Fra sykepleier til fulltids fitnessutøver

Fitness25.11.2017Joachim Pedersen0

Denne jenta er en av verdens mest populære fitnessmodeller.

Amerikanske Lauren Drain er en sykepleier fra Florida som erobrer sosiale medier med sin upåklagelige fitnesskropp og motiverende bilder hvor hun har flere millioner av følgere og fans.

Etter publisering av noen memoarer av oppholdet i baptistkirken i Westbro ble Lauren kjent. Hun ble nemlig utvist fra kirken og fikk ikke lov å se sine slektninger mer. Denne situasjonen fikk henne til å skrive en bok som fikk tittelen "Banished". Da hun var 16 år måtte Lauren jobbe som fulltids sykepleier og i 2007 fikk hun en bachelor i medisinsk kvalifikasjon fra University of Westbury.

Laurens famiie har ikke vært i kontakt med henne siden hun ble utvist fra kirken Westbourne. Boken ble en bestselger i 2013. Etter at boken ble publisert ble Lauren så populær at hun selv opprettet en side på Wikipedia. Lauren Drain jobbet som sykepleier i kardiologi i 8 år. Etter det forlot jenta klinikken og viet sitt liv til fitness.

Mange kilder sier at hun ikke har holdt på med fitness så lenge, men resultatene av treningen hennes er allikevel enorme. For i dag er Lauren en av de mest populære fitnessmodellene i verden. Hennes Instagram teller over 3,7 millioner mennesker. I øyeblikket jobber hun som fitnesstrener og selger egne treningsmetoder på hennes nettside. Lauren er gift (2013) og hennes mann er David Kagan, det er derfor Lauren har et dobbelt etternavn.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
Denne 72 år gamle mannen fra England driver eget gym og er i superform.
Nils Harald Moe på 71 år har stilt flere ganger i fitness.
Liker du muskler, glam og show? Sjekk ut NM i Fitness.
Har du oppblåsthet, rumling, treg fordøyelse, eller forstoppelse - det kan skyldes maten du spiser.
Bygg muskler og styrke med Hepburn Metoden.

Spiste 70 egg hver dag

Diverse13.01.201966

Dietten hans bestod av 70 egg hver dag uten plomme!
Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører