Hafthor vant Europas Sterkeste Mann uten å anstrenge seg

Trening22.04.2018Joachim Pedersen0

Hafthor Bjørnsson "The Mountain" vant Europas Sterkeste Mann bokstavelig talt uten å anstrenge seg.

Hafthor Júlíus Bjørnsson er kjent fra den populære serien Game of Thrones og han er like talentfull som skuespiller som han er strongmanutøver.

Vi har sagt mye om denne mannen tidligere, om han styrke og størrelse så det ville egentlig ikke være en overraskelse for deg at Björnsson vant sitt fjerde Europas Sterkeste Mann mesterskap tidligere denne uken. Og det bare litt over en måned etter at den islandske kraftpluggen satte verdensrekord i markløft mens han også tok tok Arnold Strongman Classic-tittelen. Konkurransen ble holdt i Leeds, England, og etter øvelser som Max Log, Axle Deadlift, Farmer Walk, Car Walk og Atlas Stones, klarte Haftor å komme seg seirende ut. De tre øverste var som følger: Hafthor Julius Bjornsson (Island), Konstantine Janashia (Georgia) og Mateusz Kieliszkowski (Polen)

Hafthor er den første i verden som har vunnet Europamesterskapet 4 ganger på rad.

Det som er mer interessant er at The Mountain selv hadde et oppfølgingsinstagrampost der han gjorde det klart at det å være umenneskelig sterk er faktisk veldig lett for ham og det å løfte 45 kilos steiner er en som en oppvarming for ham.

- Jeg måtte bare legge opp en stein i øvelsen Atlas stones for å få mitt fjerde Europas sterkeste mannstittel. Jeg bestemte meg for å gå gjennom alle steinene komfortabelt og bruke det som en oppvarming i forberedelsene til Verdens Sterkeste Mann, skrev Hafthor.

Vi håper dette ikke er det siste av Hafthors prestasjoner slik at han kan vinne Verdens Sterkeste Mann-tittelen neste gang!

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

På femte år vinner Bjørnsson Europas Sterkeste Mann tittelen.

Hafthor bærer deg hjem

Diverse02.02.201933

Se denne elleville reklamen med Hafthor Bjørnsson.
The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

The Mountain blir bare sterkere og sterkere!

Hafthor bærer deg hjem

Diverse02.02.201933

For deg som er over 40 år bør du gjøre dette for å få fremgang.

Energiboost med morgentrening

Trening14.11.2019353

11 tips for deg som vil få treningen unnagjort på morgenen.
Ønsker du deg drømmeskuldrene? Dette er øvelsene som gir deg akkurat det.

Strak markløft

Trening12.11.2019139

Prøv denne for å isolere bakside lår og rumpe.

Omvendt curl

Trening11.11.2019145

Tren opp underarmene med omvendt curl.