NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017Julie Firing-Schou0

Se vår sending fra muskelshowet NM i Fitness og Kroppsbygging.

For NM i Fitness og Kroppsbygging 2017 er Chateau Neuf i Oslo stedet. Denne helgen vil dette bygget fylles opp med tonnevis muskler. Det er showstart fra kl 10 og vil vare utover dagen. Her skal det avgøres hvem som har Norges beste muskelkropp. Treningsforum er på plass for å dekke showet med bilder, video og reportasje. Du kan se vår direktesendte sending nedenfor.

Denne artikkelen vil i løpet av helgen fylles opp med bilder, video, resultater og reportasje.

BODYLAB sponser LIVE

For at du der hjemme skal se kunne LIVE sørger BODYLAB for. De sponsor vår sending. Nå har de et Whey100 tilbud. Kjøper du for over 99 kr får du med en Whey100 helt GRATIS. Gjelder de 1000 første så vær rask! Gå gjerne inn på BODYLAB, fyll opp kjøkkenhylla og kjøpeskapet med kosttilskudd slik at vi kan fortsette med LIVE sending. :-)

Se vår LIVE sending her!

Bildegalleri

Se over 5200 bilder i galleriet vårt fra hele helgen Krediter foto: @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum hvis du som utøver bruker bilder på sosiale medier. :-)

Har du som utøver lyst på bildene av deg selv i fullformat UTEN logo? Du kan bestille bildene. Se nedenfor!     

 

 

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo i full høyoppløsning

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg.

 

Video

Se videoopptakene fra konkurransen. Spol deg frem til det du vil se eller bare sett det på og se hele konkurransen.

 

Nedenfor kan du se tilfeldig utvalgte bilder fra hele konkurransen i litt større størrelse. Athleter kan kjøpe bildene i enda større størrelse (full høyoppløsning) her til kun kr 590 for ALLE bildene vi tok.

Bildegalleri

Se over 5200 bilder i galleriet vårt fra hele helgen

Reportasje og resultater

Det er tid for årets siste Bodybuilding og Fitness konkurranse - NM! Norgesmesterskapet holdes på Chateau Neuf og det er mange spente seere allerede ved start klokken 10.00. Det hele starter med en flott åpningsseremoni, og nasjonalsangen spilles mens noen av dagens utøvere står poserende på scenen.
Deretter holdes det 1minutt stillhet for vår kjære Marthe Sundby - du lever evig med oss.

Womens Fitness
Deltager nummer 1 Nina Pedersen har æren ene og alene å starte dagens show. Et flott og inspirerende danse rutine.
Deretter gjennomføres det kvartvendinger i en flott rød bikini.
Etter dette får Nina tildelt sin pokal og går av scenen med tittelen Norgesmester.

Womens Wellness Fitness
En ny klasse som ligger midt mellom bikini og bodyfitness, det vil si at massen skal være som i body, men definisjonen på musklene som i bikini - en lekker klasse!Denne klassen skal nå gjøre sin debut i Norge. Da det kun er 5 deltagere i denne klassen går de rett til finale, I-walk og sammenligninger. Ut på scenen ser vi startnummer 2: Biah Quielles, 3: Malin Vågenes, 4: Karoline Mikalsen, 5: Malin Elisabeth Eriksen og nummer 6: Cynthia Britto Sel.

Premiering
1.plass og Norges første mester i denne klassen: Malin Vågenes
2.plass: Biah Quielles
3.plass: Karoline Mikalsen
4.plass: Malin Elisabeth Eriksen
5.plass: Cynthia Britto Sel

