NM i Kroppsbygging og Fitness 2016

Fitness09.10.2016Joachim Marhaug0

Se bilder, LIVE, resultater, reportasje fra NM i Kroppsbygging og Fitness 2016.

NM i Kroppsbygging og Fitness 2016 stod for tur. Dette var den første konkurransen i Norge denne høsten. Vanligvis er det et debutantstevne før NM, men dette ble avlyst. Derfor var det en del debutanter på NM i år. Neste stevne er et Fitnesscruise i november med ColorMagic, første av sitt slag.

Med hele 280 deltakere ble denne gangen et stort stevne. Det ble et pangstart med Athletic Fitness og nytt i år er at styrkerundene foregikk på scenen. Deretter var det Classic Bodybuilding som stod for tur og man avsluttet dagen med Bikinifitness. Det er i denne klassen de fleste deltakerne var så det ble mye glitter og glam på lørdag.

På søndag startet konkurransen med Bodyfitness hvor Bodybuilding hadde meget få deltakere. Kun 6 stk. var påmeldt i klassen -80 til +100 kg. Det er ikke så mange år siden at disse klassene var fyllt opp. Nå er det Bikinifitness og Men`s Physique som har flest deltakere. Dagen ble rundet av med Men`s Physique til slutt.


(Klikk her for å se våre LIVE sending og tidligere opptak)

LES OGSÅ: - NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Bildegalleri

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-)

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET!
Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg.

Er du på jakt etter resultatliste? Se helt i bunn under bildene!

Videoopptak

 


Intervjuer

Camilla Larsen - Bikinifitness Debutant!

Camilla er debutant og føler seg klar for scenen i dag. Hun stiller i -166 cm og er fornøyd med oppkjøringen. Hun er glad for den hjelpen hun har fått av coachen sin Fredrik Sund. Det har stort sett gått greit med dietten, men hun innrømmer at det har vært litt ekstra tungt de dagen hun har hatt lange vakter på jobben.

- Jeg har styrt kardiotreningen min selv, mens coachen min har hatt kontroll med styrketreningen, forteller hun. Jeg liker definitivt best å trene rygg og når det gjelder kostholdet så er havregrøten en sikker vinner på diett, smiler hun.
Camilla forteller at hun ganske sikkert vil gjenta dette løpet igjen. Akkurat nå er hun klar for scenen og deretter regner hun med at hun kommer til å spise en vel fortjent pizza. Vi ønsker henne lykke til!

 

Anastasia Avetisova

Anastasia stiller i Bikini Fitness klassen -163 cm. Hun har fra forrige sesong sin beste plassering fra OGP hvor hun fikk en 3. plass. Håpet hennes i dag er en finaleplass, altså topp 6 plassering. Hun merker at det er 2. sesongen og en lang periode med diett nå. Det kjennes både mentalt og fysisk, men hun er klar for å prestere sitt beste i dag.

- Jeg vil gjerne gjøre meg selv stolt, men det er klart jeg merker at jeg legger alt annet litt på vent. Både familie, venner og jobb fortjener et sterkere fokus. Sånn sett blir disse konkurransene egotripper, forteller hun med et forsiktig smil. Jeg har fått utrolig god støtte fra kjæresten min og foreldrene mine. Venninnene mine har vært tålmodige og er stolte av meg.

Hun har alltid vært interessert i trening og kosthold og elsker øyeblikket på scenen, men det aller beste ved sporten er ifølge henne at man får testet seg mentalt og fysisk. Hun ser an hva hun gjør videre. Hun forteller at hun kommer til å bruke de nærmeste dagene på å vurdere om hun skal stille i kommende konkurranser eller ta en pause. I mellomtiden vil hun også passe på å spise og kose seg mens hun er i tenkeboksen. Lykke til!

Katinka Lie Berget - debuterer i NM!

Hun debuterer i AF +165 cm i år og forteller at hun ble fornøyd med roingen fordi hun rodde over 400 meter. Hun husker ikke antallet på chins og dips, men er fornøyd med egen innsats. Hennes mål var å slå seg selv ved å delta og det gjorde hun.

- Jeg har vært på diett i 3-4 måneder og har gått ned 7 kilo på denne tiden. Det verste har vært å følge matregimet synes jeg. Jeg er fryktelig glad i mat og gleder meg til å spise et normalt måltid uten å måtte veie maten først, forteller Katinka med et smil.

