Terminator is back

Diverse13.12.2017Joachim Pedersen0

Nå kommer det ny Terminator film med Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbake i en ny Terminator-film. Den originale Terminator-trioen er tilbake. Produsent James Cameron skal ha med Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton som er den opprinnelige Sarah Connor. Dette blir den sjette Terminator-filmen. Cameron vil produsere den nye filmen som vil bli regissert av Deadpool helmer Tim Miller, sammen med Paramount og Skydance.

Cameron ønsker å snu en trend om at eldre kvinnelige stjerner kan være "badass" slik som de mannlige eldre skuespillerne.

- Det er 50 år gamle, 60 år gamle menn der ute som dreper og slåss, men det er ikke et eksempel på det for kvinner, sier han.

Den opprinnelige og beste Sarah Connor, Linda Hamilton, er tilbake til rollen. Hamilton's Connor forvandlet seg fra en bekymringsløs, storhåret servitør til en tonet og trent drapsmaskin av seg selv; hennes erstatning i Genisys, Emilia Clarke, hadde ikke et hårfnugg av hennes tøffe tilstedeværelse. Arnold Schwarzenegger vil som uten overraskelse også få tilbakekomst. Som en del av en ny trilogi skriver Camero at filmen får nye og yngre karakterer. Han sier at han leter etter en "18 år-ish" kvinne for å være hovedrolle, men at de vil ha "Arnolds og Lindas karakater til å forankre den.".

Den nye filmen, som ennå ikke har en utgivelsesdato eller tittel, blir laget som en del av en trilogi "som kan stå som enkeltfilmer eller danne en overordnet historie." Det blir også sett på som en direkte oppfølger til Terminator 2: Judgment Dag, ignorer derfor de tre etterfølgerne som fulgte.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Se video.
Se Arnold Schwarzenegger som Howard Kleiner.
Se Arnold Schwarzenegger i den nye reklamefilmen her.
Arnolds sønn følger hans egne fotspor.
Her er 10 sunne matvarer med mye protein som garantert vil gi deg protein av høy kvalitet.

Slik bør du trene leggene dine

Trening17.09.2019577

Don't skip leg day! Slik bør du trene leggene dine.

Sunn banansplitt

Kosthold16.09.2019696

Er du glad i banansplitt? Prøv denne.

Triggerpunkter

Trening15.09.2019396

Sliter du med såre punkter i muskulaturen din?

Program for muskelvekst

Trening14.09.2019303

Styrk kroppen i 2015.