Sovestillingen avslører kjærlighetslivet ditt

Diverse23.10.2018Joachim Pedersen0

En god natts søvn er avgjørende for resultater og fremgang, men sovestillingen avslører også hvordan kjærlighetslivet ditt er.

Hvordan du rer opp sengen din kan bestemme mye om hvordan du ligger i den. Og hvordan du ligger i den kan si mye om hva slags person du er. Og videre fortelle noe om hvordan kjærlighetslivet ditt kan være, fordi sovestillingen sammen med en partner kan avsløre hvordan kjærlighetslivet ditt er.

Cliffhanger

Begge partnerne sover på motsatte sider av sengen, oftest mot veggen. Minst en av dem er rett på kanten av sengen, med minst en kroppsdel som henger over siden. Hvis dette bare skjer en gang imellom, indikerer det bare et behov for god natts søvn. Dersom dette er en permanent posisjon kan det i følge eksperter være fare for at det ikke er noe som ikke er helt bra i forholdet.

The Crab (venstre side av bildet)

Dette er mulig i en rekke former, men alltid uten kroppskontakt. Personer som ligger som dette i sengen trenger plass og frihet. Deres partnere foretrekker imidlertid å kose. Men som ordtaket sier så tiltrekker motsetninger seg.

The Roof

Begge partnerne ligger på ryggen mens hun koser seg i armhulen. Ofte skjer dette bare når du sovner. Det er en tydelig indikasjon på mannlig dominans og feminin hengivenhet.

Pillow Talk

Begge partnerne ligger ansikt til ansikt, men uten ekte kroppskontakt. Dette skjer ofte i de tidlige stadier av et forhold! Disse parene har mye å si til hverandre og liker å se på hverandres øyne.

Hollywood

Dette er hvordan man sover på film! Han ligger på ryggen og hun kryper seg inntil ham som en liten kattunge ville gjort. Hodet hviler på brystet og beina er tvinnet rundt. Egentlig gjelder dette for "bryllupsreisefasen" av et forhold fordi det kan være ganske ubehagelig og for de fleste ikke et langsiktig alternativ å sove slik.


Så skal du bekymre deg for hva slags sovestilling du har? Nei, definitivt ikke. Dette er bare en vag antydning, men som igjen kan fortelle noe om forholdet. Når sant skal sies vil de fleste par som har vært sammen lenge sove som Cliffhanger. Nettopp fordi man sover bedre uten hudkontakt og generering av kroppsvarme fra partneren sin og det bør være ingen grunn til bekymring.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Disse 4 temaene er avgjørende for få en sunn og sprek kropp.

Trening gir deg mange bonuser

Trening23.07.2018181

Les mer om fordelene og effektene av trening.
Temperaturen har mye å si når du skal sove.
Se opp for faresignalene ved energidrikk.

Trening gir deg mange bonuser

Trening23.07.2018181

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse15.11.20181461

Se også 12 andre som har gjort en kjempejobb.

7 tips for bedre hip thrust

Trening15.11.201833

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.
Nils Harald Moe på 71 år har stilt flere ganger i fitness.

TOPP-3 for STØRRE triceps

Trening13.11.2018105

Vil du ha større armer? Da bør du fokusere på tricepsen. Se hvorfor!
Disse 5 matvarene er med å øke energien din.