Stor oversikt: Årets første dagligvareslipp

Kosthold27.02.2018Fride Skjønsberg212

Årets første lansering av nye dagligvareprodukter er her!

Matvareprodusentene kan friste med nye spennende produkter - splitter nye smaker, overraskende konsistenser og sunnere næringsinnhold. Flere av produktene har fått ny emballasje som skal gjøre det enda enklere og mer praktisk for forbrukeren. Nå har du masse å glede deg til!

SYNNØVE FINDEN

Synnøve Finden kommer med enda flere proteinrike meieriprodukter, samt friske og sunne smoothies og juice varianter. Disse passer perfekt som påfyll i en travel hverdag.

RÅ SMOOTHIE 
Folk drikker og spiser stadig mer på farten, og er på jakt etter smakfulle og næringsrike alternativer. Derfor slipper Synnøve Finden en serie sunne smoothies. De lanseres i smakene Purple Rush og Sweet Charge.
Produktene består av frukt og grønnsaker som blir presset og tappet rett på flasken. Ingen varmebehandling underveis.

RÅ JUICE 
Sunn frisk juice-serie med en fantastisk god aroma, smak og godt næringsinnhold. Juicene kommer i smakene Foxy Ginger og Green Spirit. Her får du en god blanding frukt og grønnsaker.

PRO FIT 
Nå er ProFit sjokolade yoghurt her! Yoghurten er proteinrik med hele 20g proteiner pr beger. Produktet passer både før og etter trening, eller bare som et lite mellommåltid.

KVARG 
Synnøve kvarg er et proteinrikt produkt med lite fett. Kan være et perfekt måltid etter trening. Produktet er laget av norsk melk og norske bær. Synnøve kvarg har naturell smak med rørte bær i bunn. Dette er et helt nytt produkt på markedet. Kvarg kommer i smakene Skogsbær, Blåbær, Jordbær/Markjordbær og Bringebær.

HAUGEN-GRUPPEN

Spennende nyheter fra Haugen-Gruppen:
Twinings te kommer med flere fantastiske smaker. Ryvita lanserer flere varianter av sunne knekkebrød, Nakd kommer med frukt- og nøttebars som er 100% rene,
Ved denne nyhetslanseringen avslører de det nye merkevare Nice&. Unike produkter med høy kvalitet og mange positive fordeler som lite fett, salt og sukker.

TWININGS
Te-produsenten har skapt enda flere smaksrike urte-teposer. Alle nyhetene inneholder 100% naturlige ingredienser, og er koffeinfri. Disse nye smakene står nå på rad og rekke i te-hyllen:
TWININGS INFUSO CRANBERRY & RASPBERRY 20BG
TWININGS INFUSO GINGER & LIME 20BG
TWININGS INFUSO MANDARIN, ORANGE & HONEYBUSH 20BG
TWININGS INFUSO STRAWBERRY & MANGO 20BG
TWININGS INFUSO RASPBERRY & POMEGRANATE 20BG
TWININGS INFUSO ORANGE, MANGO & CINNAMON 20BG
TWININGS INFUSO ROOIBOS, ORANGE & CINNAMON 20BG
TWININGS INFUSO LEMON & GINGER 20BG
TWININGS INFUSO LIQUORICE, MINT & FENNEL 20BG
TWININGS INFUSO CAMOMILE, HONEY & VANILLA 20BG
TWININGS INFUSO LEMON, ROSEHIP & HIBISCUS 20BG 

RYVITA
De sprø og smaksrike knekkebrødene kommer nå i enda flere smaker.

RYVITA QUINOA & SESAM
Sprøtt rug-knekkebrød med nydelig smak av quinoa og sesam. Velegnet til all slags pålegg. Knekkebrødet med markedets høyeste proteininnhold. Lavt fettinnhold og masse fiber.

RYVITA LINSEED & NIGELLA SEED
Rug-knekkebrød med linfrø og sort karvefrø. Sprø, rik og grov smak av gode kornsorter. Knekkebrødet med et høyt innhold av protein. Lite fett og er fiberrikt.

