Nyhetene i snacks- og godterihyllene

Kosthold13.03.2018Fride Skjønsberg0

Enten du er glad i sjokolade, lakris, kjeks eller chips: Her har du mye godt å glede deg til!

Dette er nyhetene i snacks- og godterihyllene.

ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS NORGE

NYHETER
Storleverandøren av godteri, kjeks og snacks kommer med en hel mengde nyheter i2018. Her får du blant annet sjokolade og godteri til lørdag, potetgull og nøtter tilfredagskvelden og kjeks til kaffekosen.

Solidox tyggegummi
Smakfull tyggegummi som holder tennene og munnen ren og frisk gjennom dagen. Solidox kommer i tre varianter. Alle inneholder hver sine funksjonelle egenskaper som gir effekt: sink som gir frisk pust, fluor som styrker tennene og karbonater som gjør tennene hvitere.

Vill Mørk Melkesjokolade
Det lanseres en splitter ny melkesjokolade, med mer kakao og 30 % mindre sukker. Det gjør den til en mørk melkesjokolade. Vill kommer i en serie på fem produkter: Vill Mørk Melkesjokolade, Vill Mørk Melkesjokolade med hasselnøtter, Vill nøttebar, Vill Blåbær ogVill Bringebær. Melkesjokoladene er laget med frisk norsk melk. Har mild og rund smak.

Polly Turmiks sjokolade
Nidar overrasker med en ny sjokoladeplate - sprø nøttemiks fra Polly. Den nydelige melkesjokoladen fra Nidar kommer med cashew, mandler, pecan og havsalt. Finnes i stor og liten plate. Kanskje denne blir din nye favoritt tursjokolade?

Doc' Trippel Effekt Ingefær
Halslindreren fra Doc' lanserer en ny trippel pastill. Den inneholder mentol, ingefær og c-vitamin for effektiv lindring av sår hals og hoste.

Café Bakeriet Røstede Nøtter og Café Bakeriet Myk karamell
Sætre lanserer nye varianter fra kvalitetsmerket Café Bakeriet. Myk karamell er en kjeks med sjokoladtrekk, sjokoladebiter og en dose nydelig myk karamell. Har hint av salt. En smakskombinasjon som bare ved navnet
gir en vann i munnen. Bakt uten palmeolje. Røstede nøtter er en kjeks med krunchy hasselnøtter og deilig sjokolade. Nøtter og sjokolade slår aldri feil. Bakt uten palmeolje.

Bixit Havrelunsj
Sætre lanserer en grov type sjokoladekjeks som et sunnere alternativ til turen. Bixit havrelunsj kommer i posjonspakker.

Kornmo Saltkjeks
Sætre kommer nå med et sunnere alternativ innen snackingkjeks. Kornmo Saltkjeks er grov og sprø med hele 43 % fullkorn.

KiMs Sprø Ringer
I anledning vinter-OL lanserer KiMs et eget OL-chips. Sprø Ringer kommer i smakene Salt og Paprika.

Totenflak Salt og pepper
Har du savnet de grove, salte og pepra potetflakene fra Totenflak? Nå er de endelig tilbake.

Polly Bartender Hot Chilli
Polly Bartender kommer nå med en ny spennende smak. En nøtteblanding med hot chilismak og maiskjerner for ekstra crunch.

Polly Lettsaltede peanøtter
Nordmenns favorittpeanøtter produseres nå i et lettsaltet alternativ. Er sunnere og har fortsatt smaken alle elsker.

Småsulten Maisnøtter
Salte og sprø maiskjerner i pose. Maiskjerner inneholder færre kalorier enn nøtter. Småsulten Maisnøtter er den av småposene med minst kalorier. Saltet og knasende sprø.

RELANSERINGER
BIXIT relanseres med mer havre og mindre sukker. Relanseringen betyr 30 tonn mindre sukker per år for norske kjeksspisere.

Café Bakeriet blir palmeoljefri og kommer i tillegg med nytt design. 

BRYNILD GRUPPEN

St. Michael lanserer to nye nøtteposer. En med salte peanøtter og en mikset blanding med sjokolade. St. Michael Peanuts ekstra store, sprø og salte peanøtter. Skikkelig digg når du virkelig skal kose deg! Røstet og saltet for å gi den perfekte smaksopplevelse.

St. Michael Triple Crunch 
Perfekte miksen av en peanøtt blanding. Raus og fristende snacksopplevelse som appellerer til alle sanser. Blanding av peanøtter laget på tre måter. Honning glaserte, sjokoladedrasjerte og saltede peanøtter.

Minde
Minde Nøttekos - Peanøtter med havsalt og sjokoladetrekk. nå i liten pose på 60g. Ny mindre pakningsstørrelse tilpasset flere behov. Kino-kos? Fredags-kos? Biltur-kos? Tur-kos?