Mens Physique - 173
Disse mennene har tidligere vært ute på scenen for elimineringsrunde. Med andre ord, en storklasse - over 15stk.
En utrolig sterk klasse, men startnummer 14: Martin Heede, 118: Oliver Hanset Monsø, 22: Alexander Fagernes og 26: Tonton Amper har vi en tro på at vi ser blant finalistene. Første callout: 7: Enzo Abidar, 14: Martin Heede, 22: Alexander Fagernes og 26: Tonton Amper.Etter semifinalen er 20stk nå nede i 6 - og finalistene fighter nå om førsteplassen.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Alexander Fagernes
2.plass: Enzo Abidar
3.plass: Tonton Amper
4.plass: Martin Heede
5.plass: Mohamed Ibrahim
6.plass: Oliver Hanset Monsø

Mens Physique - 179
Disse mennene har også tidligere vært ute på scenen for elimineringsrunde, som klassen før. Det tar litt lenger tid før første sammenligning gjennomføres, noe som tilsier at denne klassen kan være vanskelig å dømme. Noe det også informeres om etter at sammenligningene har blitt gjennomført. Første callout: 10: Joakim Bekkeli, 29: Marius Langerud, 30: Eduardo Jaques Da Silva, 32: Alexander Ladsten og 43: Majid Gadheri.Våre favoritter i denne klassen faller mot startnummer 10: Joakim Bekkeli og 29: Marius Langerud.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Joakim Bekkeli
2.plass: Eduardo Jaques Da Silva
3.plass: Alexander Ladsten
4.plass: Lars Mikal Brækken
5.plass: Marius Langerud
6.plass: Majid Gadheri

Mens Physique - 182
Denne klassen starter sin symmetri med totalt femten deltagere. Våre favoritter her er startnummer 48: Kristian Hodne og 54: Randy Osei-Tutu som leverer det lille ekstra, med både posering og scene form. Første callout: 45: Jan Kristian Holt, 48: Kristian Hodne, 53: Hemen Eliassy, 54: Randy Osei-Tutu og 319: Petter Horgen. Det må også nevnes at alle seks finallisene i denne klassen, leverer smertefrie og sterke finale runder.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Petter Horgen
2.plass: Hemen Eliassy
3.plass: Randy Osei-Tutu
4.plass: Jan Kristian Holt
5.plass: Kristian Hodne
6.plass: Ole-Aleksander Brænna

Mens Physique + 182
Musikken skrus opp og det er nå femten menn som skal ut på scenen å vise sin dedikasjon. Det tar litt ekstra tid før sammenligningene start, det tilsier nok en klasse som er gjev og utrolig bra. Men også her er det noen som skiller seg noe mer ut enn andre grunnet sin utstråling, startnummer 58: Ken Drikakisi Eriksen, 59: Lars Petter Einarsen og 71: Sverre Bråten Olsen. Første callout: 57: Torgeir Haugsgjerd, 59: Lars Petter Einarsen, 63: Nataniel Målbakken, 70: Thomas Joramo og 71: Sverre Bråten Olsen.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Torgeir Haugsgjerd
2.plass: Lars Petter Einarsen
3.plass: Sverre Bråten Olsen
4.plass: Thomas Joramo
5.plass: Nataniel Målbakken
6.plass: Tjorven Jens

Mens Physique Junior -178
Etter 30minutter pause er det nå ungguttene som skal ut på scenen. Noen av disse deltagerne har vi sett tidligere i dag, da det under dette stevnet er mulig å stille i flere klasser. Når det er sagt, leverer alle like bra i denne klassen og stråler. Første callout: 72: Oliver Hanset Monsæ, 76: Alexander Fagernes, 77: Joakim Bekkeli og 79: Enzo Abidar
Selv om det er svært gjevt mellom hvem som er favoritt her, holder vi allikevel en knapp på startnummer 76: Alexander Fagernes.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Alexander Fagernes
2.plass: Joakim Bekkeli
3.plass: Enzo Abidar
4.plass: Oliver Hanset Monsæ
5.plass: Lars Mikal Brækken
6.plass: Marcus Nikolaisen

