Hvilket treningssenter er Norges Råeste?

Trening12.09.2016Joachim Pedersen0

Vi har testet 6 treningssentre som bruker ordet "Norges Råeste" eller "Byens beste".

Mange treningssentre markedsfører på sine nettsider med "Norges Råeste" eller "Byens beste treningssenter". Men hvilket treningssenter er råest/best i landet?

50K15 Productions, Treningsforum.no og Eirik Førlie tok på seg oppdraget med en "uoffisiell kåring". I samarbeid med Akademiet For Personlig Trening, Strongr.com og Chill Out Bags tok vi turen til seks av landets beste sentre. Fordelt over seks episoder fikk vi en omvisning på hvert av sentrene og fulgte det opp med en prøvetime for å sjekke ut fasilitetene, møte folkene, teste utstyret og se hva de hadde å by på.

Hvilket senter synes du ser best/råest ut? Hvilket senter burde vært med eller burde være med i neste runde?

Det er opp til deg å bestemme hvem senter som er det råeste ved å dele din mening, legge igjen en kommentar, like og dele. 


S.P.A.R.T.A.

Vi kjører i gang ballet i Ski hos S.P.A.R.T.A, et ganske nytt senter på full fart frem og allerede planer om å åpne flere sentre i nærmeste fremtid. 


Elixia Colosseum

Episode 2 gikk turen til "The Big Dog" i treningsbransjen: SatsElixia og deres 4-5 etasjers Colosseum under bakkenivå: Elixia Colosseum. 


Myrens Sportssenter

Dagens episode er vi på Torshov og besøker Myrens Sportssenter som også består av Klarteverket og en stor innendørs klartevegg. 


Studio Jobbsprek

Seriens mest eksklusive episode finner sted midt i hjerte av Aker Brygge, omringet av kontorer og næringslivet på Vika hos Studio Jobbsprek. 


Bergen Performance Center

Vi flyr på tvers av landet. Bergenserne er skeptiske på sommerværet, men "Norges Råeste Treningssenter" har med seg programleder og selverklært værgud. Null regn i episode 5 og atmosfære, miljø og family feelen skyter gjennom taket i det vi entrer dørene inn til Bergen Performance Center. 


Domus Athletica

"Norges Råeste Treningssenter" runder av siste episode på Blindern i Oslo hos Domus Athletica som ikke bare består av et treningssenter, men også utendørs fotballbane og tennisbane i tillegg til innendørs svømmehall. Hvilket senter synes du ser best/råest ut? Hvilket senter burde vært med eller burde være med i neste runde?

Det er opp til deg å bestemme hvem senter som er det råeste ved å dele din mening, legge igjen en kommentar, like og dele. 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Flere sentere tilbyr eget treningsrom med kun adgang for jenter.

Luksusgym til 200.000 kr per år

Diverse03.02.2020933

Her trener millionærene og alle andre som har råd. Se bilder av luksusgymmet.

Treningssenterbransjen er mettet

Trening15.09.2014123

Spår konkkursboom.

3 av 4 trener minst èn gang i uka

Diverse19.11.2013114

Og det er flere kvinner enn menn som trener.

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Luksusgym til 200.000 kr per år

Diverse03.02.2020933

Treningssenterbransjen er mettet

Trening15.09.2014123

Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

Slik kommer du i form i 2020

Trening28.12.20192075

Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

Kardio eller styrketrening først?

Trening23.12.2019352

Hva bør du trene først for optimal effekt?