RYVITA WHOLEGRAIN CRACKERBREAD
Et lett og luftig knekkebrød perfekt som påfyll når du er litt småsulten. 100% fullkorn og mye fiber!

NAKD BARS
Nakd bars lanserer 3 nye barer basert på frukt og nøtter. Inneholder 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker eller sirup, disse barene er også hvete-, melk- og glutenfri. Ideelt for lunsjer, gripe i farten eller som et mellommåltd.
Kommer i smakene: PEANUT DELIGHT BAR, KAKAO OG KOKOS BAR og LEMON NUT.

GAEA
Lanserer 2 økologiske oliven.
Gaea Organic Olives Pitted Green. Økologiske grønne oliven uten sten, i 150g pose. Uten lake, klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør, eller i en salat.
Gaea Organic Olives Pitted Kalamata Økologiske kalamataoliven uten sten, i 150g pose. Uten lake. Spises rett fra posen som snack, som tilbehør til middagen, eller som ingrediens i en salat.

HEINZ
Utvider sortimentet med fire nye produkter.
Knuste tomater. Rene hakkede tomater.
Knuste tomater i smaken oregano og basilikum. Hakkede tomater smaksatt med oregano og basilikum.
Knuste tomater hvitløk. Hakkede tomater som er smaksatt hvitløk.
Ketchup med 50% mindre sukker og salt. Kommer i en praktisk og mindre plastflaske på 342g.

PATAKS MANGO CHUTNEY SWEET
Er en mild chutney med en fruktig, tropisk sødme. Den smaker himmelsk servert med kylling eller ris.

PATAK'S NAANBRØD ORIGINAL. 
Kommer i en pakning med 2 stk naanbrød.

PATAK'S MINI-NAAN ORIGINAL
4 stk små naan-brød.

PATAK'S MINI-NAAN HVITLØK OG KORIANDER.
4 stk små naanbrød med smak av hvitløk og koriander.

Ahuacatlan Avocado Oil
Lett og delikat olje med smøraktig konsistens, og mild og god smak. Avocadoolje har en svært gunstig fettsyresammensetning med meget høyt innhold av enumettede fettsyrer. Oljen er i tillegg blant de vegetabilske oljene som tåler aller høyest temperatur, med et rykepunkt på ca. 260 grader.

Gaea Estate Vranas Extra Virgin Olive Oil
Harmonisk, elegant og delikat smak med toner av moden frukt. Sammensatt grønn fruktig aroma. Laget med håndplukkede agrieliaoliven fra en enkelt eiendom på Vranas i Lesvos, Hellas. Deler av inntektene går til støtte til det lokale Vranas Olive Press Museum.

KIKKOMAN PONZU
En friskere og lettere soyasaus med sitrus. Hyppig brukt til sashimi og poké bowls. Er i tillegg god som smakstilsetter til kjøtt, fisk og supper, samt i marinader og i salatdressinger.

NICE&
Er rischips som er bakt og inneholder mindre enn 10% fett. Den er også glutenfri og uten palmeolje.
Tynn, sprø og smakfull rischips med forskjellige smaker.
Kommer i variantene:
RICE CHIPS SOUR CREAM
RICECHIPS SALT
RICECHIPS SWEET CHILI
RICECHIPS LIME&PEPPER

COOP

I februar lanserer Coop disse nyhetene:

Det lanseres tre typer panert fisk; tempurapanert torsk, tempurapanert sei og sprøbakt torsk. Fisken er lett å tilberede, og passer perfekt til fish & chips.

Coop kommer også med en laksefilet i teriyakisaus og med sesamfrø. Det skal være enkelt å spise sunt og godt, og laksefileten i teriyakisausen gir fiskeretten en spennende og mer eksotisk smak som alle liker.

Coop Vegetardag utvider sortimentet med to smakfulle pålegg.
Vegetar Rødbetesalat og Skivet Pålegg Pepper som er laget av rapsolje og eggeprotein. Skivet pålegg er fri for soya, en kilde til protein og er bærekraftige.

