10 ting du kanskje ikke visste om Arnold Schwarzenegger

Diverse28.10.2017Joachim Marhaug0

Visste du dette om Arnold Schwarzenegger?

1. Arnold VS Diett

I 1968 fløy Joe Weider Arnold til Miami slik at han kunne konkurrere i IFBB Mr. Universe. Arnold var den gangen stor og oppblåst og ble dermed beseiret av den mye mindre Frank Zane. Arnold på det tidspunkt visste ingenting om diett. Han flyttet deretter til Los Angeles og til slutt fikk han seg en romkamerat: Frank Zane. Kort tid etter, fikk han fortgang i dietten og ble definert og muskuløs. Da begynte han sitt oppløp med Mr. Olympia seiere.

2. Bestevenner

Arnold ble bestevenner med den italienske kroppsbyggeren Franco Columbu (Mr. Olympia, 1981) som han jobbet samme med som murer når han først kom til Amerika. Columbu ville senere være forlover for Arnold da han giftet seg med Maria Shriver i 1986.

 

3. Fengsel

Da Arnold var 18 år ble han sendt til et østerriksk fengsel for å gå AWOL. Ifølge østerriksk lov måtte alle menn ha ett års obligatorisk tjeneste i militæret, men Arnold var så ivrig etter å delta i Junior Mr. Europe-konkurransen i Tyskland, at han forlot sin militære tjeneste.

4. Dårlige erfaringer

Å konkurrere i sin første universelle konkurranse i London i 1966 var Arnold litt overveldet av hele opplevelsen. Han så en bodybuilder backstage drikke vin og røyket en sigar. Arnold trodde at hvis denne berømte mesteren brukte denne strategien for å gjøre seg klar til å gå på scenen, så ville han også det. Som et resultat ble Arnold ble veldig syk - og gikk dermed glipp av konkurransen.

5. Den første sivilbefolkningen med Hummer

Arnold var den første sivile mannen som hadde et High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, også kjent som en Hummer. Han fikk den i 1992. Før dette var kjøretøyet strengt et militært kjøretøy eid av regjeringen.

6. Ekte tank

Arnold eier en militær tank. I løpet av sin tid i den østerrikske hæren kjørte Arnold den amerikanske produserte M47 Patton. Han likte den så godt at år senere da han fikk råd til det, bestemte han seg for å kjøpe en.

7. Den yngste Mr. Olympia

I 1967 vant Arnold Mr. Universe noe som gjorde ham til den yngste deltakeren (20 år gammel) som noensinne har vunnet den tittelen. I 1970 vant han Olympia i en alder av 23 år og brøt rekorden igjen for den yngste Mr. Olympia mesteren. En rekord han fortsatt holder den dag i dag.

8. Hadde en bror

Arnold hadde en bror som het Meinhard. Ironisk nok er dette navnet avledet fra de tyske elementene magan, som betyr "styrke, modig og hard." Meinhard ble drept i en bilulykke i 1971.

9. Lifesaver

Mens Arnold var på ferie i Hawaii i 2004 hoppet Schwarzenegger ut i havet og reddet en mann fra drukning.

10. Mål

Hans barndomsvenner sier at Arnold hadde tre mål: Flytte til Amerika, bli skuespiller og gifte seg med en Kennedy. Han gjorde dem alle i den rekkefølgen.

 


Se Arnold Schwarzenegger som Howard Kleiner.
Se Arnold Schwarzenegger i den nye reklamefilmen her.
Arnolds sønn følger hans egne fotspor.
Dette er Arnold Schwarzenegger sin første treningsøkt etter hjerteoperasjonen siden mars. bedring
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!