Mens Physique Junior +178
Ut på scenen til sine sammenligninger og kvartvendinger ser vi elleve spente unggutter. I denne klassen tar det litt tid før første sammenligning gjennomføres. Vi tar oss derfor også litt ekstra tid til å se etter våre favoritter, og i denne klassen blir det startnummer 88: Randy Osei-Tutu og 91: Petter Horgen. Første callout: 88: Randy Osei-Tutu, 91: Petter Horgen og 98: Thomas Joramo. Når det gjelder finalistene, leverer alle bra under sin I-walk og smilene sitter like godt på som poseringene.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Petter Horgen
2.plass: Randy Osei-Tutu
3.plass: Thomas Joramo
4.plass: Kristian Hodne
5.plass: Eivind Strøm
6.plass: Gaute Hauge

Mens Physique Master Åpen Klasse
Det er nå tid for den siste og eldste klassen i MP. Da det kun er syv i denne klassen, ønsker dommerne å trekke frem alle i kvartvendinger uten sammenligninger. Dette er mannfolk som får dommerne til å vifte med arkene 
Våre favoritter i denne klassen er startnummer 103: Per Odd Tessen og 104: Eduardo Jaques Da Silva.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Eduardo Jaques Da Silva
2.plass: Leion Raja
3.plass: Petter Valvik
4.plass: Per Odd Tessen
5.plass: Kai Ronny Mikalsen
6.plass: Frode Flage Eriksen

Mens Physique Overall
Det er nå tid for å fighte om å bli the one and only i MP klassen. Mennene som har mottatt sine gull medaljer tidligere i dag kommer en og en ut på scenen. Overall klassen består av:
• Alexander Fagernes med 2 gull medaljer i dag
• Joakim Bekkeli
• Petter Horgen med 2 gull medaljer i dag
• Torgeir Haugsgjerd
• Eduardo Jaques Da Silva

Overall vinner og the one and only is: Petter Horgen

Womens BikiniFitness - 160
Det er nå klart for glitrende bikinier etter 60 minutters pause og to elimineringsrunder er det klart for -160 jentene.
I denne klassen synes vi at startnummer 111: Karoline Kjærnes, 116: Lene Alexandra Øien og 129: Beliz Kristine Øzbay gir det lille ekstra, og vi håper å se disse tre blant topp seks. Første callout: 111: Karoline Kjærnes, 116: Lene Alexandra Øien, 119: Liv Ingrid Bjørnsen og 129: Beliz Kristine Øzbay.Volumet skrus opp og rytmene fyller Chateau Neuf, og alle de seks finalistene leverer knall fine I-walk, det er moro å se på disse jentene!

Premiering
1.plass og Norgesmester: Karoline Kjærnes
2.plass: Beliz Kristine Øzbay
3.plass: Liv Ingrid Bjørnsen
4.plass: Lene Alexandra Øien
5.plass: Elisabeth Martinsen
6.plass: Trine Krog Johansen

Womens BikiniFitness - 162
Den nest laveste bikiniklassen skal ut på scenen å vise formen, og dette er en virkelig flott klasse. I denne klassen falt vi spesielt for bikinien til startnummer 132: Charlotte Engelhard mens startnummer 128: Julie Granlund Hanssen, 130: Pernille Lin og 133: Andrea Løwing leverer virkelig på formen. Første callout: 126: Heidrun Ertsås, 128: Julie Granlund Hanssen, 132: Charlotte Engelhard og 133: Andrea Løwing

Premiering
1.plass og Norgesmester: Heidrun Ertsås
2.plass: Julie Granlund Hanssen
3.plass: Andrea Løwing
4.plass: Charlotte Engelhard
5.plass: Marte Brekke
6.plass: Pernille Lindseth

