Rich Piana er død

Fitness25.08.2017Joachim Pedersen0

Den amerikanske bodybuilder-profilen Rich Piana er død, 46 år gammel.

Rich Piana er bekreftet død etter å ha vært i koma i 2 uker. Rich Piana er en amerikansk bodybuilder som ble en internet-stjerne for noen år siden med sin enorme størrelse, brutale ærlighet og tatoveringer. Han har hele tiden innrømmet å ha brukt anabole steroider. Dette har han brukt i over 30 år. Han har konkurrert flere ganger. Den aller første gangen var han bare 15 år gammel, men de siste årene er han mest kjent for sitt eget kosttilskuddfirma som het 5%. Rich Piana ble bare 46 år gammel, bodde i Florida og hadde over 1,2 millioner følgere på Instagram. Det var også her han ble meget godt kjent med sine trenignsrtuiner, matopplegg, muskelbilder osv. og kjendis i bodybuilder-miljøet.Hans treningsregime besto av en massiv steroid syklus, ni måltider om dagen, en serie treningsøkter som ikke passer for det gjennomsnittlige mennesket. Han var en jordnær, ærlig og høyt respektert mann i miljøet. Han hevdet også at ingen i pro bodybuilding-konkurranser kunne konkurrere uten å bruke steroider, men at han også frarådet alle å bruke det.

Han sa: "Hvis du har valget mellom å være naturlig eller ta steroider, vær naturlig. Det er ingen grunn til å ta steroider, du skader bare kroppen din, du gjør deg vondt.". Rich derimot gikk mot strømmen, han ville se ut som en freak. Det var hans valg, hans kropp. Han brukte opp mot 2500 dollar på veksthormoner per mnd., så kom steroider i tillegg.Rich deltok ikke lenger i kroppsbyggingskonkurranser i sine siste år, og brukte tiden sin på å gi oppmerksomhet til alle online følger på Instagram, Facebook og YouTube samt å jobbe med sin egen virksomhet og fremme den.

Men i august 2017 ble det rapportert at Rich falt over da hans kjæreste klippet ham. Hun klarte ikke ta den store kroppen i mot og han slo hodet i gulvet. Politiet fant etter hvert 20 flasker steroider og hvitt pulver etter at han kollapset. Han ble lagt i koma og idag gikk dessverre Rich Piana bort kun 46 år gammel. Tidligere denne uken gikk også en annen kjent bodybuilder bort, Dallas McCarver som ble bare 26 år gammel.

RIP


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Muskuløs kinesisk sensei

Fitness09.02.201926

Han kan minne deg på Master Roshi fra Dragon Ball.
Mannen som kanskje ikke kunne gå igjen er allerede på trening!

Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018194

Hun veier mer enn 100 kg og er en av verdens største kvinner.
Er man bare stor og muskuløs betyr ikke alltid det at man klarer å ta hvem som helst.

Muskuløs kinesisk sensei

Fitness09.02.201926

Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018194

Slik lager du sunnere taco

Kosthold18.10.2019450

Så mange kilokalorier kan du spare i sunn taco.
Hva med snickersgrøt eller ovnsbakt dessertgrøt?
Peanøttsmør er populært både til grøt, brødskiva og middag. Lag din egen!
Hva slags oljer bør du velge? Vi avslører de beste kildene.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20194

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.