ORKLA FOODS NORGE

Orkla Foods Norge kommer med mange spennende nyheter denne våren! Sunne frokoster, smaksrike baser til middagen, ferdiglagde supper og pizza, perfekt tilbehør til middagen, sunne og fullverdige vegetarprodukter, søtt pålegg, bakevarer og åretssmak-saft.

Bare Bra supergranola
Supergranolaen kommer i den nydelige smaken kakao og bringebær. Den er rik på kostfiber og fullkorn. Produktet er nøkkelhullsmerket og inneholder kun naturlige råvarer. Den er derfor uten tilsatt sukker. Granolaen er ristet som gir en deilig og god crunch.

Bare bra ovnsristet supermüsli
En sunn og smaksrik müsli med smak av bringebær, hasselnøtt og mandel. Uten tilsatt sukker, laget på naturlig råvarer og har et høyt innhold av kostfiber.

TORO smaksrike baser
TORO´s baser gjør det enkelt for forbrukeren å lage skikkelig gode middagsretter, sauser eller supper. Basene kommer i en rekke smaker: Hollandaise, peppersaus, fløtesaus, bearnaise, viltgryte, chili con carne, bolognese, tikka masala, rødvinssaus, thaisuppe og fiksesuppe. Basen har du, nå trenger du bare å tilsette ferske ingredienser. Vips så har du godt grunnlag for å lage nydelig mat.

TORO Indisk Mango Curry
Velsmakende ferdigrett inspirert av India. Indisk Mango Curry inneholder saftig kylling, brokkoli og en smaksrik mangosaus. Ris kommer i et separat kammer. Klar på 3 minutter i mikro.

TORO Chunky Supper
Suppe på 1-2-3. Kjølte supper som raskt varmes opp i mikroovn. Suppene kommer i 3 forskjellige smaker:
TORO Italiensk tomatsuppe:
Tomat, grønnsaker, hvite bønner, fersk fløte og en klype basilikum.
TORO Thai red curry suppe: Norsk kylling og sprø vannkastanjer i kremet kokosmelk, smaksatt med revet ingefær, rød chili og sitrongress.
TORO Fiskesuppe: Fine biter av hvit fisk, rotgrønnsaker og fløte, smaksatt med litt hvitvin og gressløk.

TORO Grove vafler + TORO Grove pannekaker
Grovere og sunnere bakst til folket. Grove pannekaker og Grove vafler er nøkkelhullsmerket og oppfyller alle rutene på brødskalaen.
Tilsett kun vann i pannekakene. I vaflene tilsettes vann og smør.

Idun Chunky Burgerdressing
Det perfekte tilbehøret til burgeren. Fyldig smak med friske biter av norske sylteagurker, og sterk chilli.

YAMASA Soyasaus
Yamasa lanserer tre soyasauser, en orginal, en med mindre salt og en glutenfri. Kommer i delikate og praktiske beholdere.

BigOne Giants
Go big, or go home? Nå serverer BigOne Giants Cheddar & Beef, en pizza på hele 810g. Pizzaen kommer i en firkantet form. Den har verken store skorper eller runde kanter, og gir derfor plass til enda mer topping. Med hver pizza følger en pose rømmedressing.

Grandiosa Nybakt Porsjon
Grandiosa lanserer to nye varianter, en med Salami og en med Kjøttdeig.
Pizzaene er laget med rådeigsbunn. Det ferdig resultatet blir en sprø, saftig og luftig pizza.

Anamma
Det blir stadig mer og mer populært med vegetarisk mat. Derfor lanserer Orkla nå et bredt sortiment Anmma vegetar produkter.
Det er en hel serie med forskjellige vegetariske produkter. Produktene inneholder kun vegetabilske råvarer, og er fri for egg, melk, ost og animalske ingredienser.
Du kan velge mellom:
Vegoschnitzel, vegoburger, vegoboller, vegofarse, vegochorizio og vegopølse. Perfekt for deg som er vegetarianer, har melk og/eller egg allergi, eller på meat-free-mondays.