Minde PåskeSjokkis - Endelig er den her, påskesjokolade-posen som gir skikkelig påskestemning i heimen. Posen består av et variert utvalg av Minde sine sjokoladegodbiter. En blanding for en hver smak. Posen består av melkesjokoladefigurer, påskeskum, appelsinkaramell og marsipanbrød.

Dent
Den Oi Zing med maracuja og lakris. Dent Oi Zing er en pastill bestående av både frukt og lakris. Pastillene er drysset med en syrlig kandering som gir en ekstra god og spennende smaksopplevelse.

SØRLANDSCHIPS

Det kommer mange smakfulle og trendy nyheter fra Sørlandschips i 2018. Den sprø og moderne Sørlandschipsfamilien vokser. Det har til og med blitt født en proteinbar!

2 nye medlemmer i den elskede chipsserien.
Løkharmoni med hvitløk, ramsløk & gressløk
Havsalt & snill pepper (ny og bedre smak)

2 morsomme og etterspurte limited editions - som er helt nye smaksopplevelser for det norske folk!
Sørlandschips Havsalt & Ingefær. En trendy chips med en unik og spennende smakskombinasjon.

Chipsverkstedet Sjokolade, Karamell & Havsalt
Folket har talt! Sørlandschips lanserer den smaken som flest personer har laget på chipsverkstedet.no En ny og veldig annerledes smakskombinasjon - Søtt, salt & sprøtt.

Chips fra Sørlandet med smaker fra hagen
En helt ny chipsserie!
Dette er en serie med tynnere Sørlandschips. Chipsen inneholder masse god smak fra hagen.
Kommer i 3 digge smaker:
Rømme og Chili
Havsalt og Urter
Paprika og Persille

Sørlandschips Tynn & Sprø utvides med helt nye produkter.
Tynnere Sørlandschips, kuttet på helt nye måter. Kommer i variantene:
Rifla chips med havsalt og pepper
Tynne og smaksrike potetstikks 

Pakket inn i tykt brunt papir og nå med enda større vindu - du skal se hva du spiser.
Selges i NorgesGruppen og Bunnpris.

Spanske Valencia-mandler
Sørlandschips kommer med ristede mandler. De har tynt lag honning samt et lite strø med salt.
Sunn og digg snaks til helgen!

Poppa Søtpotet chips
Poppa er "sunnere chips" og nå lanserer Sørlandschips en smakfull Søtpotetchips.

Proteinbar med 25% protein
Litt kos er alltid lov! Protein er en sterk trend og derfor kommer Sørlandschips med en helt ny proteinbar. En bar med nøtte og sjokoladesmak. 

COCA-COLA OG MONSTER

I kjøleskapshyllene kan du finne disse friske, iskalde nyhetene.

Fuze Tea - en ny iste med 4 ulike smaker inneholder urter og frukter.
Fersken hibiskus
Mango kamille
Fersken
Sitron

Glaceau smartwater - premium vannmerke i to naturellvarianter, med og uten kullsyre.

«Fanta ball» - en morsom, flott og rund limited edition flaske. Kommer i et begrenset opplag i smakene Fanta Pink Grapefruit zero sugar og Fanta orange.

Powerade passionfruit - kjent sportsdrikk med ny smaksvariant.

Bonaqua rebrandes til Telemark av Bonaqua, er nå med nytt design og ny flaskestørrelse.

Monster kommer med en ny energidrikk, Burn mango - Norge er første land i verden hvor denne nye varianten testes.

MAARUD

Maarud Olivio er potetgull laget med olivenolje. Det er et helt nytt chipskonsept. Tynne, lette og sprø potetflak. Kommer i to varianter:
Olivio Havsalt
Olivio Grillet Paprika & Nykvernet Pepper

Maarud Linsechips
Maarud Linsechips er snacks basert på linser, heller enn den originale poteten. Linsechipsen inneholder 13% protein og har samtidig 40% mindre fett sammenlignet med vanlig potetchips.

Maarud Linsechips lanseres i to smaker. Fyldig Paprika & Urter og Crème Fraîche & Ramsløk. Nyt med god samvittighet!

Ostepop XL - for deg som er ekstra fysen
Nå lanserer Maarud ekstra store ostepop med ekstra mye ekte cheddar. Du får mer ostepop og smaken er sterkere.

NJIE

Njie fortsetter å overraske med flere gode smaker og varianter av proteinrike og sunne produkter.

