Annalise slet med anoreksi

Intervju15.08.2017Joachim Pedersen332

I dag er hun på bedringens vei og ønsker å inspirere andre!

Annalise Mishler hadde bare 3% kroppsfett og var nær døden i slutten av 2014 på grunn av anoreksi. Men fire år etter å ha blitt diagnostisert med anoreksi, fant legene ut at Annalise faktisk lider av ARFID, som står for Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder som kom som et resultat av et seksuelt overfall som forlot henne å oppleve sensoriske problemer som var svært tilstede når hun ville spise.

I dag veier den 23 år gamle jenta nær 50 kg og spiser tusenvis av kalorier om dagen for å holde vekten sin på grunn av hypertyreoidisme.

- Den største forandringen var ikke den fysiske, men den psykologiske. Det er morsomt når folk sier at lykke er i definerte magemuskler og ved å spise mindre mat. La meg fortelle deg at når jeg hadde synlige magemuskler og nesten ikke spiste, døde jeg. Jeg var aldri fornøyd med meg selv i mine egne øyne, jeg var aldri tynn nok og fornøyd, sier Annalise.

Med en høyde på 170 cm blir Annalise fortsatt ansett som en undervektig person. Hun jobber med å øke muskelmassen sin med å trene regelmessig og følger en spesiell diett. På Instagram legger hun ut fremgangen sin, men hun sier at hun ikke har noe bilde akkurat fra det øyeblikket da hennes liv hang i en tynn tråd fordi hun ikke engang våget å ta et. Etter å ha fått hjelp begynte å legge på seg og delte sin fremgang på Instagram. Hun sluttet å trene helt tidlig i behandlingen, og begynte å legge til flere kalorier i kostholdet hennes - på et tidspunkt spøkte hun med at hun spiste like mye som en 200 kilos mann.

Annalise hadde ikke en menstruasjon på to år, hadde problemer med søvn, led av anemi og osteoporose. Hun hadde skjoldbruskkjertel og hjerteproblemer. Hun endte på sykehus igjen sommeren 2016 da leveren slutten nesten å fungere. Hun ble diagnostisert med autoimmun leversykdom, noe som medførte at kroppen ikke absorberte fett og næringsstoffer. En måned senere hadde hun også en hjerteoperasjon.

- Jeg er mye lykkeligere nå. Jeg gikk gjennom det mørkeste helvetet på jord og dette er det vanskeligste mentale og fysiske arbeidet jeg har gjort noen gang, men nå lever jeg igjen og jeg er veldig glad, sier Annalise.

I dag har hun tusenvis av Instagram-følgere, og hun er stolt av sin suksess.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Madelen Jensen gikk ned over 60 kg og inn flere titalls centimeter på hele kroppen.
De forvandlet ølmagene sine til en sixpack.
Etter å ha blitt mobbet på skolen gikk denne jenta ned mange kilo.
Sliter du med motivasjon? Se hva disse menneskene har fått til!

Tren tabata i sommer

Trening19.07.2018224

En garantert effektiv økt.

5 toppturer du bør bestige

Trening18.07.2018363

Har du lyst til å oppleve Norges flotteste fjell?
Med disse treningsøktene kan du trene når og hvor som helst.

9 spennende desserter på grillen

Kosthold16.07.201837

Har du prøvd å legge desserten på grillen? - ikke?
Fiberrik mat gir deg mange helsefordeler.