NATURLI´
ORKLA lanserer i Norge Naturli ́, en serie produkter med kun vegetabilsk opphav.
Perfekt for personer med melkeallergi og alle som ønsker å spise plantebasert (veganer/vegetarianer/fleksitarianer) av helsemessige, ideologiske eller miljømessige hensyn.
Du har mange alternativer å velge i mellom, og alle er økologiske:
Kokosdrikk som er beriket med calcium
Mandeldrikk som er usøtet
Havredrikk orginal
Risdrikk orginal
Soyadrikk vanilje som er beriket med calcium
Soyadrikk usøtet
Smørbar

NUGATTI
Nå kommer endelig salt søtt og sprøtt nugatti pålegg. Den har en deilig smak av melkesjokolade kombinert med salte og helsprø maiskjerner. Salt og søtt sammen har vært svært attraktivt hos norske forbrukere.

FUN LIGHT
ÅRET SMAK #2018 er her: Strawberry Passion. En frisk, syrlig spennende nyhet. En leskedrikk helt uten sukker, men med masse smak!

Nora syltetøy
En vårlig og sommerlig smak av mango, fersken og sitron er å nå finne i syltetøyhyllen. Dette er en helt ny smak på markedet som passer bra i yoghurten, på brødskiven, sammen med ost og skinke, eller som topping på is eller i kaker og bakst. Syltetøyet inneholder 70% frukt og har en fantastisk frisk og fyldig smak.

RED BULL NORGE

Flere sukkerfrie vinger å velge imellom! Redbull Editions- produkter her! Red Bull utvider den vellykkede Editions-serien med nye spennende smaker.
Red Bull Purple Edition Sugarfree - med smak av acai.
Red Bull Lime Edition Sugarfree - med smak av lime.

Redbull kvikker opp både kropp og sinn, og tar deg gjennom hverdagen med jobb, trening, skole og andre aktiviteter og gjøremål.
Energidrikken er helt uten sukker, og med bare 3 kalorier per 100 ml.

NORTURA

I uka 8 ser du disse nyhetene fra Gilde og Prior i butikkene.

Gilde Hverdagslam
Dette er en helt ny serie. Serien i Gilde Hverdagslam består av lammekjøttdeig, strimlet lam, lammekoteletter, lammeskav og lammelår i skiver. Produktene er raske å tilberede. På pakningene følger enkle oppskrifter.

Gilde Naturlig god
En helt ny påleggs- serie uten E-stoffer, men med planteekstrakter av frukt, bær og grønnsaker. Nortura lanserer Gilde Naturlig god kokt skinke og Gilde Naturlig god røkt skinke. Skinkene har en ren smak og naturlig konsistens, og har opptil 99% rent kjøtt.Gilde grillpølse bacon og løk

Nå er Gilde grillpølse med smak av Bacon og løk å finne i butikkene. Produktet vil selges som «limited edition» frem til mai.

Prior sprøbakte ostepanetter og nuggets
Nortura relanserer også Prior panetter og nuggets. De nye produktene er både sprøere, bedre og glutenfrie.

FJORDLAND

Dette nyhetsvinduet gjør det enda enklere å velge sunt! Fjordland presenterer flere nye, sunne, serveringsklare mellommåltider basert på frukt og bær eller grønnsaker.
I tillegg kommer den nye serien MERSMAK. Ved hjelp av helt ny tilberedningsteknikk bys det nå på bedre og flere typer grønnsaker i rettene.
To nye grøtbaserte småmåltider tilfører fiber i kosten. Safari barneyoghurt relanseres med ny smak og redusert sukkermengde.

LITT MAT er serien med spiseklare mellommåltider som nytes kalde på farten.
Sunt, fiberrikt og friskt måltid i en hektisk hverdag.

Litt mat Smoothie Bowl kommer i smakene
Rød: Jordbær, mango, appelsin og banan,
Blå: Blåbær, jordbær, eple og banan, og
Gul: Mango, ananas, banan og ingefær. 

Litt mat Salater utvides med to nye varianter som begge er veganske.
Byggsalat: inspirert av nordiske råvarer.
Bønnesalat med quinoa, inspirert av råvarer og smaker fra Mexico.

