
Proteinkaker som musklene vil elske
Kosthold17.11.20170
annonse
Glutenfri "Breakup" Brownie
Brownie er alltid en sikker vinner. Denne versjonen er glutenfri og laget med BreakUp proteinsjokolade.
Ingredienser
• 3 egg
• 40 g kokosolje
• 70 g BreakUp Dark Chocolate Almond
• 3 ss Zero Gold
• 2 ss kakaopulver
• 1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
• 2 ss sterk kaffe/1 espresso-shot
Fremgangsmåte
1. Smelt sjokoladen sammen med oljen.
2. Visp egg og Zero Gold sammen til en luftig masse.
3. Tilføy resten av ingrediensene.
4. Hell røren i en form med bakepapir.
5. Stek på 175 grader i 18 minutter.
Proteinpannekaker med banan og sjokolade
Finnes det noe bedre enn pannekaker? Det måtte i så fall være en sunn utgave med høyt proteininnhold og en deilig smak av banan og sjokolade.
Ingredienser
• 2 egg
• 1 dl eggehviter
• 1 scoop Whey100 Proteinella
• 1 stor, moden banan
• 1 dl melk
• 1 dl havregryn
• 1 ss Zero gold
• 1 ss bakepulver
Pynt med din yndlingstopping, for eksempel Zero topping, Goji berries eller Kakaonibs , eller smør et lekkert lag med Proteinella mellom pannekakene
Fremgangsmåte
1. Finn frem en blender, hell i alle ingrediensene og blend til massen er helt jevn og har konsistens som en pannekakerøre
2. Sett en stekepanne på middels varme og la den bli helt varm før bruk
3. Legg 3 - 4 små klatter med kokosolje i pannen, eller sprøyt pannen med flytende kokosolje, og legg en god skjefull røre i pannen
4. Legg på 3 eller 4 av gangen, slik at det går raskere. På den måten får du en masse små brunch/blinis-pannekaker, som du vil elske. Hvis du vil ha dem større kan du enten helle røre direkte fra blenderen eller helle flere skjeer i pannen. Gjør det på denne måten for at pannekakene skal få omtrent samme størrelse.
5. Topp pannekakene med Proteinella, pistasjnøtter, Chocolate hazelnut Zero topping og friske jordbær. Chocolate hazelnut er en av de beste pannekaketoppingene, i tillegg til Salty caramel forest fruit og White chocolate.
Hvis du ønsker å spare tid og ikke blande og mikse kan du kjøpe en ferdig protein pannekakemiks som også inneholder alle de andre ingrediensene for topping osv. Her får du et utsøkt måltid.
Bananvafler med Proteinella
Prøv disse deilige bananvaflene som egner seg perfekt til brunch, eller som lekker kveldskos.
Ingredienser
Vafler
• 1½ overmodne bananer
• 2 egg
• 1 dl skummet melk, mandelmelk eller kokosmelk
• 75 g fullkornsrismel
• 10 g havregryn
• 20 g Whey100
• Litt salt
• Coconut Spray Oil
Pynt
• Jordbær
• Blåbær
• Kiwi
• Proteinella
• Ristede kokosflak
• Frisk sitronmelisse, mynte eller mintblader
Fremgangsmåte
1. Mos bananene.
2. Tilsett eggene og melken og rør godt sammen.
3. Tilsett salt, mel, havregryn og Whey100.
4. Rør igjen godt sammen.
5. Varm opp vaffeljernet og 'spray' jernet med Coconut Spray Oil.
6. Stek vaflene.
7. Skjær opp vaflene fra midten og ut, slik at du kan rulle dem sammen.
8. Server dem i en skål og tilsett den pynten du har lyst på.
Hvis du vil spare tid kan du også lage egne vafler med Pancake & Waffle Mix. Denne inneholder følgende:
- 6 x 180 g. Pancake & Waffle Mix (White Chocolate, Chocolate Chip, Cookies & Cream, White Chocolate Raspberry, Classic, Banana Coconut)
- 1 x Coconut Spray Oil
- 1 x Proteinella Duo Swirl
Proteinella - et must på brødskiva, vaflene eller pannekakene
Proteinella er et nytt og helt banebrytende konsept på markedet som definitivt setter en ny standard for smørepålegg. Proteinella er et ekte sjokoladepålegg fremstilt av belgisk sjokolade og ferske ristede hasselnøtter. Produktet er ikke tilsatt sukker*, men inneholder derimot mer enn 20 % protein fra myseproteinisolat. Disse kraftige ernæringsforbedringene er med på å gjøre Proteinella til et helt unikt produkt, som er et smart og sunnere alternativ til det klassiske sjokoladepålegget.
Mer enn 20 % protein fra isolat
Uten tilsatt sukker*
Fremstilt av ristede hasselnøtter
Inneholder belgisk sjokolade
Glutenfritt
Peanut Butter Karamellbar
Peanøttsmør og karamell er en kombinasjon vi er veldig glade i. Vår ambassadør Josefine Jørgensen har laget en superlekker oppskrift på disse små peanut butter karamellbarene.
Ingredienser
Bunn
• 200 g havregryn
• 160 g friske dadler (vekt uten stein)
Karamell
• 130 g ferske dadler (vekt uten stein)
• 70 g peanøttsmør
• 10 g kakaopulver
• 1 dl vann
• Havsalt
Fremgangsmåte
Bunn
1. Bland dadler og havregryn i en foodprosessor til du har en ensartet og klebrig masse.
2. Trykk bunnen ut i en form kledd med plastfolie.
3. Bruk noe av folien som lokk til å legge over og sett i kjøleskap/fryser mens karamellen lages.
Karamell
1. Bland alle ingrediensene unntatt havsalt til en ensartet og kremaktig masse.
2. Stopp et par ganger for å skrape sidene.
3. Når karamellen er slik du ønsker, tilsettes et par klyper salt.
4. Bland raskt.
5. Hell karamellen over bunnen, dryss med litt havsalt og la det hele sette seg i fryseren.
6. Når karamellen er fast kan hele baren skjæres opp i mindre stykker.
7. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskap.
Hvis du ikke har tid til å lage din egen proteinbar kan du velge blant mange ferdiglagede proteinbarer her.
Bytt ut pannekakene med tykke proteinrike lapper
Kosthold27.04.2017177
Gled kjæresten med disse nydelige oppskriftene på Valentines Day
Kosthold14.02.20178