Hollywood-trener tar 8000 kr for en PT time

Diverse10.03.2018Joachim Pedersen0

LA`s kjendiser punger ut for å få en PT time kjendistreneren.

Det kan være litt uvirkelige at en PT time skal koste så mye penger. Michael Giovanni Rivera er en personlig trener som trener kjendiser. Han tilbyr coaching innen styrke og kondisjon, gruppetrening, online programmer og måltidsplaner. Han forklarer hvorfor hans tjenester koster så mye:

- Jeg praktiserer min kompetanse og det vil gi deg virkelige resultater. Jeg elsker å bli utfordret, og jeg har evnen til å jobbe med alle mulige klienter, fra stillesittende nybegynner til ekstreme idrettsutøvere. Gjennom min utdannelse og erfaring vil du vite hvorfor jeg skiller meg ut fra resten. Min unike personlige treningsstil vil levere resultatene du ønsker og gi deg den kroppen du drømmer om, sier Michael.

Bortsett fra å være en guru-trener har han massive muskler som virkelig overbeviser deg om at hans coaching gir resultater. Han ble født i San Dimas i California, oppvokst i Glendora, deretter flyttet han til Huntington Beach da han ble 18 og har ikke sett seg tilbake siden.

Ifølge Healthaven ble fitness viktig for ham ved 16 års alderen

- Jeg var overvektig, deprimert og hadde ingen tillit. Jeg ble tvunget inn i treningsstudioet av foreldrene mine og jeg fikk meg en trener i 1 måned. La oss bare si at jeg ble avhengig. Jeg gikk fra 100 kg til 66 kg på 4 måneder. Jeg kom tilbake til mitt juniorår av videregående skole som en helt ny person. Jeg ble mer selvsikker og glad i med meg selv. Siden da har jeg aldri sluttet å trene og gjort min livserfaring som har hjulpet meg med å trene og hvordan jeg skal forholde meg til kundene mine.

Han har jobbet med mange høyprofilerte klienter som profesjonelle og amatørutøvere, kjendiser, leger, konsernsjef, meglere m.m. I løpet av årene har de stolt på Giovanni og overlatt deres personlige helse og velvære til ham. Giovanni kan skryte av at han har vokst enormt gjennom å gi reelle resultater, og nå kan han gjøre det samme for deg.

- Min pedagogiske bakgrunn og erfaring er jeg stolt av. Jeg har Bachelor of Science Degree i Kinesiologi Fitness og Masters of Science grad i Kinesiology-Sports Fitness ved California State University Long Beach samt Sertifisering i styrke og kondisjonering (CSCS) legitimasjon. Jeg har i hovedsaklig vært personlig trener i Orange County og Los Angeles County i over ti år på private treningsstudioer, boliger, på stranden eller hvor mine klienter vil at jeg skal trene dem. Jeg spesialiserer meg på å trene noen som ønsker å gjøre en forandring i livet sitt, sier Michael.

Han sier at han trener klientene sine også mentalt og at han har forskjellige teknikker på hvordan han gjør dette. Han sier også at han elsker tatoveringer og at han elsker å bli tatovert. Det kan vi også enkelt se når vi titter på bilder av ham. Han trener allsidig, vekter, sykling, boksing og litt MMA.

Så hvis du vil bli trent av en Hollywoods hotteste kjendistrenere akkurat nå bør du ta kontakt med Michael, men sørg for at lommeboka de tåler det.

Ta en titt på hans Instagram.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Gianluca Vacchi (50) poster mye av sin trening på Instagram.
Dette er actionhelten sin treningsrutine.
Tone Damli ble løftet på Muscle Beach i Venice.

X-form Challenge

Trening08.05.2018288

Bli med på X-form for gutter! Gå ned i vekt og stram opp kroppen.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!