MERSMAK
Fjordland lanserer en helt ny serie ferske ferdigretter de har valgt å kalle MERSMAK. Serien har rene, naturlige råvarer og masse grønnsaker. Rettene er varmet raskt opp og kjølt raskt ned, for å ta vare på fargene, aromaene og råvarene. Forbrukertester viser at rettene gir en forskjell du både kan se, og ikke minst smake.
Kommer i disse variantene: Tortellini, Kyllingwok og Kylling Bulgur.

Byggrynlunsj med Mango & Eple Fjordland lanserer nå en ny og unik variant, kun i Coop, med en frisk fruktsaus av mango og eple.

Havregrøt med frisk fruktmos 
Fjordland kommer med en mindre porsjon havregrøt med frisk fruktmos. Den passer perfekt til frokost, lunsj eller som et varmt mellommåltid. Havregrøten er laget med melk og kuttet havre, og fruktmosen har en frisk smak av jordbær, mango og appelsin. Grøten er ikke tilsatt sukker. Produktet er merket med både Nyt Norge og Nøkkelhull, som er i tråd med Helsemyndighetenes handlingsplan om fokus på sunnere kosthold 

MILLS AS

Mills AS lanserer følgende nyheter I februar

Mills økologisk majones

Økologi gjør seg gjeldene i flere store varegrupper, som grønnsaker, egg og meieri. Flere og flere nordmenn kjøper og er interesserte i å se flere varegrupper med økologiske alternativer. Derfor lanserer nå Mills en økologisk majones.

Mills chilipostei fersk leverpostei med chili
Mills lanserer en leverpostei med chili, for å tilby forbrukene variasjon og et tydelig smaksalternativ. Leverposteien er basert på en tradisjonell leverpostei, men tilsatt chili. Det er tydelige biter av chili i posteien. Samme gode leverpostei smak og konsistens, men med litt ekstra krydder. En ny og spennende leverposteivariant til brødskiven.

Melange flytende uten melk (et supert alternativ til de med melkeallergi)
Melange lanserer en ny variant slik at de som ønsker melkefrie produkter skal ha et fullgodt og forenklende alternativ. Produktet er helt melkefritt. Melange kan brukes til all steking og baking.

Soft Flora kommer i en ny pakning og nå med enda bedre smak.

Delikat blomkål og bulgur
Varierende tilbehør til favorittmiddagen er ikke feil. Mills kommer med enda en nyhet til serien Grønnere Middag. Delikat blomkål og bulgur passer utrolig godt til kjøtt.

Delikat reke og kreps
Mills lanserer en ny Påleggsalat. Salaten har en nydelig kombinasjon av reke, kreps, dill og rødløk, crabstick og creme fraiche.

Et nytt sauskonsept
Mills lanserer Favoritt Saus som passer godt til kylling, Peber Saus som er nydelig sammen med en god biff og Whisky Saus som er perfekt til storfekjøtt. Et nytt aspekt ved produktene er at alle sausene skal blandes med fløte før de serveres, og det går like bra med lett matfølte som vanlig. Dette gir forbrukene en mulighet til å selve bestemme hvor mye fløte som brukes.

NORGESMØLLENE AS

Hva smaker vel bedre enn nybakt brød eller rundstykker? Møllerens gjør det enkelt for deg å lage nydelig hjemmelagede godsaker! Her er nyhetene:

Møllerens Fibra 4-kornmel
Møllerens Fibra 4-kornmel består av kornsortene: Fullkornshvete, -havre, -bygg og -rug. Dette er en spennende blanding av sunne kornsorter. De gir et næringsrikt og smakfullt bakverk. Passer ypperlig til grovbakst. Produktet tilfredsstiller kravene til Nøkkelhullsmerket.

Møllerens lanserer to nye glutenfrie produkter.

Møllerens Fin Melblanding og Møllerens Grov Melblanding
Møllerens glutenfrie melblandinger tilfører et nytt kvalitetsnivå innen glutenfri bakst. De er utviklet for at du skal kunne bake dine egne sunne og smakfulle favoritt bakverk fra bunnen av. Møllerens Fin og Grov Melblanding består av mel og stivelse, og er ikke tilsatt salt, sukker, fett eller bakepulver. Dette gir deg fleksibilitet til å bake dine egne oppskrifter og tilpasse baksten helt slik du selv ønsker.