Womens BikiniFitness - 166
Denne klassen har en ekstremt bra lineup, for noen former og scene opptrender denne klassen gir publikum. Dette blir nok en vanskelig klasse å dømme, men blant disse damene er det startnummer 138: Karina Jensen, 142: Ida Kristine Solberg, 143: Anne-Lill Saarento og 148: Nina P.Olsen som blir vår favoritter. Første callout: 140: Line Elisabeth Karlsen, 148: Nina P.Olsen og 154: Malin Sandvik. Det må også nevnes at de seks jentene som er finalistene i denne klassen, er utrolig flotte og elegante.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Line Elisabeth Karlsen
2.plass: Ida Kristine Solberg
3.plass: Nina P.Olsen
4.plass: Malin Sandvik
5.plass: Therese Opsahl
6.plass: Kaia Fuglerud

Womens BikiniFitness - 169
Dette er nok en full klasse med jenter som er i knall bra form. Det er god standard i dagens show, og disse jentene stråler like mye som de tidligere deltagerne. I denne klassen er det startnummer 160: Lottie Jonsson, 162: Christine Kamphaug og 163: Karen Grundetjern, vi håper å se utføre I-walk. Første callout: 160: Lottie Jonsson, 162: Christine Kamphaug, 163: Karen Grundetjern, 166: Grete A. Bakken, 168: Alexandra Eide Hernandez og 170: Karianne Christine Holene.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Lottie Jons
2.plass: Grete A. Bakken
3.plass: Karen Grundetjern
4.plass: Christine Kamphaug
5.plass: Alexandra Eide Hernandez
6.plass: Karianne Christine Holene

Womens BikiniFitness + 169
Det er nå tid for de høyeste jentene i bikinifitness. En klasse som er fulltallig og knall bra! Jentene som leverer fra første stund og som blir våre favoritter i denne klassen, er startnummer 175: Lena Haugen, 176 Lise Ellingsen, 180: Ida Vanbo og 181: Natalia Ejsmont - som også ble første callout, så disse blir nok å se i finalen. Rytmene settes i gang og finallisene har alle fortjent sin plass.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Natalia Ejsmont
2.plass: Ida Vanbo
3.plass: Lena Haugen
4.plass: Lise Ellingsen
5.plass: Marianne Wie Bjørkås
6.plass: Frida Iversen

Womens BikiniFitness Junior - 166
Det er nå tid for bikiniklasse i junior etter 30minutter pause og elimineringsrunde for Bikinifitness master.
I denne klassen sitter både poseringene og smilene, disse koser seg. De fire stykker som vi håper å se i finalen, og dette er startnummer 192: Johanne Tamnes, 193: Heidrun Ertsås, 198: Ida Kristine Solberg og 201: Malin Sandvik.
Første callout: 193: Heidrun Ertsås, 197: Andrea Læwing, 198: Ida Kristine Solberg og 201: Malin Sandvik
Premiering
1.plass og Norgesmester: Heidrun Ertsås
2.plass: Ida Kristine Solberg
3.plass: Malin Sandvik
4.plass: Andrea Læwing
5.plass: Charlotte Engelhard
6.plass: Pernille Lindseth

Womens BikiniFitness Junior + 166
Dagens siste junior klasse er nå for tur, og som tidligere klasser er det også noen av disse jentene vi har sett tidligere i dag, da det er mulig å stille i flere klasser under dagens stevne. Da det kun er åtte deltagere i denne klassen, trekkes alle frem for sammenligning. I denne klassen synes vi at startnummer 208: Ida Vanebo og 214: Lise Ellingsen leverer litt ekstra, og blir helt klart våre favoritter av disse bikinijentene.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Ida Vanebo
2.plass: Karen Grundetjern
3.plass: Lise Ellingsen
4.plass: Frida Iversen
5.plass: Guro Kregnes
6.plass: Nora Teigen

Womens BikiniFitness Master Åpen Klasse
Det er tid for den siste Bikini klassen i dag, damene som restene av jentene tidligere i dag, lyser av dedikasjon og viljestyrke.Dette er en klasse med mange gode deltagere, og her ser det ut til at det er scene opptreden og utstråling som vil avgjøre, da formene på disse damene er on point! Vår favoritt faller så å si med en gang på utøver 230: Nina P. Olsen.Første callout: 215: Karina Jensen, 221: Lene Alexandra Øien, 222: Lena Haugen og 230: Nina P. Olsen

