Lasagnebacon på spisedagen
Kosthold23.08.2017Joachim Marhaug12
Dette er en lasagne som er full er kalorierer. Den er wrappet rundt med bacon noe som gjør at den smaker utsøkt.
Dette trenger du:
- 250g karbonadedeig
- 1 opphakket løk
- 200g tomatsaus
- Krydderblanding: timian, oregano, rosmarin, sar, basilikum, merian og fennikelfrø
- Bacon (ca 33 stk. til en avlang form)
- 200g Lasagne plater
- 50 cl bechamelsaus
- 250g Mozarella
Slik gjør du:
1. Legg alle baconstrimlene fra midten av formen og over kanten.
2. Stek opp karbonadeigen og tilsett løk, krydderblanding og tomatsaus og bland sammen.
3. Legg et lag med lasagneplater i bunn av formen, hell over bechamelsaus og et lag med ost samt et lag med karbonadedeig.
4. Ta et nytt lag med lasagneplater og gjenta nr 3 helt til du kommer til toppen.
5. Dra så alle baconstrimlene over midten og legg hele formen i ovnen i 40 minutter på 180 grader.
Mandig lasagne med god samvittighet
Kosthold05.11.2013881