Slik kommer han i form for den nye Rocky-filmen "Creed 2"

Diverse15.04.2018Joachim Pedersen0

I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn.

Rocky Balboa lever ennå. Nå kommer Creed 2 hvor Rocky trener opp en ny bokselegende og lever gjennom hans glans og berømmelse. I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn hvor sønnens og Rockys bokselegende skal møtes i ringen.

Sylvester Stallone trener seg opp til den nye rollen i filmen. Det er treneren Gunnar Peterson som trener en rekke kjendiser og idrettsutøvere i Los Angeles som har fått æren å få Sly i form. På Peterson sitt treningsstudio kan du se den 71 år gamle Rocky-stjernen kjøre pullups med 50 kg rundt livet. 

- For de gutta som har vær med i spillet så lenge som Sly og jeg har, er det full-on fitness ADD som settes i gang, sier Peterson.

 

Med fighting så må man stadig introdusere moderne bevegelser og teknologi til Stallones vanlig rutine. En av skuespillernes favoritt "leketøy" er for eksempel SMARTfit-maskinen, et kognitivt treningsverktøy som benytter Stallones favorittsport: boksing.

- Boksing er åpenbart en stor del av livet hans og treningen. Han har bygget mye muskler, men det er viktig for ham å beholde sin idrett. Et annet nytt verktøy er Power Tower fra Synergy Air. En klatremaskin som bruker luftkompresjon til motstand. 

- Han hoppet på og ble bare der. Fyren vet ikke hvordan han skal stå stille, enten det gjelder reps eller nye utfordringer.

I mellomtiden tror Peterson fortsatt på old school-metodene. 

- Det vil alltid være frie vekter, kabler, sleder og tau i Slys trening. En av våre vanlige runder er å få ham til å skyve sleden, så pumpe ut med en haug av push-ups.

Og selv om hans klientliste inneholder noen av de sterkeste stjernene i fitnessverden, sier Peterson at han blir imponert av Stallone.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Dette er en blanding av styrke og Gladiatorene som er kjent fra Sverige.
Arnolds sønn følger hans egne fotspor.
Selv om du har passert 40 kan du fint komme i bedre form. Sjekk ut disse kjendisene!
184 kg og 11 reps i Hip-thrust.

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse15.11.20181457

Se også 12 andre som har gjort en kjempejobb.

7 tips for bedre hip thrust

Trening15.11.201833

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.
Nils Harald Moe på 71 år har stilt flere ganger i fitness.

TOPP-3 for STØRRE triceps

Trening13.11.2018105

Vil du ha større armer? Da bør du fokusere på tricepsen. Se hvorfor!
Disse 5 matvarene er med å øke energien din.