Premiering
1.plass og Norgesmester: Nina P. Olsen
2.plass: Lena Haugen
3.plass: Lene Alexandra Øien
4.plass: Karina Jensen
5.plass: Torill Johannessen
6.plass: Karianne Hove

Womens BikiniFitness Overall
Det er nå tid for å fighte om å bli the one and only i BF klassen. Damene som har mottatt sine gull medaljer tidligere i dag kommer en og en ut på scenen. Overall klassen består av:
• Karoline Kjærnes
• Heidrun Ertsås med 2 gull medaljer i dag
• Line Elisabeth Karlsen
• Lottie Jons
• Natalia Ejsmont
• Ida Vanebo
• Nina P. Olsen
Overall vinner og the one and only is: Karoline Kjærnes

Landslag VM/Wildcard Uttak Damer:
3 av disse damene, får nå ha mulighet til å motta et wildcard i landslaget under VM. Og dette er startnummer: 128: Julie Granlund Hanssen, 140: Line Elisabeth Karlsen, 160: Lottie Jonsson, 166 Grete A. Bakken, 198: Ida Kristine Solberg, 208: Ida Vanebo, 222: Lena Haugen og 230: Nina P. Olsen.
The lucky number three is: 140: Line Elisabeth Karlsen, 198: Ida Kristine Solberg og 208: Ida Vanebo.

Landslag VM/Wildcard Uttak Herrer:
3 av disse mennene, får nå ha mulighet til å motta et wildcard i landslaget under VM. Og dette er startnummer: 7: Enzo Abidar, 26: Tonton Amper, 32: Alexander Ladsten, 53: Hemen Eliassy, 88: Randy Osei-Tutu, 98: Thomas Joramo og 104: Eduardo Jaques Da Silva.
The lucky number three is: 7: Enzo Abidar, 32: Alexander Ladsten og 104: Eduardo Jaques Da Silva.
Vi gratulerer stort og takker for et vellykket stevnet med ekstremt mye bra. Scene teppet går for og vi ser allerede frem til morgendagen med enda mer muskelshow!

Det er nå tid for dag to av Norgesmesterskapet i Bodybuilding og Fitness. Som dagen før, fylles salen med spente tilskuere - klare for å heie frem sine nære og kjære. Lyset senkes og sceneteppet løftes opp, og på scenen ser vi kanskje litt mer spente fitness utøvere. Etter nasjonalsangen blir Marthe Sundby hedret med 1 minutt stillet - du vil alltid være ei legende.

Women´s Physique Åpen Klasse
En flott dama klasse som starter dagens show, med seks deltagere går disse rett I finale. Ut på scenen for sine poseringer ser vi startnummer 231: Monica Ingebrigtsen, 232: Mona Jørgensen, 233: Kristina Marie Moltu Hjønnevåg, 234: Trine Sakslund, 235: Trine Landsem og 236: Henriette Ottesen. Etter kvartvendinger og poseringene, er det tid for friprogrammene og alle utøverne leverer stort, og volumet fra salen er enda større etter hvert friprogram.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Mona Jørgensen
2.plass: Trine Sakslund
3.plass: Monica Ingebrigtsen
4.plass: Kristina Marie Moltu Hjønnevåg
5.plass: Henriette Ottesen
6.plass: Trine Landsem

Classic Bodybuilding -180
Det er nå klart for enda mer muskel styrke og mennene kommer ut på scenen for sin semifinale. Det blir ingen særbedømming (callout), men kun omrokeringer da det er syv utøvere i denne klassen. Allikevel har vi noen favoritter som vi tror vil være på topp tre under finalerunden, dette er startnummer 238: Jalal Kamaly og 239: Jarl Bjermeland. Det må samtidig nevnes at volumet fra både høyttalerne og publikum er høyt under friprogrammene.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Jalal Kamaly
2.plass: Ørjan Arnsen
3.plass: Jarl Bjermeland
4.plass: Hadi Zaheri
5.plass: Anwar Adám
6.plass: Jack-Steve Duurhuus

