Spist pølser og chips i 22 år

Kosthold13.11.2016Joachim Marhaug0

Daniel Pennock på 26 år har livnært seg på pølser og chips i 22 år

Daniel Pennock har stort sett kun spist pølser og chips i hele 22 år. Han er kun 26 år. Da han var 4 år gammel hevder han at han utviklet en spiseforstyrrelse og at annen mat gjør ham fysisk syk. Han kan kun spise brød, potetgull, noe frukt og favoritten pølser og chips. Denne uvanen har gjort at han har lagt på seg en del ekstra kilo og det har også kostet han flere forhold som har sett seg lei på hans matvaner og at han aldri kan være med ut å spise.

Han spiste variert og sunt når han var liten gutt, men etter at han fylte 4 år har det stort sett gått i kun pølser og chips de siste 22 årene. Badevakten som ønsker å bli personlig trener ber nå etter profesjonell hjelp til å få bukt med denne livsstilen slik at han kan leve et normalt liv.

Daniel er fra England, nærmere bestemt Wakefield i West Yorkshire. Hellstrøm har tidligere hjulpet en nordmann med noe av det samme. Han levde kun på brødskiver med nugatti.

- Jeg spiser ikke noe bortsett fra junkfood og jeg er lei. Jeg tror ikke jeg noen gang har spist en grønnsak i mitt liv. Jeg spiser bananer og epler, men hvis alt annet kommer i nærheten av munnen min gjør det meg fysisk syk, sier Daniel.

Han ønsker å få kontroll over spisevanene. Ikke bare for hans egen skyld, men også for familien og en fremtidig kjæreste. Eksene hans har fortalt ham at de ikke kunne gå ut å spise og hjemme spiste de hver sin mat. Moren bekrefter også at på julaften så spiser han pølser, men bytter ut chips med ovnsstekte poteter.

Egentlig så er det foreldrene skyld at Daniel har blitt som han har blitt. Fordi dem har ikke tatt kontrollen over den trasse 4-åringen som kun ville ha pølser og chips. Moren sier hun var bekymret over at han ville slutte å spise helt og fortsatte med å gi ham pølse og chips. 4-åringen fikk dermed viljen og sin favorittmat servert. Istedenfor å sette hardt mot hardt og servert sunn mat. Guttungen hadde til slutt spist når han hadde innsett at slaget var tapt.

Kilde:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3546969/I-ve-eaten-sausage-chips-22-YEARS-Father-begs-help-cure-condition-sees-eat-meal-day-live-normal-life.html


Spiste seg "gammel" på nugatti

Kosthold23.01.20142629

Øystein er 31 år gammel, men spiste seg til en fysiologisk alder på 72 år.
Er entrecoten sunn eller usunn?

Ødela kroppen med for sunn mat

Kosthold02.02.20131988

Hanne Opsahl (23) spiste for mye av laks.

Verdens største pølse i brød

Kosthold30.11.201841

Glad i pølser? Dette er verdens største pølse i brød.

Spiste seg "gammel" på nugatti

Kosthold23.01.20142629

Ødela kroppen med for sunn mat

Kosthold02.02.20131988

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!