 2 år med seriøs trening er jeg veldig fornøyd med. Visste ikke hva jeg gikk til heller, så det var veldig gøy å se at jeg faktisk klarte å fullføre dietten.
Navn: Line Marion NielsenBilde-2_betterbodies2.jpg
Alder: 25 (21.05.82)
Bosted: Moss, opprinnelig fra Oslo
Arbeid: Student (master i ledelse og organisasjonspsykologi), eiendomsassistent, treningsveileder og modell
Høyde: 177cm
Vekt: Forrige konkurranse: 56kg, Off-season: 62-70kg
Sivilstatus: Samboer
Sponsor: Ingen foreløpig, men er noen interessert, ta gjerne kontakt :)

Merittliste
NM 2006: 8. plass

Fortell litt om deg selv
Jeg er ei aktiv og sprudlende jente med mange jern i ilden. Jeg blir fort rastløs hvis jeg ikke har noe å gjøre. Liker utfordringer og å presse meg selv. Studietiden min bærer også preg av det. Tok først grunnfag i juss, før jeg avsluttet en bachelorgrad i psykologi, før jeg nå har tatt både masterstudier og regnskapsstudie de 2 siste årene. Ved siden av har jeg alltid hatt ulike jobber, alt fra treningsveileder til visningsassistent til miljøarbeider. Treningen kommer alltid i tillegg, selvfølgelig! Trener 5 dager i uka på Lasse's Gym i Moss. Absolutt det beste stedet å trene i Østfold! Hvis tiden og forholdene tillater det tar jeg gjerne også en tur på vannet for å kite. Ellers er det stort sett samboeren, dalmatiner-gutten min og venner som får min oppmerksomhet. Går mye turer med hunden min. I helgene er det stort sett Bilde5.jpgtreningsfri og "spise-hva-du-vil". Kan alltids ta en fest, men liker best å slappe av med en god film og masse god mat, gjerne sammen med venner.

Fortell om din treningsbakgrunn?
Jeg har alltid vært glad i idrett. Spilte tennis aktivt i flere år, men som mange andre ga jeg meg på videregående. Interessen var fortsatt der, men de man spilte sammen med falt fra en etter en. Begynte da å trene litt vekter og gikk mye på in-lines før jeg oppdaget kitesurfing. Har alltid vært glad i vannet, stått mye wakeboard, så etter å ha prøvd det en gang, viet jeg stort sett fritiden min til det. Utdannet meg til instruktør og ledet flere kurs. Problemet med kitesurfing i Norge er dessverre at det er begrenset med bra forhold, og dette gjorde at jeg ville begynne med vekttrening igjen ved siden av. Da det åpnet nytt gym rett ved der jeg bor i Moss, var det ingen tvil; vekttrening var tingen for meg! :) Etter et halvt år var jeg 110 % hekta og begynte å trene seriøst frem mot en konkurranse. Bare litt under 2 år etterpå stilte jeg i min første Bodyfitness konkurranse!

Hvordan ser en helt vanlig dag ut i ditt liv?
Det varierer en del, men under diett så ser det omtrent slik ut:
06.00 Tur med hunden min
07.30 Frokost
8.00-16.00 Jobb eller studier
17.00 Trening
20.00 Middag
22.00 Zzzzz

Hva er dine mål og ambisjoner? NM_1runde.jpg
Jeg prøver hele tiden å bli bedre. Jeg er veldig ambisiøs, og gir meg ikke så lett. Det hadde selvfølgelig vært gøy å stå på pallen en gang, men jeg er bare 25, så jeg har god tid. For øyeblikket er det NM til høsten som er målet.

Hva fikk deg til å begynne å trene?
Lasse Edvardsen på Lasse's Gym i Moss var den personen som fikk meg interessert i fitness og tanken på å stille i en konkurranse. Uten hans hjelp og støtte hadde jeg nok ikke fått øynene opp for fitness.

Er du fornøyd med framgangen du har hatt?
Med tanke på hvor kort tid jeg faktisk har trent seriøst med vekter, og høyden min tatt i betraktning, er jeg veldig fornøyd. Da jeg begynte å trene på Lasse's Gym var det ikke mye som minnet om jentene som stiller i Bodyfitness. Men ved å være målrettet og sta kan man det man vil!