Classic Bodybuilding +180
Den høyeste og kanskje den største klassen skal nå ut på scenen for sitt muskelshow. Flexende på scenen står det åtte utøvere, våre favoritter i denne klassen er startnummer 247: Patrick Alexander Paulsen og 253: Christian Sterk.
Første callout: 249: Stian Solgård, 252: Dawson Hamilton og 253: Christian Sterk. Som klassene tidligere gir disse mennene oss et riktig godt show under både posedown og friprogrammene - dette er power!

Premiering
1.plass og Norgesmester: Dawson Hamilton
2.plass: Christian Sterk
3.plass: Stian Solgård
4.plass: Kristian Midtli
5.plass: Patrick Alexander Paulsen
6.plass: Chris Föllmer

Classic Bodybuilding Master
Det er nå tid for de eldste Bodybulding mennen, og med kun tre utøvere går disse direkte til finale. De tre som nå fighter for gullmedaljen og norgesmestertittelen er startnummer 254: Hadi Zaheri, 255: Dawson Hamilton og 256: Kristian Midtli.Selv om vi har sett alle disse tre i hver sin høyde klasse tidligere, leverer de like sterkt og -fokusert i sine poseringer og friprogrammer.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Dawson Hamilton
2.plass: Kristian Midtli
3.plass: Hadi Zaheri

Overall Classic Bodybuilding
Det er nå tid for å fighte om å bli the one and only i CB klassen. Mennene som har mottatt sine gull medaljer tidligere i dag kommer en og en ut på scenen. Overall klassen bistår av:
• Jalal Kamaly
• Dawson Hamilton med 2 gull medaljer i dag
Overall vinner og the one and only is: Dawson Hamilton

Landslag VM/Wildcard Uttak Classic Bodybuilding:
Det er fire andre utøvere i CB klassen som nå er tatt ut til en mulighet å representere Norge i et VM.
Dette er startnummer 238: Jalal Kamaly, 239: Jarl Bjermeland, 249: Stian Solgård og 254: Hadi Zaheri. En av disse skulle ha mulighet til å dra med overall vinneren Dawson Hamilton, men det meddeles at ingen av disse, dessverre ikke fikk mulighet.

Bodyfitness -163
Glitter, muskler og X-shape kropper fyller nå scenen, dette er en sterk klasse med mange gode utøvere. I denne vakre klassen har vi fra første steg ut på scenen tre favoritter, startnummer 258: Ann Kristin Jacobsen, 259: Kari Sollied og 261: Elise Lee Gundersen. Første callout: 257: Matilda Mahle Singstad, 258: Ann Kristin Jacobsen, 259: Kari Sollied, 261: Elise Lee Gundersen og 265: Vilde B. Leithe. Etter forbedømmingen kommer seks sterke finalliser ut på scenen og gjennomfører sine I-walk smertefritt og elegant.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Kari Sollued
2.plass: Vilde B. Leithe
3.plass: Matilda Mahle Singstad
4.plass: Veronica Bødtker
5.plass: Arielle Puente Baker
6.plass: Elise Lee Gundersen

Bodyfitness -168
Denne klassen har kun seks utøvere, derfor går disse damene direkte til finale. Rytmene fyller Chateau Neuf og det er tid for I-walk for startnummer 268: Synnøve Fermann, 270: Ellen Finserås, 271: Vibeke Litland, 272: Linda Rikoll, 273: Monica Ueland og 275: Evy Therese Innselset. Alle finalistene leverer godt, men det er likevel to som blir våre favoritter. Startnummer 271: Vibeke Litland, 272: Linda Rikoll, som har noe skarpere form.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Synnøve Fermann
2.plass: Ellen Finserås
3.plass: Linda Rikoll
4.plass: Vibeke Litland
5.plass: Evy Therese Innselset
6.plass: Monica Ueland

