Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018Joachim Pedersen236

Hun veier mer enn 100 kg og er en av verdens største kvinner.

Hva er det som får en til å bli slik tenker kanskje du. Noen mennesker kan bli sykelig besatt av en ting og for russiske Natalia Trukhina er det å bli størst mulig. Om det er pent eller ikke får bli opp til øyet som ser. Baken er nemlig delt. Men man kan vel først som sist bekrefte at dette er ikke mulig å oppnå naturlig og veien dit hun er i dag er ikke etisk og helsemessig forsvarlig, men at hun er verdens største er en nyhet i seg selv og derfor skrev vi om henne. I tillegg til hun ikke er ren så er hun også et genetisk freak da hun som 14-åring etter bare 3 mnd. trening var på størrelse til mange av bikinifitness jentene. Så de jentene som tror man vil bli slik dersom man trener tungt nok og er seriøs med treningen, slapp av. Du blir aldri slik.  

Russiske Natalia Trukhina har blitt en internett-hit etter at hun begynte å poste bilder og videoer av seg selv på Instragram hvor hun per i dag har nesten 240.000 følgere. Hun er bare 26 år gammel og veier mer enn 100 kg. Hun begynte å trene da hun var 14 år og ble en profesjonell vektløfter etter å ha slått den ubestridte Zabaikalye Regionmesteren i en alder av 16 år.

Natalia satser ikke på å være gjennomsnittlig. I stedet virker det som at målet hennes er å presse seg forbi begrensningene for hva en kvinne kan oppnå.

- Bare noen få måneder etter at jeg begynte å trene deltok jeg på regionale konkurranser og jeg likte det veldig godt. Jeg ble en absolutt mester i Zabaikalye-regionen da jeg var seksten. Slik begynte alt, sier Natalia.

Resultatene ble synlig ganske fort. Natalia Trukhina er et eksempel på en kvinnelig kroppsbygger som ønsker å presse kroppens grenser. Hun har en 47 сm (18,5 in) stor biceps. Natalia satte verdensrekord på Krim i 2014 da hun tok 240 kg i markløft og 170 kg i benkpress. 


Her er hun 14 år gammel og trent 3 måneder.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hun startet å trene da hun var 56 år gammel!

Mystisk muskelmunk

Fitness12.10.201779

En thailandsk munk med enorme muskler har gått viralt den siste tiden.
Ble poppis etter 48.000 likes da noen skrev "Dette er ikke en mann, dette er et tre".
Den lovende sørafrikanske kroppsbyggeren Sifiso Lungelo Thabathe så ut til å ha en lys fremtid foran seg.

Mystisk muskelmunk

Fitness12.10.201779

Musikk når man trener er et must for mange. Dette er topp 10 låter fra 80-tallet.
Det er vanlig å tro at å løfte med bøyd rygg er farlig. Dette går vi dybden på her!
Planlegger du skalldyraften? Blåskjell, kongekrabbe, scampi, kamskjell eller reker.
Få mestringsfølelse og økt selvtillit på trening.
Og de syntes synd på ham og gav ham tips for å gå ned i vekt.