Hun har planer videre og vurderer i første runde å prøve seg i styrkeløft, men ser ikke bort ifra at hun kommer til å stille i fitness igjen. Da vil huneventuelt stille i bodyfitness. Så hun kommer til å trene videre og jobbe med den fysiske formen. Treningsforum ønsker henne lykke til videre!

Pia Hagberg - klar igjen i år

Pia stilte for første i fjor i -160 cm og forteller at hun har forbedret formen siden da. I år stiller hun i Bikini Fitness Masterklassen. Hun synes dietten har gått greit, men at det selvsagt til tider er ganske tungt. Det er ikke alltid like lett å holde seg når man har barn på henholdsvis 3 og 7 år å lage mat til.

- Jeg gleder meg veldig til kake senere, forteller Pia med et strålende smil. Jeg har bakt kake til hele teamet. Nå etter konkurransen kommer jeg til å satse på å konkurrere allerede i våren igjen. Jeg trives aller best med å leve på diett for jeg har en tendens til å ikke bli sulten. Da funker det best med diett hvor jeg må leve etter en viss rutine. Det har hjulpet meg veldig og jeg har det langt bedre med denne fitness-livsstilen. Sånn sett kan denne sporten hjelpe de som sliter med spising på den ene eller andre måten, legger hun til.

Vi takker for praten og ønsker henne lykke til senere i dag!

Firat Acik debuterer i bygging

I fjor stilte kameraten hans i bygging og han ble selv så inspirert at han nå har gått ned 30 kilo og vært på diett i 6 måneder for å få debutert i dag. Hans far stilte også i kroppsbygging i sitt hjemland Tyrka og Firat forteller at det også motiverte ham til å stille her i dag. Han synes dietten har gått ganske greit og forteller at biff og proteinshaker har vært viktige ingredienser i dietten. Proteinshaker har vært med på å holde humøret opp rett og slett.

- Jeg satser på en 1. plass og har kjempet for å komme i form. Jeg kommer nok helt sikkert til å stille igjen, men tiden får vise når det skjer. Jeg skal også forlove meg omen uke så det er mye som skjer for tiden, sier han med et stort smil. Han haster deretter videre for å fullføre oppvarmingen.

Han er snart klar for sin aller første sceneopptreden i det jeg snakker med ham. Vi ønsker ham lykke til og takker for praten!


Håvard Svane debuterer

Håvard debuterer og stiller for Lillesand Atlet klubb i Mens Physique +178 cm. Han skulle egentlig stille i Mens Physique for 3 år siden, men da brakk han ryggen i det han landet på en stein i et forsøk på å ta en backflipp. Han hadde et opphold på to måneder og begynte etter hvert da å trene igjen. Nå stiller han altså igjen og synes selv at formen er mye bedre denne gangen enn for 3 år siden.

- Selve dietten har egentlig vært forferdelig for jeg har gjennomført den midt i pappapermisjonen. Det har betydd at jeg har trent på kvelden og natta for å være pappa på dagtid, forteller han med et smil. Det har vært utfordrende. Jeg gleder meg til å stille men kommer nok til å vente 2-3 år til neste gang for jeg ønsker ikke å stille mens vi har en liten baby. I neste runde kunne også tenkt meg å stille i CBB for drivkraften min er tross alt å bygge mer muskulatur, forteller den sympatiske debutanten smilende.

Vi ønsker ham lykke til!


Eivind Slaatto tok en bronsje!

Han stilte i +178 cm juniorklassen i Mens Physique og var med for 4. gang. Han har aldri hatt så tøff diett og forventet også et godt resultat. Men han føler at han er blitt sterkere mentalt underveis - det er tøft, men formen sitter fordi han har jobbet målrettet. Han sier samtidig at det ikke er lettå vite hva slags plassering man kan forvente, men han hadde en forventing om å komme på pallen, noe han da også gjorde!

- Jeg har trent mer kardio, spist mindre og begynt på skole samtidig, så de 2-3 siste ukene har vært tøffe, forteller han med et smil. Man blir jo litt «fanget» på diett, men man må liksom gjennomføre. Nå har jeg kjøpt pizza, barer og masse godt og er virkelig klar for å spise godt og noe annet enn ris, kylling, laks og havre avslutter han. Vi takker for praten!