Bodyfitness +168
Den høyeste dame klassen kommer ut på scenen. Som de tidligere klassene er utøverne i topp form og leverer fra første posering. Det er allikevel tre stykker som leverer det lille ekstra, både på posering, form og utstråling. Dette er startnummer 274: Mathilde Lyngholm, 276: Tina Johnsen og 277: Henriette Prøsch Hage. Første callout: 274: Mathilde Lyngholm, 276: Tina Johnsen, 277: Henriette Prøsch Hage, 278: Helene Fossdal Ro, 281: Anni Helgedal Fladaas og 283: Linn Hanssen. Etter forbedømmingen kommer seks finalliser ut på scenen og gjennomfører sine I-walk.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Tina Johnsen
2.plass: Henriette Prøsch Hage
3.plass: Linn Hanssen
4.plass: Mathilde Lyngholm
5.plass: Henriette Alstadsæter
6.plass: Ragnhild Hartviksen

Bodyfitness Junior
Da det er kun fem utøvere i denne klassen, går disse jentene rett i finale. Jentene som nå fighter om å få tittelen norgesmester i Junior klassen er startnummer 284: Ellen Finseerås, 285: Mathilda Mahle Singstad, 286: Vilde B. Leithe, 287: Henriette Prøsch Hage og 288: Trine Toften. Av disse jentene har vi stor tro på startnummer 285: Mathilda Mahle Singstad og 286: Vilde B. Leithe.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Vilde B. Leithe
2.plass: Mathilda Mahle Singstad
3.plass: Henriette Prøsch Hage
4.plass: Trine Toften
5.plass: Ellen Finseerås

Bodyfitness Master
Det er nå klart for dagens eldste Bodyfitness deltagere. Noen av disse har vi sett tidligere, da vi som tidligere har nevnt at man kan stille i flere klasser under helgens stevne. I denne klassen blir det startnummer 290: Evy Therese Innselset, 296: Linda Rikoll og 297: Ann Kristin Joacobsen som blir våre favoritter. Første callout: 289: L,inn Hanssen 290: Evy Therese Innselset, 296: Linda Rikoll, 297: Ann Kristin Joacobsen og 298: Camilla Motrø.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Linda Rikoll
2.plass: Ann Kristin Joacobsen
3.plass: Linn Hanssen
4.plass: Camilla Motrø
5.plass: Evy Therese Innselset
6.plass: Sanderine Gundersen

Overall Bodyfitness
Det er nå tid for å fighte om å bli the one and only i BF klassen. Damene som har mottatt sine gull medaljer tidligere i dag kommer en og en ut på scenen. Overall klassen bistår av:
• Kari Sollued
• Synnøve Fermann
• Tina Johnsen
• Vilde B. Leithe
• Linda Rikoll
Overall vinner og the one and only is: Kari Sollued

Mixed Pairs
I denne klassen er det kun et parr som stiller, startnummer 299: Espen Tollefsen og Elin Fossum. De leverer et nydelig og samspilt show under friprogrammet sitt. Her er det bare å gratulerer paret med første plass og norgesmestere i denne klassen.
1.plass og Norgesmestere: Espen Tollefsen og Elin Fossum

Bodybuilding -80kg
Det er nå klart for bygge klassene, og de "letteste" mennene i BB kommer ut på scenen. Da det er seks utøvere starter finalen med en gang for startnummer 300: Kamaludin Javaledin, 301: Arnfinn Benterud, 302: Firat Acik, 303: Keywan Nabii, 305: Remy Tapio og 306: Jakob Øglænd. I denne klassen bli startnummer 302: Firat Acik og 303: Keywan Nabii våre favoritter. Men det må samtidig nevnes at alle leverer knall bra under sine friprogram.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Keywan Nabii
2.plass: Firat Acik
3.plass: Kamaludin Javaledin
4.plass: Jakob Øglænd
5.plass: Remy Tapio
6.plass: Arnfinn Benterud

