Bli med på FitnessCruise

Fitness20.10.2016Rita Immerstein14

Langt ute på havs blir det kanskje historiens første konkurranse på et cruiseskip. Bli med på FitnessCruise!

Geir Hansen som er aller mest kjent for Sandefjord Open skal i år prøve noe helt nytt. Han arrangerer fitness-cruise i samarbeid med ColorLine og den 12. november braker det løs ute til havs!

Etteranmeldinger er nå mulig. Ta kontakt med Geir Hansen på info@sandefjord-open.com

Ideen fikk han av en bekjent som arbeider på skipet Magic. Geir ble satt i kontakt med riktig person på Hortenskaia og dermed var ballen i gang med mailer og møtevirksomhet.

- I midten av august 2015 tok jeg dette opp med styret i NKF og godkjenning til å fullføre og etter hvert ble avtale med ColorLine inngått, forteller Geir og smiler.

- Foreløpig er det ikke så mange, men jeg håper fitness utøvere i Norge, Sverige og Danmark benytter seg av denne flotte muligheten og melder seg på og ved å gå inn på wesiden Fitnesscruise.net. der er det bare å følge påmeldings-prosedyre. Foreløpig påmeldingsfrist er satt til førstkommende onsdag.

God respons

Både fra forbund og mange Geir har snakket med synes dette er en kul og spennende sak.

- Når nyheten først kom ut på Treningsforum sine sider, facebook inkludert, fikk vi over 1000 likes, smiler Geir. Arrangementet gjennomføres i November fordi det var da det var ledig om bord rett og slett det helt ideelle ville jo vært ha det ca 14 dager før NM. Under selve konkurransen er det satt et øvre tak på 80 deltagere og lounge om bord på Magic har plass til ca 600 i publikum og det jobbes med å få egne utstiller på plass også.

- Jeg håper min erfaring med denne type ting gjør at vi alle får en flott opplevelse og at lounge fylles opp med folk som ønsker å komme for å se. Mitt ønske er at dette arrangeres igjen om det blir vellykket.

Geir forteller at han håper at mange benytter seg av denne fine muligheten til en flott happening som avslutter sesongen. Hans setter pris på at også Colorline har vært veldig imøtekommende og til og med holder et band som spiller musikk for alle som kommer i lounge etter showet. Han synes det hadde vært trivelig om de fleste som er der forsøker å få til å spise samtidig etter konkurransen.   

Lyst til å booke en tur?

Publikum kjøper først billett for selve reisen av Colorline med priser fra 698,- per person og ved å benytte tilbudskode 196AH. Påmelding skjer via Fitnesscruise.net.

Etteranmeldinger er nå mulig. Ta kontakt med Geir Hansen på info@sandefjord-open.com

 

 


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Fitness Cruise på Color Line

Fitness11.12.2015584

Snart kan du delta i fitness på et cruiseskip eller være tilskuer.
Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Michelle Dale Claussen har tatt to 2. plasser i år. Se supertøff treningsvideo av henne!

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Fitness Cruise på Color Line

Fitness11.12.2015584

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!