 

Bilder

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-)

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET!
Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

Er du på jakt etter resultatliste? Se helt i bunn under bildene!

 

 

 

  

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-. Se denne saken for mer info)

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-. Se denne saken for mer info)

 

 

  

  

  

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-. Se denne saken for mer info)

 

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere er lastet opp i vårt galleri.
(Alle bilder av deg som utøver kan kjøpes i fullformat for kun kr 490,-. Se denne saken for mer info)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHET
Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

Resultater

Bodyfitness Junior Åpen Klasse:
1. Sara Jensen
2. Heidrun Ertsås
3. Kristina M. M. Hjønnevåg
4. Malin Stokke
5. Sigrid Skjelstad
6. Pauline A. L. Wattenberg

Bodyfitness Master 35-44 år
1. Nadia Isabella Pettersen
2. Linda Rikoll
3. Tina Stranden
4. Yvonne Hagen

Bodyfitness Master +44 år
1. Sandrine Gundersen
2. Anne Berit Djøseland

Bodyfitness -163 cm
1. Arielle Baker
2. Linn Røymstad
3. Lill Nikolaisen
4. Linn Marie Langseth
5. Trine Fossum Andreassen
6. Elisabeth Vega

Bodyfitness -168 cm
1. Solveig Wilhelms
2. Elise Christoffersen
3. Liselotte Pedersen
4. Therese Dahl
5. Sharon Safvenberg
6. Hege Pernille Thon

Bodyfitness +168 cm
1. Gro Johansen
2. Andrea Marie N. Olsen
3. Elise Murbræck
4. Maren Karlsen
5. Christina Gundeid Johansen
6. Anja Hole

Beste debutant i Bodyfitness: Arielle Baker
Overallvinner i Bodyfitness: Solveig Wilhelms

Mens Bodybuilding Junior Herre Åpen klasse
1. Cato Tversland
2. Ronny Orre
3. Kristian Elvebu

Mens Bodybuilding Master 40-49 år
1. Joel Pascua
2. Frode Kjær

Mens Bodybuilding Master +50 år
1. Terje Dokken
2. Kenneth Hidle
3. Aksel Bergheim
4. Trond Aavik
.
Womens Physique Master Åpen klasse
1. Nina Strømmen
2. Trine Landsem

Womens Physique Åpen Klasse
1. Trine Sakslund
2. Maja Stikkbakke

Overall Womens Physique
Trine Sakslund

Bodybuilding -80 kg
1. Firat Acik
2. Mohamad Osman
3. Per Anders Bjerke
4. Robert Andersen

Bodybuilding -100kg
1. Marius Osmundsen
2. Petter Vindenes
3. Dawson Hamilton

Overall bodybuilding:
1. Joel Pascua
2. Marius Osmundsen
3. Cato Tversland

Mixed pairs og et par står på deltaker listen og det er John Christian Engelsen og Andrea Marie Nordhaug Olsen

Beste debutant i bygging: Cato Tversland

Mens Physique Master Åpen Klasse
1. Hans Egil Bøe
2. Perodd Tessem
3. Helge Jonassen

Mens Physique Junior -178 cm
1. Enzo Abidar
2. Dennis Jowi Awour
3. Lars Brækken
4. Imad Sollak
5. Jonathan Aune
6. Christian Bolstad

Mens Physique Junior +178 cm
1. Kastriot Kopiliqi
2. Aksel Nicolaisen
3. Eivind Slaatto
4. Sebastian Prestby
5. Halvor Bøen Nilsen
6. Peder Høgsveen

Mens Physique -174 cm
1 .Dennis Johansen
2. Jose Lucero Bjargo
3. Robert Alexander Berg
4. Rozbe Rezaei
5. Mohamed Ibrahim Hamad
6. Aleksander Solland

Mens Physique -178 cm
1. Tore Amir Attar
2. Eduardo Da Silva
3. Mejid Kadheri
4. Daniel Ek
5. Cato Isaksen
6. Marius Langerud

Mens Physique + 178 cm
1. Jakob Nikolaisen Dreyer
2. Joachim Al Hauari
3. Christer Torp
4. Lars Einarsen
5. Arturs Dudarevs
6. Stian Schanche

Overallvinner er
1. Dennis Johansen
2. Tore Amir Attar
3. Jakob Nikolaisen Dreyer