Bodybuilding +80kg
Det er tid for finale for disse mennene også, og man kan si med hjertet på hånda at dette er +80kg med rå muskel kraft som nå står på scenen. De som fighter om tittelen norgesmester er startnummer 244: Alexander Rydgren, 307: Morten Larsen, 308: Tor-Erik Sivertsen og 309: Toni Reistad. Og her blir det trolig startnummer 309: Toni Reistad, som går av med seieren.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Toni Reistad
2.plass: Alexander Rydgren
3.plass: Morten Larsen
4.plass: Tor-Erik Sivertsen

Bodybuilding Junior
Ut på scenen kommer nå de yngste bygge guttene. Disse går også rett til finale, da det er kun tre utøvere som fighter og gull og tittelen: Norgesmester. Disse tre er startnummer 310: Jakob Øglænd, 311: Stian Angel Nilsen og 313: Ronny Orre. For å være i denne alderen er dette imponerende å underholdene å se på under både posedown og friprogram.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Jakob Øglænd
2.plass: Ronny Orre
3.plass: Stian Angel Nilsen

Bodybuilding Master
Sist, men ikke minst den eldste bygge klassen gjør sin entré på scenen. En imponerende klasse, og disse mennene er startnummer 314: Espen Tollefsen, 315: Arnfinn Benterud, 316: Aksel Bergheim, 317: Terje Dokken og 318: Keywan Nabii. En klasse som også går rett i finale, og det er bra lyd fra publikum når disse mennene viser frem både form, posering og friprogram.

Premiering
1.plass og Norgesmester: Keywan Nabii
2.plass: Terje Dokken
3.plass: Aksel Bergheim
4.plass: Arnfinn Benterud
5.plass: Espen Tollefsen

Overall Bodybuilding
Det er nå tid for å fighte om å bli the one and only i BB klassen. Mennene som har mottatt sine gull medaljer tidligere i dag kommer en og en ut på scenen. Overall klassen bistår av:
• Keywan Nabii med 2 gull medaljer i dag
• Toni Reistad
• Jakob Øglænd
Overall vinner og the one and only is: Keywan Nabii

Beste Posør Dame:
232: Mona Jørgensen
Beste Posør Herre:
309: Toni Reistad

Landslag VM/Wildcard Uttak:
1 av disse damene, får nå ha mulighet til å motta et wildcard i landslaget under VM. Og dette er startnummer 295: Elin Fossum og 297: Ann Kristin Jacobsen.

Vi gratulerer Ann Kristin Jacobsen med uttaket!

Vi gratulerer stort til alle utøverne som under denne helgen har mottatt sine pokaler og plasseringer - godt jobbet og velfortjent! Vi fra Treningsforum ønsker samtidig å takke dommere, publikum og restene av utøverne som har gjort denne helgen minnerik.

Lykke til ønskes til vårt kjære landslag som skal konkurrere i VM!

 

 


Julie Firing-Schou 

Julie sitter med god erfaring og kunnskap innen fitness, livsstilsendring, helse, trening og kosthold. Hun jobber aktivt innen trening som PT og treningsinstruktør i både spinning, bodypump, crossfit og bodybalance.

NM i Kroppsbygging og Fitness 2016

Fitness09.10.2016551

Se LIVE fra HELE konkurransen her!

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

Bilder, resultater, intervjuer +++

NM i Kroppsbygging og Fitness 2014

Fitness04.10.2014455

Oslo Konserthus fyltes opp med muskler, glitter og glam. Se bilder, video m.m.

NM i Kroppsbygging og Fitness 2013

Fitness04.10.2013628

NM 2013 - Se bilder, videopptak, intervjuer, resultater m.m.

NM i Kroppsbygging og Fitness 2016

Fitness09.10.2016551

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

NM i Kroppsbygging og Fitness 2014

Fitness04.10.2014455

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!