Møllerens Grov Melblanding er nøkkelhullsmerket.

 

OATLY

Oatly kommer med flere spennende nyheter i uke 8.

Cold Brew Latte. Cold Brew Latte aka kaldbrygget kaffe med havremelk. Drikken har et høyt koffeininnhold. Den er rik på umettet sunt fett. Er 100% vegan. On-the-go drikken kan som navnet sies, drikkes når du er på farten.

Chocolate. Ny sjokoladedrikk laget på havre, og er beriket med kalsium, vitamin D2, vitamin B12 og riboflavin. En frisk og god sjokoladedrikk når søtbehovet melder seg. Like god kald, som varm.

Havreyoghurt vanilje. En fyldig og myk yoghurt med vaniljesmak. Den inneholder kun 2% fett.
Yoghurten er uten melk og soya.

YOPLAIT

Yoplait kommer nå med yoghurten Safari med mangosmak. Den har en søt, saftig og mild smak. Det totale nivået av sukkerarter i pakningen er redusert med 6 prosent.

REMA 1000

KOLONIHAGEN
Kolonihagen lanserer og leverer økologiske smakfulle produkter. I samarbeid med REMA 1000 har de laget en rekke nye produkter. Her er vårens nyheter:

Kolonihagen smør. Smør med havsalt laget av økologisk fløte.

Kolonihagen ost. Vesterhavsost er en fastost prisbelønnet for sin gode smak. Lagret og modnet i syv måneder. Økologisk. 

Kolonihagen yoghurt. Kolonihagen har utviklet to nye økologiske yoghurter. En naturell-variant og en med jordbær rips og solbær.

Økologisk supermat fra Orkla Health er nå å få tak i på Rema1000. I serien finner du to varianter av frokosttopping og en grønn miks som kan blandes i drikke, juice eller smoothie for en ekstra næringsboost.
Frokosttoppingene kommer i smakene:
Chiafrø, morbær og blåbær.
Tørket frukt og frø.

Alle produktene er økologiske, glutenfri og veganske.
Produktene inneholder mye fiber, viktige næringsstoffer og proteiner. Et supert supplement for deg som vil spise sunt og godt.

Økologiske Pølser fra Kolonihagen. I uke ni lanseres det tre nye pølsevarianter av økologisk gris. Det er røkt kjøttpølse, chilipølse og bratwurstpølse. Råvarene kommer fra norske grisebønder som driver økologisk.

Synnøve Finden
Veslemø økologiske yoghurter, produsert av Synnøve Finden, er nå å finne i butikk. Finnes i smakene Fersken og jordbær. Yoghurten kommer i supersøtt ku-beger. Produktet finnes kun på REMA 1000.

Lille Skinkefabrikken i Trondheim + REMA 1000
REMA 1000 har gått sammen med Lille Skinkefabrikken og laget et stort utvalg tapas klar til servering. Produktene er av høy kvalitet og mye smak. De kommer i variantene ovnsbakte tomater, Oliven Picholine, Syltet Champignon, Sweet Peppers med Kremost, Fuet spansk salami, Artisjokk-hjerter, Chorizo Oliven La Bella di Cerignola.

Solvinge
Hubbard er en ny serie fra Solvinge som tilbyr spennende varianter av Lårfilet, Grillet lårfilet Tandoori og BBQ. Det lanseres også lårmix texmex og lårfilet av kylling. 

HOFF

Hoff presenterer nå to nye typer potetsalat!
HOFF Potetsalat med kefir, vårløk og urter
En smakfull variant med mindre salt. Kefir gjør potetsalaten syrlig og frisk, og med vårløk og urter gir det en god smaksopplevelse.

HOFF Potetsalat med cheddar og chipotle
En fyldig potetsalat med mye smak. Denne kommer også med mindre salt, som er et bedre alternativ for forbrukeren.

TINE

Meieriprodusenten TINE lanserer nye og spennende produkter med mer protein, mindre tilsatt sukker og mindre fett.