Beste debutant i Mens Physique er Dennis Jowi Awour

Mens Fitness
1. Eirik Thingstad

Womens Fitness
1. Tina Madelen Larsen
2. Linn Solvang

AF Damer -165 cm
1. Susanne Soydan
2. Silje Bjørnstad
3. Hanne Lulu Holst
4. Pernille Merlen Eliassen
5. Marianne Linjord

AF Damer +165 cm
1. Lone Gilje
2. Camilla Eilertsen
3. Elin Solheim
4. Lene Kværnstuen
5. Mailen K. Karlsen
6. Åse Tveitastøl

AF Damer Overall
1. Susanne Soydan
2. Lone Gilje

AF Herrer -178 cm
1. Roger Christoffersen
2. Lasse Teigen
3. Preben Danielsen
4. Mathias Fjellheim
5. Per Hofsli
6. Stig Svela

AF Herrer +178 cm
1. Christian Egner
2. Ole Junior Myren
3. Torgeir Haugsgjerd
4. Øyvind Albert Voie
5. Daniel Hjarten
6. Jens August S. Jensen

AF Herrer Overall
1. Roger Christoffersen
2. Christian Egner


CBB Master
1. Rune Nielsen
2. John Christian Engelsen
3. Arnfinn Benterud

CBB -180 cm
1. Åge Bunde
2. Marco Berntsen
3. Andreas Santorinios
4. Saber Mohamadi

CBB +180 cm
1. Viktor Mahisen
2. Zemmouri Driss
3. Tor-Erik Sivertsen
4. Martin Birkenes

CBB Overall
1. Åge Bunde

Beste posør i CBB: Rune Nielsen
Beste debutant i CBB: Viktor Mathisen

Bikini Fitness Junior -166 cm
1. Ida Kristine Solberg
2. Liv Ingrid Bjørnsen
3. Henriette Gruer
4. Rebecca Heiberg Arntsen
5. Emilie E. Lund
6. Linda Steine

Bikini Fitness Junior +166 cm
1. Lise Ellingsen
2. Amalie Fossland Hanssen
3. Tone Hvedding Krogstad
4. Marit Bjella
5. Guro Kregnes
6. Line Søraa

Bikini Fitness Master
1. Lena Haugen
2. Camilla Brahms
3. Lene Alexandra Øien
4. Roxana Kian
5. Karina Jensen
6. Thea Dingstad Danielsen

Bikini Fitness -160 cm
1. Charlotte Mentzoni
2. Veronica Austrhein Nøttveit
3. Karoline Kjærnes
4. Jeanett Nesse
5. Margrethe Smelvær
6. Andrine Skoglund

Bikini Fitness -163 cm
1. Linda Michelle Larsen
2. Martine Sagen
3. Lena Rødli
4. Phillipa Solberg
5. Anastasia Avetisova
6. Inger Lise Nyrud

Bikini Fitness -166 cm
1. Elisabeth Wangen
2. Kristin Kløve-Graue
3. Kathrina Radoniqi
4. Camilla Larsen
5. Silje Dahle Svensvik
6. Marina Kvalfors

Bikini Fitness -169 cm
1. Gerda Makunaite
2. Lene Fossdal
3. Grete Andreassen Bakken
4. Christine Kamphaug
5. Christine Lunde Langøen
6. Lisa-Mari Ingebrigtsen

Bikini Fitness + 169 cm
1. Natalia Ejsmont
2. Leslie Elise Eidsaune
3. Julie Småland Johansen
4. Oda Vår Arnesen
5. Therese Sivertsen
6. Susanne Kleven

Bikini Fitness Overall
1. Natalia Ejsmont
2. Ida Christine Solberg
3. Charlotte Mentzoni

Beste Debutant i Bikini Fitness: Lise Ellingsen


NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017216

Se vår sending fra muskelshowet!

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

Bilder, resultater, intervjuer +++

NM i Kroppsbygging og Fitness 2014

Fitness04.10.2014455

Oslo Konserthus fyltes opp med muskler, glitter og glam. Se bilder, video m.m.

NM i Kroppsbygging og Fitness 2013

Fitness04.10.2013628

NM 2013 - Se bilder, videopptak, intervjuer, resultater m.m.

NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017216

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

NM i Kroppsbygging og Fitness 2014

Fitness04.10.2014455

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!