Hvordan trener du?
Jeg er veldig glad i å trene tungt, få rep og ta seg skikkelig ut i settene. Trener nesten alltid med forced reps og dropsett. I tillegg kjører jeg ofte supersett på magen. Har hatt fast treningspartner mye også.
Vanligvis kjører jeg 5 splitt:
Mandag: Rygg og legger
Tirsdag: Bryst og mage
Onsdag: Forside og bakside lår
Torsdag: Skuldre og legger
Fredag: Armer og mage

Hvilke øvelser er dine favoritter for følgende muskelgrupper
-Bryst: Kabeldrag nede
-Skuldre: Uthev kabel
-Triceps: Smal benk
-Biceps: Bicepscurl hantler
-Rygg: Chins og sittende roing kabel
-Forside lår: Lårstrekk
-Bakside lår: Strak mark
-Legger: Sittende tåhev
-Mage: Crunch kabeldrag

Hvordan spiser du?
Når jeg ikke er på diett går det stort sett i mye mat, men relativt bra mat. Spiser stort sett med samme intervaller selv om jeg ikke er på diett. Ca. hver 2-3. time. Er glad i kesam, frukt, kylling, biff, laks, karbonadedeig, makrell i NM_2runde.jpgtomat, fullkornspasta, poteter. Ingenting slår hjemmelaget speltbunn pizza eller hjemmelaget lasagne da! :) Så lenge man velger de "lettere" alternativene som råvarer, trenger ikke god mat å være usunn!

Bruker du kosttilskudd?
Jeg bruker stort sett alltid flaxseed oil, daily complete (vitaminer og mineraler), proteintilskudd, glutamin og kreatin. Under diett bruker jeg også andre kosttilskudd som BCAA, ala og omega 3.

Hvilket kosttilskudd vil du anbefale til andre og hvorfor?
Jeg vil på det varmeste anbefale glutamin, kreatin og sunne fettsyrer (omega 3, flaxseed). Det har hatt en utrolig god virkning på meg, både med tanke på økt styrke, restitusjon og problemer med sener/ledd.

Hva er dine beste løft med vekter?
Jeg løfter aldri maxløft, og prøver alltid å løfte det beste jeg klarer hver økt ut ifra dagsform. Hvis jeg skal nevne noe, så er jeg fornøyd med 65 kg i smal benk 6 rep, 90 kg roing 6 rep og 80 kg nedtrekk 6 rep (kjører jo forced reps, så blir alltid litt hjelp på de to siste når jeg kjører tungt).

Har du noen forbilder? Bilde4.jpg
Innen fitness må det bli et par av de svenske jentene, Linda Fodor Egelstig og Cecilia Benjaminson. De har begge en fantastisk fysikk syns jeg. De er muskuløse samtidig som de fortsatt er feminine. Ellers har jeg ikke så mange forbilder. Av og til kan det være greit å bare prøve å være det beste man kan være uten å sammenligne seg med andre. :)

Hva motiverer deg?
Å se at kroppen responderer på treningen, å sette seg mål, og ikke minst at treningen er morsom/sosial er ting som motiverer meg. Jeg er jo også sta og ambisiøs av natur, så jeg er ganske flink til å motivere meg selv uansett, men det hjelper absolutt å ha et mål. Det er også viktig å belønne seg selv, men ofte er et nådd mål belønning nok.

Hva gjør du for å komme i form?
Jeg har alltid hatt høy forbrenning og problemer med å legge på meg, så min utfordring for å klare å bygge muskler er å spise mye mer mat enn jeg vanligvis ville gjort. Spiser ofte for å holde forbrenningen i gang. Bortsett fra det, går jeg mye turer med hunden. Under diett blir det selvfølgelig å trappe ned på maten, mindre karb og usunt fett. I tillegg blir det mye turer før frokost og cardio etter vekttreningen.

Bilde2.jpgHar du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Spise ofte og lite, omega 3 og turer før frokost er ting som fungerer veldig bra for meg.

Hva synes du er din beste prestasjon?
Det å klare å stille i en Bodyfitness konkurranse etter bare ca. 2 år med seriøs trening er jeg veldig fornøyd med. Visste ikke hva jeg gikk til heller, så det var veldig gøy å se at jeg faktisk klarte å fullføre dietten.

Har du noen forslag til enkle og sunne måltider?
Personlig er jeg veldig glad i kesam, særlig de nye typene (sitrus og fruktkesam). Et enkelt mellommåltid er jo kesam med frukt. Tar det jeg har, eple, banan, kiwi...skjærer i terninger og blander i kesamen. Tar også en scoop med vaniljeproteiner og rører inn i kesamen først for å få litt ekstra proteiner. Utrolig friskt og godt! :)

Hvilke muskelgruppe er du mest fornøyd med?
Rygg

Hva er ditt treningstips til nybegynnere?
Finn et treningssenter hvor du blir fulgt opp! Det betyr veldig mye for å komme i gang. Evt å investere litt i en personlig trener i starten. En fast treningspartner som er like motivert som deg selv er også gull verdt! Og viktigst av alt kanskje; sett av tid til treningen. Planlegg den som alle andre avtaler! Sett deg mål, og husk at ting tar tid. :)


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Andreas Gulbrandsen kom i superform.

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Se bilder og intervju.
Se videointervju

Linda Antonsen (38) klar for VM

Intervju06.12.2012132

Linda Antonsen deltar i Bodyfitness.

Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!