Se hvordan Rami Lerock holder formen

Intervju01.12.2016Rita Immerstein0

Energibunten Rami Lerock lever høyt og lavt.

Rami Lerock er en allsidig atlet som har ambisjoner for fremtiden, men liker best at den veien blir til underveis. For Rami er det aller viktigste å gjøre det han liker best for å kunne utvikle seg både fysisk og mentalt.

Rami bor i Stavanger og er for tiden student i sin 3. bachleor-utdanning i ergoterapi. Fra før av har han også blant annet bachleor i statsvitenskap. Han arbeider også som språklig tolk. Han er 190 centimeter høy, veier 104 kilo og er 27 år gammel. Rami trener og stiller for City Gym 24/7 og er sponset av Nordic Power og Shadow Tans Norge.

Meritter
Norway Open 2012: 7.plass (2.plass på roing, begge klassene,3:00 på 1000m)
Stavanger Open 2013: 6plass Mens pyhsique +180cm
NM 2015: 4.plass Classic bodybuilding +180 cm

Startet i Athletic Fitness

Rami startet sin karriere på kroppsbygger- og fitnesscenen i Atheltic fitness hvor han kom på 2. plass etter Christian Egner som den gang tok ny rekord. Han prøvde seg også i Mens Physique, men tok steget over i Classic Bodybuilding i 2015. Han er en allsidig atlet med flere gode prestasjoner.

- Jeg har litt for stor fysikk her nasjonalt til å stille i Mens Physique, men internasjonalt kunne vært et alternativ. Poenget er at jeg er for glad i å trene bein så vil jo helst vise dem under en konkurranse, forteller Rami smilende. Nå er jeg aktiv i amerikansk fotball og måtte nylig operere håndleddet. Det er sånt som hører med, vi vant jo tross alt, ler han. Jeg har blitt kåret til NM's beste basketballspiller i 2008, noe jeg egentlig er ganske stolt av. I tillegg har jeg prestert å løfte 315 kilo i markløft, 200 kilo i benk og 280 kilo i knebøy og de prestasjonene er jeg fornøyd med, legger han til.

 

Lever et aktivt liv

Rami snakker litt frem og tilbake når han skal forteller om seg selv. Det er helt tydelig at han er litt høyt og lavt i livet sitt!

- Jeg lever aktivt og er en livsnyter. Vil beskrive meg selv som en ydmyk og respektfull person. Jeg liker å trene å utvikle meg både mentalt og fysisk sett, spille basketball, amerikansk fotball, være med venner og reise å utforske! For meg er det viktig å ha en god helse som innebærer en tilstedeværelse av fysisk, psykisk og sosialt velvære, forteller han.

- Det å ha mål er viktig synes jeg, og selve jobben på vei mot målet er hele gleden for meg. Jeg tenker alltid at det du liker å gjøre, det gjør du best. Jeg setter dessuten pris på folk som liker å hjelpe andre og løfter andre frem og opp.

Passer på matinntaket

Rami er i god form selv om han til tider selv synes det er diskutabelt, men han er av natur en aktiv person og trenger næring deretter.

- For meg er det viktig å passe på at jeg får nok næring og gjerne litt ekstra med så pass mye aktivitet som jeg har. «Its all about them gains», utbryter han og ler godt. Jeg prøver alltid å holde kostholdet så enkelt så mulig, det har alltid funket for meg og i kostholdet mitt er det 3 matvarer jeg ikke kunne greid meg uten og det er økologisk penøttsmør, Fun saft og mandler. Mange sliter med kostholdet og for min del har jeg alltid vært en stor fan og veldig inspirert av kroppens anatomi og sammenhengen mellom det fysiologiske og psykologiske. Mitt beste tips er å opprette et kosthold som både kroppen din og hodet ditt er fornøyd med, for da kan du holde på for evig. Det bidrar til at blir verken blir stress for kroppen din eller mentalt. Dette er jo også avgjørende for å øke resultatene av treningen din, legger Rami til.


Rami har hatt en rolle i en vikingfilm.

Treningsopplegget

Rami trener omtrent hver dag. Det blir styrke 5-6 ganger i uka og i tillegg blir det opp til 3 treninger i amerikansk fotball hver uke.

- Jeg trener en typisk vanlig splitt på 5 treningsøkter i uka der jeg kjører bryst og triceps, rygg og biceps, bein og legger, skulder og triceps, og deretter armer eller bein. I tillegg til treningene i amerikansk fotball har jeg også kampene som jeg er med på.

Ambisjoner for fremtiden

Han er ikke spesielt beskjeden når han i en humoristisk tone forteller hva han ønsker seg for fremtiden. Han har en tilnærming som tilsier at veien blir til mens han går.

- I want the world and everything in it, ler han og legger smilende til: Fremtiden får vise det for jeg liker heller å gjør det en å si det. Uansett så vil jeg bare nevne Johnny J. Johannesen som sitter på mye kunnskap og takke for støtten gjennom oppkjøringer og det samme gjelder gymmet og Team 24/7. De er Norges råeste, avslutter han med et takknemlig smil.

Treningsforum takker for intervjuet og ønsker Rami lykke til videre!


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.
Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
Denne 72 år gamle mannen fra England driver eget gym og er i superform.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!