Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018Joachim Pedersen0

Hun veier mer enn 100 kg og er en av verdens største kvinner.

Hva er det som får en til å bli slik tenker kanskje du. Noen mennesker kan bli sykelig besatt av en ting og for russiske Natalia Trukhina er det å bli størst mulig. Om det er pent eller ikke får bli opp til øyet som ser. Baken er nemlig delt. Men man kan vel først som sist bekrefte at dette er ikke mulig å oppnå naturlig og veien dit hun er i dag er ikke etisk og helsemessig forsvarlig, men at hun er verdens største er en nyhet i seg selv og derfor skrev vi om henne. I tillegg til hun ikke er ren så er hun også et genetisk freak da hun som 14-åring etter bare 3 mnd. trening var på størrelse til mange av bikinifitness jentene. Så de jentene som tror man vil bli slik dersom man trener tungt nok og er seriøs med treningen, slapp av. Du blir aldri slik.  

Russiske Natalia Trukhina har blitt en internett-hit etter at hun begynte å poste bilder og videoer av seg selv på Instragram hvor hun per i dag har nesten 240.000 følgere. Hun er bare 26 år gammel og veier mer enn 100 kg. Hun begynte å trene da hun var 14 år og ble en profesjonell vektløfter etter å ha slått den ubestridte Zabaikalye Regionmesteren i en alder av 16 år.

Natalia satser ikke på å være gjennomsnittlig. I stedet virker det som at målet hennes er å presse seg forbi begrensningene for hva en kvinne kan oppnå.

- Bare noen få måneder etter at jeg begynte å trene deltok jeg på regionale konkurranser og jeg likte det veldig godt. Jeg ble en absolutt mester i Zabaikalye-regionen da jeg var seksten. Slik begynte alt, sier Natalia.

Resultatene ble synlig ganske fort. Natalia Trukhina er et eksempel på en kvinnelig kroppsbygger som ønsker å presse kroppens grenser. Hun har en 47 сm (18,5 in) stor biceps. Natalia satte verdensrekord på Krim i 2014 da hun tok 240 kg i markløft og 170 kg i benkpress. 


Her er hun 14 år gammel og trent 3 måneder.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.

Muskuløs kinesisk sensei

Fitness09.02.201934

Han kan minne deg på Master Roshi fra Dragon Ball.
43 år gamle Rolf Gustavsen har vært topptrent over halve livet sitt og han holder koken fortsatt.
Liker du muskler, glam og show? Sjekk ut NM i Fitness.

Muskuløs kinesisk sensei

Fitness09.02.201934

Stevia Vs. aspartam

Kosthold20.03.2019288

Hva er disse søtningstoffene og hvorfor er de så omstridte?

Frykten for karbohydrater

Kosthold19.03.2019237

Karbohydrater har fått stort fokus den siste tiden.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.

Eggets suverene egenskaper

Kosthold15.03.2019928

Egg er i tillegg proteinrikt!

Hva er bra med yoghurt?

Kosthold14.03.201919

Er yoghurt sunt?