Tinemelk Bringebær og Tinemelk Kaffe og kakao
Tine utvider Tinemelk-familien med to smaksvarianter: kaffe med kakao smak og kaffe med bringebærsmak. Melken er mager og uten tilsatt sukker. Den er beriket med vitamin D og er laktosereduserte.

TINE Lett piskbar fløte 25%
Endelig er det kommet et lettere fløteprodukt som kan piskes til krem.
Fløten har 34 prosent mindre fett enn orginal kremfløte. Tine Lett piskbar fløte har lang holdbarhetstid.

TINE Mager Cottage Cheese & yoghurt
En praktisk nyhet for cottage cheese og yoghurt elskere. Nå lanseres endelig et beger med ferdigblandet yoghurt og cottage cheese. TINE Mager Cottage Cheese & Yoghurt er laget av
70 prosent cottage cheese og 30 prosent yoghurt. Produktet inneholder 2,4 prosent fett og 10 prosent protein.

Sunniva Kaldpresset
Juice nyheten Sunniva Kaldpresset kommer i et sprekt nytt flott design. Finnes i smakene Appelsin og Eple pink Lady.

YT Proteinshake
TINE lanserer en shake som er rik på proteiner. YT Proteinshake er uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker fra melken. De er laktosefri.
YT Proteinshake kommer i smakene Sjokolade og Mango.

YT Proteinpudding
Et kosemåltid stappet med proteiner. Perfekt etter trening, eller når du er fysen på noe godt som er sunt. YT Proteinpudding er uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker fra melken. Den er laktosefri. YT Proteinpudding har skje i lokket og kan dermed enkelt nytes på farten. Puddingen kommer i smakene Banan & Vanilje og Sjokolade.

14 Cottage Cheese & Yoghurt m/eple og kanel
Cottage Cheese & Yoghurt er en blanding av 70% Cottage Cheese og 30% naturell Yoghurt. Produktet kommer med en topping som inneholder havre, solsikkefrø, gresskarkjerner, eplebiter og kanel. Produktet er et sunt og godt mellommåltid for deg på farten. Lite tilsatt sukker, og rik på proteiner.

14 Cottage Cheese & Yoghurt m/jordbær og granateple

Produktet kommer med jordbær- og granatsyltetøy i et sidekammer som du kan helle over før du spiser. Har høyt proteininnhold og lavt sukkerinnhold.

TINE Rislunsj Pasjonsfrukt
Ny og spennende smak: Kremet risgrøt med en frisk pasjonsfruktsaus i sidekammeret.

Litago Kanelsnurr

Litagoen som ble kåret til årets valgkamp vinner. Litagodrikke med smak av kanelsnurr. Litago er lettmelk tilsatt smak.

TINE IsKaffe Affogato
Caffe Affogato er laget av brasiliansk kaffe, norsk lettmelk og hint av fyldig vanilje. På italiensk betyr Caffe affogato «en kule vaniljeis druknet i kaffe». TINE IsKaffe inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. Den nytes best iskald.

TINE lanserer to smaksrike oster: Fryd Gouda Urter og Fryd Gouda Pesto
Fryd Gouda Urter er en hollandsk gouda med paprika, gressløk og løk.
Fryd Gouda Pesto er også en hollandsk gouda, med basilikum, pinjekjerner og hvitløk.
Ostene passer godt på ostefatet, til tapas, i salaten eller som pålegg.

Vossarøykt kvitost
Vossarøykt kvitost fra Voss Handverksmeieri er en fast hvitost med mild røyksmak, smidig konsistens og lys røykfarget skorpe. Ypperlig til spekemat, norsk tapas, raclette, gratinering eller til ostesmørbrød.

RØROSMEIERIENE

Rørosmeieriene kommer med to nyheter dette første lanseringsvinduet i 2018.
Økologisk Laktosefri lettmjølk med 1,2% fett. En fersk og frisk laktosefri melk.

Niste Naturellyoghurt med müsli. Sunn og god yoghurt som holder energien oppe mellom slagene. Den kommer i beger med skje. 

