Klinisk lam utøver beviser at legene tok feil og gjenvinner all styrke

Diverse21.01.2018Joachim Marhaug0

Legene gav ham 1% sjanse til at han kunne gå igjen etter en motorsykkelulykke.

Shane Dyck deler en hjerteskjærende historie om hans forferdelige ulykke på motorsykkelen hvor han nesten døde og tiden etterpå hvor han kjempet for livet. Shanes ulykke skjedde 27. august 2013 da motorsykkelen hans føk inn i fortauskanten og ble kastet over styret og landet på bakken som du ser bildet av nedenfor.

Shane fikk en 1% sjanse for at han noen gang ville gjenvinne sine evner til å gå etter motorsykkelulykken som nesten gjorde ham helt lammet. Ulykken hans ble mye rapportert på nyheter og mediekanaler som viste ham i en delvis bevisstløs tilstand i sykehussengen.

Ulykken var så grusom at han husker ikke ulykken i det hele tatt. Det eneste han husker var når han åpnet øynene sine for å se familie og venner som gråt ved sengen hans hvor han ikke forstod hvorfor de var der ... eller hvorfor han selv var i en sykehusseng.

Han hadde totalt 28 brudd, 2 punkterte lunger, mistet 5 liter blod og hadde en kroppsvekt på 70 kg. På toppen av det hele ble ryggraden holdt sammen av 4 stenger med 22 bolter nedover ryggen.

Rehabilitering

Shane presset seg gjennom utallige timer med fysioterapi i løpet av hans 6 måneders opphold på sykehuset. Han jobbet med fysioterapeut for å gjenvinne enhver bevegelse tilbake. Han jobbet på alle tenkelige kroppsdeler for å få noe bevegelse, fra kjerneøvelser for å vri på tærne til håndbevegelser.

Etter hvert som ett år gikk forbi hevder Shane at han er flau for å bli sett med en som trillet ham. Dette førte til at han var mer innadvendt enn noen gang. Han forlot sjelden hjemmet sitt på den tiden fordi han ikke ville at noen skulle se ham i løpet av denne tiden.

Shane har gjort betydelig fremgang de neste årene for han ville være klar til å konkurrere i MABBA som er en lokal bodybuilding-konkurranse. Hans solide bestemthet og viljestyrke har gjort at han har kommet seg gjennom denne tiden med rehabilitering.

- Det var mange netter med konstant gråt, dyp depresjon og helt ærlig ønsket jeg noen ganger at jeg ikke overlevde ulykken min, sa Shane.

Men han klarte å gjenoppbygge styrken og bevegelsen. Han kjempet gjennom den depressive sinnstilstanden han hadde å gjøre med og fortsatt sliter med, samt at han har begynt å konkurrere i Mens Physique igjen.

 

Hans konstante kamp for å komme tilbake til form begynte å lønne seg. Hans første konkurranse var 19. mars 2016. Da var Shane var klar til å gå på scenen.

Han satte lista høyt og oppnådde det de fleste aldri kunne klart. I møte med depresjonen var han klinisk lam og praktisk talt på hans dødsseng, men en dag så stod han på scenen, mektig stolt av det han har oppnådd i en 3 års kamp for å få livet sitt tilbake.


Tvangstankene om selvmord ble borte når hun stimulerte seg selv med trening og fitness.
Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.

Svensk langbeinet fitnesskjønnhet

Intervju16.12.201863

Denne svenske modellen har over 220.000 følgere på Instagram.
Cerebral parese stopper ikke denne bestemte unge løfteren på 19 år.

Svensk langbeinet fitnesskjønnhet

Intervju16.12.201863

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!