Narve Læret med hardslåtende mentale strategier

Trening01.01.2017Frank Nilsen0

Narve Læret med 14 Guinness rekorder og verdensmester i stenknusing gir deg inspirasjon og motivasjon du kan bruke i 2017.

"Når jeg slukker lyset for godt så vil jeg vite at jeg har brukt denne kroppen maksimalt og oppnådd noe med det" forteller Narve engasjert.

Når jeg bestemte meg for å begynne med podcast intervjuer var det for å finne ut av hva er det som motiverer og inspirer de personene som oppnår noe helt unikt og ikke minst hvilke mentale teknikker og strategier er det de bruker. Jeg satte tidlig opp en liste over de topp 5 personer jeg ville ta en prat med, og Narve var en av de topp 5. Jeg lurte på hva er det som driver en person til å få 14 Guinness rekorder? Hva er det i historien hans som har gitt dette ekstreme drivet? Hvordan kan jeg bruke den samme tankegangen/teknikken i mitt liv? Dette var noen av de spørsmålene jeg hadde klart for meg når jeg satte meg i bilen for å møte Narve for første gang.

I første øyekast kan Narve se skremmende ut, der han rager 1.93 høy og nesten like bred. Never av klubber vil være riktig betegnelse for å beskrive nevene jeg møter i det jeg hilser på Narve. Hvis du har sett på programmet «hvem kan slå Aamodt og Kjus» så vant Narve i dette programmet sammen med tidligere Norges sterkeste mann utøver Arild Haugen. Han tok også en Guinness-rekord direkte på Senkveld der han endte opp med å brekke en finger helt i starten av rekordforsøket, men stoppet ikke av den grunn.Han vant tittelen "Best of the best World breaking champion" da han i 2008 knuste 700 steinblokker på intet mer enn 29 sekunder. I tillegg har han 14 Guinness rekorder i knusing. En av disse rekordene er å knuse et balltre med leggen! Hvis du har sett et leggspark i den hurtig voksende mma sporten vi ser om dagen med blant annet norske Emil. Kan du se for deg Narve sparke av 2 balltrær som er spesialimportert fra USA og har ifølge produsenten livstidsgaranti fra å kunne brekke med et slikt spark.

Han deler åpent om sin fortid der han i en alder av 12 år måtte opp klokken 5 om morgen for å jobbe så han og familien skulle overleve. Ifølge Narve har han ikke fått noe lett i livet, han har måtte jobbe hardt for resultatene sine. 3 måneder før han skal slå en rekord går han inn i sin «boble» der han trener og fokuserer veldig målbevisst på prøvelsen han skal overkomme, men samtidig være en familiemann som er tilstede for både barn og samboer pluss en krevende jobb.

Hvordan han brukte kampsport til å få ut sinne og frustrasjon, han har blant annet sin sønn Christoffer som en av sine store forbilder.

En episode full av inspirasjon, motivasjon og noen hardtslående mentale strategier du kan bruke i ditt liv i 2017. Da er det bare å lene seg tilbake og la seg inspirerende av en unik personlighet.

Hør Podcasten på Itunes eller Android.


Frank Nilsen 

Frank jobber idag som mentalsparringpartner med blandt annet toppidrettsutøvere, ledere og bedriftseiere for å finne nye løsninger på eksisterende utfordringer og forbedre tankesett. I tillegg til å være en "sparringpartner" i intervjuprossesser.

Norges Beste Fighter starter på Viasat4 med Narve Læret i spissen.
Narve Læret knuser murstein og treverk på TV2.
Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.
Den unge Tammy Hembrow (23) med nesten 8 millioner følgere på Instagram er søkkrik.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!