Med cerebral parese løfter han 70 kg

Diverse10.02.2018Joachim Marhaug0

Cerebral parese stopper ikke denne bestemte unge løfteren på 19 år.

Armand Poreaux har en lidenskap for crossfit og han trener jevnlig. En kort video gikk viralt og den viser hvordan den 19-årige crossfiteren fra Frankrike med cerebral parese utførte en frivending.

Armand Poreaux imponerer stort med sitt løft ettersom han har cerebral parese. Nedenfor er faktisk den utrolige videoen hvor Armand utfører et løft på 70 kg. Helse har alltid vært en topp prioritert for Armand og han har alltid engasjert seg i sportsaktiviteter. Det han likte best var judo, tennis, motocross, speed biking og bodybuilding. For noen måneder siden tok en venn av ham med på CrossFit.

- Jeg oppdaget en komplett sport med et tett miljø som jeg aldri har sett andre steder, sier han til Men'sHealth.com.

Han er også stolt av å være en del av miljøet som ga ham en sjanse til å starte en karriere i denne sporten. Han navngir sin trener som stolt filmet og viste atletenes harde trening ut på sosiale medier.

- Jeg er positivt overrasket over folks reaksjon og alle de oppmuntrende meldingene jeg mottok. Hvis denne lille ubetydelige videoen kan gi motivasjon til folk og vise dem at alt er mulig, er jeg veldig stolt av det, sier Armand.

Cerebral parese er en tilstand som er preget av nedsatt muskelkoordinasjon (spastisk lammelse) og/eller andre funksjonshemminger, vanligvis forårsaket av skade på hjernen før eller ved fødselen. Poreaux forklarer at det er vanskelig for ham å koordinere sin kropp mens han gjør øvelser. Han setter pris på CrossFit treningen som gjør at han kan styrke musklene i kroppen som blir brukt til det daglige.

- For eksempel hadde jeg et ryggproblem på grunn av dårlig holdning og lite fysisk aktivitet. I dette tilfellet fikk CrossFit meg til å styrke ryggen min, som gjør at jeg kan rette opp de dårlige holdningene som hadde blitt en vane og dermed helbrede smertene, sier han.

For de som ikke er villige til å gjøre ting bedre, til å forandre sine liv og oppnå mål, som gjemmer seg bak sykdommene har Armand Poreaux noe han vil fortelle: "Jeg vil vise at selv om vi er handikappet eller har noen bekymringer kan vi alltid nå våre mål med bestemthet, viljestyrke og tid."

 


Tvangstankene om selvmord ble borte når hun stimulerte seg selv med trening og fitness.
Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.

Svensk langbeinet fitnesskjønnhet

Intervju16.12.201863

Denne svenske modellen har over 220.000 følgere på Instagram.
Legene gav ham 1% sjanse til at han kunne gå igjen etter en motorsykkelulykke.

Svensk langbeinet fitnesskjønnhet

Intervju16.12.201863

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!