Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018Joachim Marhaug0

Hun veier mer enn 100 kg og er en av verdens største kvinner.

Hva er det som får en til å bli slik tenker kanskje du. Noen mennesker kan bli sykelig besatt av en ting og for russiske Natalia Trukhina er det å bli størst mulig. Om det er pent eller ikke får bli opp til øyet som ser. Baken er nemlig delt. Men man kan vel først som sist bekrefte at dette er ikke mulig å oppnå naturlig og veien dit hun er i dag er ikke etisk og helsemessig forsvarlig, men at hun er verdens største er en nyhet i seg selv og derfor skrev vi om henne. I tillegg til hun ikke er ren så er hun også et genetisk freak da hun som 14-åring etter bare 3 mnd. trening var på størrelse til mange av bikinifitness jentene. Så de jentene som tror man vil bli slik dersom man trener tungt nok og er seriøs med treningen, slapp av. Du blir aldri slik.  

Russiske Natalia Trukhina har blitt en internett-hit etter at hun begynte å poste bilder og videoer av seg selv på Instragram hvor hun per i dag har nesten 240.000 følgere. Hun er bare 26 år gammel og veier mer enn 100 kg. Hun begynte å trene da hun var 14 år og ble en profesjonell vektløfter etter å ha slått den ubestridte Zabaikalye Regionmesteren i en alder av 16 år.

Natalia satser ikke på å være gjennomsnittlig. I stedet virker det som at målet hennes er å presse seg forbi begrensningene for hva en kvinne kan oppnå.

- Bare noen få måneder etter at jeg begynte å trene deltok jeg på regionale konkurranser og jeg likte det veldig godt. Jeg ble en absolutt mester i Zabaikalye-regionen da jeg var seksten. Slik begynte alt, sier Natalia.

Resultatene ble synlig ganske fort. Natalia Trukhina er et eksempel på en kvinnelig kroppsbygger som ønsker å presse kroppens grenser. Hun har en 47 сm (18,5 in) stor biceps. Natalia satte verdensrekord på Krim i 2014 da hun tok 240 kg i markløft og 170 kg i benkpress. 


Her er hun 14 år gammel og trent 3 måneder.


Varinder Singh Ghuman er en profesjonell vegetariansk kroppsbygger fra India.
Den 8 ganger Mr. Olympia-mesteren hamrer løs på vektene igjen etter multioperasjoner i ryggen.

Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019372

Verdens største kroppsbyggingsshow kommer til Norge!
Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.

Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019372

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!