Njie ProPud kommer med en ny smak i ProPud Proteinpudding i smaken Chokladboll. Det er en fyldig og kremaktig protein pudding med en etterlengtet smak av kokosbolle. ProPud protein pudding er helt uten tilsatt sukker, laktosefri og med 20 g protein pr beger. Perfekt som mellommåltid, eller i forbindelse med trening. Skje er inkludert i lokket.

Njie ProPud Crunchy Granola - serien utvides med enda en ny og vårlig smak, nemlig White Chocolate Strawberry. White Chocolate Strawberry er en mild og kremaktig proteinpudding med smak av hvit sjokolade og Crunchy Granola med jordbær. ProPud Crunchy Granola er laktosefri, uten tilsatt sukker med 15g protein per kopp. Skje inkludert.
165g hvorav 15g granola.

Njie Vitamindrikker - helt nye oppfriskende fruktdrikker. Produktet kommer i to smaker, Lemon og Appel/Pear. Drikkene er sukkerfrie, har et lavt kaloriinnhold, og er tilsatt vitaminer.
Lemon - en forfriskende fruktdrikke med syrlig smak av sitron. Smaker som spennende sure drops. Er sukkerfri.
Apple & Pear - en fruktdrikke med en fresh blanding av eple og pære. Sukkerfri og oppfriskende drikke. En helt ny smaksopplevelse som vokser i munnen.

Njie Health Bars - ProPud protein bars et proteinrikt mellommåltid som er stappet med proteiner(20g) , og helt uten tilsatt sukker. Kommer i smakene cookie dough, chokladboll og banana split. 

Cookie Dough: Smaker som nybakt kake i kombinasjon med en kremet karamelsaus med sprø crispy biter.
ChokladBoll: Nyt fersk kokos, melkesjokolade, aromatisk mokka, alt kombinert i en deilig kremaktig konsistens.
Banana split: Smaken i Banana Split Bar består av søt banan, nybakt marengs og en kremaktig vaniljeis. Dette dyppet i hvit sjokolade. 

NUTRAMINO

Nutramino kommer med proteinbarer i flere smaker og et helt nytt konsept!

Nutramino Nutra Go Proteinbar - Nutraminos nye, deilige proteinbar med lavt sukkerinnhold har både god smak og tekstur - har flere belegg: herlig sjokoladesmak, sprø biter og en myk proteinfylt kjerne dekket av et innbydende karamell-lag.
Hver bar inneholder 20g kvalitetsprotein og mindre enn 3 g sukker.
Proteinbarene kommer i smakene White Chocolate & Lemon, White Chocolate & Cherry, Chocolate Vanilla & Caramel og Chocolate Peanut.

Nutramino Nutra Go Kjeks - Nutramino kommer med et helt nytt konsept - sprø proteinkjeks! Kjeksen har et lavt sukkerinnhold er den perfekte snack når du er på farta eller fysen på noe digg.
Nutraminokjeksene kommer i tre deilige smaker: Hazelnut, Coconut og Vanilla.
Hver kjeks inneholder 7,8g protein. Nutramino Nutra-Go Wafers har mindre enn 200 kcal per porsjon; den perfekte proteinsnacken med lavt sukkerinnhold. 

REMA 1000

Oro
«Oro» får en ny vairant i samlingen: deilige sjokoladetrøfler. Disse gir en eksklusiv følelse til laveste pris. Tar seg godt ut på serveringsfatet og gir en rik smaksopplevelse.Nidar + REMA 1000
Sammen med Nidar har REMA 1000 nå videreutviklet Palmeoljefrie Påskeegg.
Påskeeggene er mykere og luftigere, og gir en enda bedre opplevelse når den spises med skje.

ZERoh!

Saft produsenten ZERoh kan friste med 3 spennende nyheter. 

Orange & Goldenberry
Årets hovedlansering fra ZERoh. Saften inneholder Golden Berry (på latin: Physallis, på norsk: Ananaskirsebær) som har en spennende og eksotisk smak. Sammen med appelsin er dette en frisk oransje saft som både ser ut og smaker som vår og sommer.
Et spennende kalorifritt alternativ til den klassiske appelsinsaften.

Fruit Fusion
Endelig kommer ZERoh med den klassiske smaken fruktsjampagne.

Ny & Bedre Villbringebær
ZERoh har forbedret Villbringebær med rundere og fyldigere smak.

Alle ZERoh saftene er uten kalorier og sukker.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.
Sommerens matnyheter plasseres i butikkhyllene nå om dagen.
Det er duket for årets store nyhetsslipp.

Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.20187

Høstens godterislipp kan friste med mørk og lys sjokolade, søt-lakris, vingummi, sprudlevann og enda mer.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.
Derfor bør du trene pull throughs.
Slik unngår du å lure deg selv.
Hafthor Bjornsson pusher grensene og drar 501 kg i markløft - setter ny verdensrekord.