Espen Aune også til WSM

Strongman31.07.2007Joachim Marhaug0

Espen Aune drar også til WSM 2007. Richard Skog ble tidligere trekt ut på Wildcard. Svend "Viking" Karlsen har jobbet hardt for å få med Espen Aune som har gjort det bra på konkurranser.

polen 150.jpgRichard Skog som er 2 meter lang og 150 kilo tung ble trekt ut på Wildcard mest sannynlig på grunn av sin enorme størrelse og rolige vesen. Espen Aune som er 184 cm høy og 124 kg fikk en 2. plass på NSM 2007 hvor Richard Skog fikk en 4. plass. Espen slo også Richard på Viking Power Challenge på Storefjell i juli. Det må nevnes at Espen og Richard fikk delt førsteplass på Battle of Vikings.

Derfor føltes det naturlig at Espen også skulle få lov til å delta i World Strongest Man 2007 (WSM) og Svend "Viking" Karlsen har kjempet hardt for få Espen med. All honnør til tidligere verdensmester i strongman for sin innsats. Det lover godt for strongman-norge og ha to norske deltakere med i WSM.

WSM arrangeres i USA, California. Nærmere bestemt Disneyland. Det vil være 5 kvalifiserings runder den 15-18. september. Topp 2 fra hver runde går til finalerunden som vil være den 21-23. september. Her vil 10 sterke og store menn kjempe om å bli Verdens Sterkeste Mann.

DSC_0073.jpg- Jeg reiser fra Trondheim 11. september. Jeg er veldig glad for dette. Har vært skuffet noen uker nå og nesten gitt opp håpet, men ble utrolig glad når jeg fikk klarsignal. Stor takk til Svend "Viking" Karlsen som har talt min sak, sier en lykkelig Espen Aune til Treningsforum.

Gratuler Espen i vårt forum.

World Strongest Man (WSM) skal ha 30 deltakere totalt.

Topp 5 fra USA blir plassert 1 i hver gruppe.
Topp 5 fra Great Britain skal også ha 1 i hver gruppe.

Så har det blitt kvalifisert 10-12 gjennom Super Serien i år som f.eks. på Viking Power Challenge ble Magnus Samuelsson og Jarek Dymek tatt ut som 2. og 3. plass. Fra Viking Power Challenge var det topp 4 som kunne i teorien bli tatt ut. Siden Mariusz vant går man ikke nedover og direkte kvalifiserer Janne Virtanen på 5. plass.

Les også: Richard Skog trekt ut til WSM 2007
Les også: Intervju med Espen Aune

 

 


Favoritten fra Island måtte vike for den nye Verdens Sterkeste Mann - Martins Licis.
Vi har kåret en ny vinner av Verdens Sterkeste Mann.
Eddie Hall er Verdens Sterkeste Mann 2017.

Brian Shaw vant WSM 2016 i Botswana

Strongman26.08.2016137

Nordmannen Jon Olav Granli imponerte med sin innsats.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!