Denne mannen veide 272 kg før "Walmart Diet"

Intervju11.09.2016Joachim Marhaug0

Og han gikk ned hele 150 kg. Hvem visste at Walmart kan være så bra for deg?

Walmart har nok hatt en tendens til å ha et rykte på seg blant amerikanske borgere. Med sitt kupongsystem og billige varer har det ofte tiltrukket seg feil type oppmerksomhet.

Men ikke for Pasquale "Pat" Brocco fra Arizona. Han fant ut at hele livet hans handlet om å kjøpe og konsumere mat. På sinn tyngste veide 31-åringen hele 272 kg. En lege fortalte Brocco at dersom han ikke gjorde en drastisk endring i livet hans så ville blodtrykket og kolesterolet gjøre det for ham.

Da bestemte Brocco seg for at hver gang han følte seg sulten ville han gå de 1,6 kilometerne til Walmart og gå den samme turen tilbake før han i det hele tatt begynte å spise. Dette gjorde han hver dag samtidig med at han begynte å konsumere mindre mengder. Etter 2 år var resultatet 91 kg lettere. For Brocco var motivasjonen hans speilbildet sitt. Han likte ikke det han så.

- Magen min hang ned til lårene mine og brystet ble hengende ned her! Jeg ble kvalm, sier Brocco til ABC News.

Brocco endret kun sin daglige rutine. Istedenfor å bruke bilen begynte han å gå. Dette viser bare hvor liten endring som skal til for få dramatiske resultater.

- Du går til Walmart tre ganger om dagen, og du ender opp med å gå nesten 1 mil. Det er utrolig fordi jeg aldri gikk 1mil i livet mitt, og nå gjorde jeg det hver dag. Når jeg fant ut at matvarer av meieri ikke var bra for meg tok jeg det ut av kostholdet mitt og umiddelbart begynte jeg å gå ned igjen, sier Brocco.Etter å ha lagt inn en mer intens kardio del og styrketrening i hans regime har Brocco totale vekttap over 3 år blitt hele 150 kg samtidig som han har fått bygget opp en god del muskelmasse.

Brocco ligner knapt på den mannen han var før. Han har jo tross alt slanket bort vekten til hele to normalt slanke voksne menn. Nå går Brocco under kallenavnet "Possible Pat" og han ønsker å inspirere andre med hans historie via sosiale medier og YouTube.
Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!