Christian Bale avslører sine absurde metoder for kroppsendring

Diverse07.01.2018Joachim Pedersen0

Christian Bale er klar for sin nye rolle av Konstantin Dynka.

Når man snakker om kroppsendring er Christian Bale Hollywoods ultimate kameleon. Han er kanskje den som gjør drastiske verks for å få rollene og på den måten også blir den perfekte skuespiller. Han er ikke redd for å eksperimentere med utseendet sitt.

For en ny rolle i det biografiske dramaet "Backseat" måtte Christian få legge på seg mye. I den nye filmen må Bale spille rollen som tidligere visepresident Dick Cheney. For å kunne spille en rolle som George Bush-venn, kunne ikke 43-åringen stole bare på makeup-artister, men måtte også legge på seg en god del kilo for å tre inn i rollen.

- Jeg har aldri gått til en lege eller en ernæringsfysiolog når jeg skal gå opp eller ned i vekt for mine roller, fortalte Bale til Star2.com.


Kjenner du Christan Bale igjen?

- Men til slutt ble det sånn allikevel. For filmen Backseat bestemte jeg meg for at det kanskje er noen der som vet bedre enn det jeg gjør; så jeg gikk til noen og de klarte å få meg opp nesten 20 kg. Det er aldri sunt å legge på den mengden av vekt på kort tid, men jeg gjorde det i alle fall på den sunneste måten, sier han.

Dette er imidlertid ikke det første tilfellet av en slik forvandling av kroppen. I 2004 gikk Oscar-vinnende Bale 28 kg ned for rollen som "The Machinist" i fire måneder. Den gangen spise han bare ett eple, en boks med tunfisk og drakk tre kopper kaffe om dagen.

Straks etter det la han på seg 45 kilo til for å spille rollen i "Batman: The Beginning". Og for filmen "The Fighter" og "American Hustle" jobbet den kjekke mannen igjen hardt i treningsstudioet, og det gikk da også med noen smultringer og søtsaker.

- Jeg kom opp med den helt fantastiske metoden mede å bare røyke sigaretter og drikke whisky for å gå ned i vekt. Men da jeg prøvde det igjen i 40-årene, virket det ikke så bra. Jeg våknet opp med hjertebank og følte meg ikke helt bra, sa Bale.

Christian sa også noen ord om hva hans kones tanker var om denne erfaringen.

- Selvfølgelig var hun bekymret, men veldig støttende. Hun truet med at hvis jeg gjorde noen permanent skade på meg selv, ville hun drepe meg. Men hun hadde nok litt dårlig samvittighet da hun spiste middag foran med meg. Hun mistet litt vekt selv ut av sympati, tror jeg. Jeg tok henne i et par ganger i at hånden hennes var foran munnen min mens jeg våknet opp. Hun ville bare sjekke om jeg pustet. Men selv om det var ubehagelig tid for henne, likte hun karakteren jeg spilte, sier han videre.

Den nye filmen Backseat kommer i 2018.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hafthor bærer deg hjem

Diverse02.02.201933

Se denne elleville reklamen med Hafthor Bjørnsson.
Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

The Mountain blir bare sterkere og sterkere!

Hafthor bærer deg hjem

Diverse02.02.201933

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!