Gikk ned halve kroppsvekten på 1 år, men sluttresultatet vil imponere deg

Intervju27.03.2017Joachim Marhaug0

Her ser du Kaitlyn Smith etter litt over 1 år. Vent til du ser hvordan hun ser ut i dag!

Gikk ned halve kroppsvekten på 1 år, men sluttresultatet vil imponere deg

En ung kvinne i Portland feirer et triumferende øyeblikk etter å ha mistet halve sin kroppsvekt på bare 15 måneder. Da Kaitlyn Smith var 20 år gammel veide hun 188 kg. Hun var veldig overvektig hvilket gjorde henne deprimert, trist og lei seg. Hun har opplevd det verste av sosial stigma som har gitt store sår i hjertet hennes. Hun ble mobbet i videregående skole, ble pekt på og ledd av på gaten ... you name it.

Kaitlyn lekte med ideen om gastric bypass operasjon, men etter å møtt en frekk lege hun bestemte seg for å starte sin reise på egenhånd. Hun visste at enhver fysisk endring ville bety fullstendig endring av livet hennes og varig endring ville bare komme gjennom hardt arbeid med svette, tårer og bestemthet. Kanskje det største hinderet til Kaitlyn som hun måtte jobbe med var hennes egen selvkritikk.

- Den vanskeligste delen var det mentale aspektet. Jeg var faktisk min største bølle og snakket til meg selv på en forferdelig måte. Jeg måtte innse at jeg var verdt mer og presse meg forbi de negative tankene, sier Kaitlyn.

Kaitlyn startet sin utrolige forvandling ved hjelp av en coach og et treningsprogram som gikk over 6 dager. 15 måneder senere hadde hun gått såpass mye ned at hun var i stand til å se seg selv i speilet og være stolt hva hun hadde oppnådd, men Kaitlyn var ikke ferdig ennå.

- Å gå ned så mye som 94,5 kg ga meg masse overflødig hud som kan føre til mange komplikasjoner som infeksjon, leddsmerter og psykiske plager, sier hun.

Neste steg var å få kosmetisk kirurgi. Kaitlyn startet en GoFundMe for å dekke kostnadene for operasjonen hennes, men når kirurgen Dr. Michael Salzhauer hørte om hennes enorme vekttap og innsats, tilbød han faktisk å gjøre det gratis! Dette var en fantastisk nyhet for Kaitlyn som tidligere bare har opplevd negativitet og vondhet.

Etter tre operasjoner for å fjerne overflødig hud, ser Kaitlyn (og føles) som en helt annen person.

- Nå føler jeg at jeg faktisk lever igjen og nyter hver dag som en velsignelse. Jeg er alltid med å prøve nye ting og tar ikke livet for gitt. Jeg er ikke lenger en bitter, misunnelig og deprimert tenåring. Jeg er en glad, smilende, utadvendt jente som elsker meg selv og livet, smiler Kaitlyn.


Slik ser Kaitlyn ut i dag!

Sjekk ut hennes fantastiske reise i videoen under! Det blir ikke mye bedre enn dette. Lik og del hennes fantastiske forvandling og inspirerende historie!


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Det er en fantastisk følelse å bokstavelig talt bli en ny mann, sier han.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!
Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!