Tredemøllesykkel - sykle og gå samtidig

Diverse30.10.2016Joachim Marhaug0

Sykle å gå samtidig? Ja, takk, begge deler. Se denne tredemøllesykkelen hvordan den fungerer i praksis.

Dersom du er en tilhenger av tredemøllen og som liker å tilbringe mye tid med gåing og løping vil denne nyheten kanskje være noe for deg. Dette er Lopfit og den første sykkelen i verden som tar tredemøllen ut av treningsstudioet og i friluft. Du kan og komme fortere frem dit du ønsker.

Lopfit er utformet som en sykkel-tredemølle hybrid, med en innarbeidet liten elektrisk motor som brukes for å drive sykkelen fremover. Dette gjør at du kan gå opp til fire ganger raskere enn normalt. Ifølge utviklerne er ikke Lopifit bare et praktisk og miljøvennlig måte for transport, men gir deg også en helsebringende trening.

Men likevel, når man kommer til prisen på heidundrende $ 2119 dollar må man spørre om denne nye oppfinnelsen kunne erstatte en gammeldags sykkel, eller vanlig turgåing for den saks skyld, spesielt når det kommer til sine helsemessige fordeler.

Ifølge Ken Szekretar Jr. er dette neppe mulig. Han jobber som en sertifisert løping og triatlon trener og etter inspeksjon av Lopifit videoen bemerket han at selv om det gir en raskere måte å gå er det sannsynligvis liten den gjør når det gjelder å øke hjertefrekvensen. Av samme grunn hjelper det deg sannsynligvis ikke med å brenne flere kalorier.

- Hvis du liker å spasere og er på utkikk etter en raskere måte å komme seg rundt, er dette et godt alternativ. Men jeg tror ikke den øker kaloriforbruket eller er nødvendigvis bra for de som ønsker en solid treningsøkt, sier Szekretar.
Det virker derimot å være et interessant alternativ til vanlig sykling. Så hvis du ikke er i stand til å sykle for en eller annen grunn, kanskje en skade eller funksjonshemming, kan dette være fordelaktig. 


Forskere har funnet en enkel formel om man overleve det neste tiåret.
Se video av denne karen!
Med denne sykkelen kan du vaske treningstøyet ditt gratis.
Kjør kardio i 1 time og få strøm i 24 timer til huset ditt.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!