Q-MEIERIENE

O-Meieriene kommer med en spennende nyskaping i yoghurthyllen, Skyr Luftig. Det er den første mousseyoghurten som lanseres på markedet. Skyr er favoritt mellommåltidet for mange. Kommer i smakene Skyr Luftig Bringebær og Skyr Luftig Mango.

På pose kommer smakene, Skyr på pose Skogsbær og Skyr på pose Mange og Pasjon.
Skyr luftig og Skyr på pose er fortsatt rik på proteiner, uten fett og tilsatt sukker.

I tillegg til den ferske invasjonen over, trer Q Fersk Sjokolademelk 250ml og Q Frokostyoghurt Naturell 800g på pose inn i meierihyllene.
Q Fersk Sjokolademelk 250ml er tilpasset personer som drikker sjokolademelk av og til. 

MIDSONA NORGE

Nye fristelser fra OMBAR, kokossirup, maiskaker, Atikins og Alpro.

OMBAR
De nye smakene på sjokoladene hos Ombar er Ombar Raspberry & Coconut og Ombar Coconut & Vanilla. Sjokoladene er økologiske, helt naturlige og veganske. De er laget med uraffinert kokosblomstsukker og råkakao.

Cocosa
Cocosa har laget en økologisk sirup av kokosnøttblomstens søte nektar. Resultatet er en rik og fyldig sirup som passer perfekt til baking, på grøt, yoghurt, pannekaker, iskrem og i kaffen.
Kokossirupen løser seg lett opp i væske og passer derfor ypperlig som søtningsmiddel i for eks bakst.

Frigs
Maiskakene som ble lansert i 2016 ble en tatt godt imot. Nå utvides sortimentet med to økologiske varianter.
Parmesan og Ramsløk & Creme Fraiche. Maiskakene er ikke tilsatt sukker og har kun naturlige ingredienser - ikke tilsatt smaksforsterkere eller konserveringsmidler. Tynn og crispy med masse smak. God og spise som de er.

Atkins
Atkins kommer med en helt ny type bar. Er du glad i nøtter og korn kommer du til å digge denne. Harvest er en sunn müsli- og nøttebar med proteiner, fiber og lite sukker. Den er 100% naturlig, fri for både palmeolje og gluten.
Atkins Harvest kommer i tre ulike smaker:
Blandede nøtter og sjokolade
Mørk sjokolade, havsalt og karamell
Aprikos, mandel og kokos.
Disse er perfekte å ha med på farten, spise som et mellommåltid eller etter trening.

Alpro

Alpro Go On den proteinrike plantebaserte kvargen kommer med tre helt nye smaker.
Alpro Go On Mango
Alpro Go On Jordbær og Bringebær
Alpro Go On Blåbær
.Go On er et velsmakende og delikat produkt rikt på fullverdige planteproteiner. Det er naturlig laktosefritt, har et lavt innhold av mettet fett, samt er beriket med kalsium og vitaminer (B2, B12 og D).
Go On produktene har en fyldig og tykk konsistens med en frisk smak. Produktet passer perfekt inn i en hektisk hverdag med jobb, skole og trening og dette produktet tilfredsstiller behovet for påfyll av energi.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Enten du er glad i sjokolade, lakris, kjeks eller chips: Her har du mye godt å glede deg til!

Høstens snacks- og godterinyheter

Kosthold05.10.201725

Salt snacks blir sunnere, enda flere brustyper blir sukkerfrie og sjokolade kommer i flere fasonger, smaker og varianter.
Sjekk ut høstens mat- og drikkenyheter.

Dette er sommerens matnyheter

Kosthold01.06.201788

Sommerens matnyheter er på vei inn i butikkene.

Høstens snacks- og godterinyheter

Kosthold05.10.201725

Så lenge må du hvile mellom settene for økt muskelmasse.
Marte Elverum satte ny europeisk rekord i markløft med hele 220 kg RAW.

12 matvarer du bør spise mer av

Kosthold19.09.201821

Dette er mat som er fullstappet med gode og sunne næringsstoffer.

6 styrkedrikker for mer energi

Kosthold18.09.201870

Disse 6 styrkedrikkene kan du lage selv og drikke før eller etter trening.
Never skip leg day!