Akrobatiske tvillinger har over 2 millioner YouTube-abonnenter

Diverse29.04.2018Joachim Pedersen11

De er myke og gjør noen helt fantastiske flotte stunts.

22-årige Teagan og Samantha Rybka fra Perth, Australia deltok i den australske talentkonkurransen Australia's Got Talent i 2013 og nådde semifinalen. Dette var begynnelsen på populariteten deres på sosiale nettverk.

Jentene begynte å øve gymnastikk da de var 3 år og dans da de var 6 år gamle. Men ifølge en av søstrene er deres fleksibilitet ikke medfødt. Deres utrolige talent er morens fortjeneste som også praktiserte akrobatikk og inspirerte døtrene, og deres forbløffende flittighet. Jentene trener i seks timer i studioet og forbedrer deretter sine ferdigheter hjemme.

De akrobatiske tvillingene sier at de er veldig nære hverandre og alltid gjort alt sammen: først studerte de i samme klasse, deretter på samme universitet, og jobber nå sammen. De har også delt rom sammen, men gikk for separate rom for bare et år siden. De er allerede vant til den flotte reaksjonen fra folk. Når de utfører sine egne spektakulære stunts er tilskuerne til og med litt redde. Likevel gir de noen råd til de som har overvunnet sin frykt og også vil øve på akrobatikk.

Samantha har også noen oppmuntrende ord for de som ønsker å følge deres fotspor.

- Jeg vil råde alle som ønsker å ta opp akrobatikk til å trene i trygge omgivelser. Langsomt, gradvis og lytt til kroppen din og ikke gi opp. Fortsett og tro på deg selv. Husk at ingenting er en fiasko så lenge du villig til å gi det en sjanse og at du står på. Hver feil du gjør er en læringskurve og sjanse til å reflektere over hva du trenger å endre eller gjøre for å forbedre deg. Hvis du har disiplin, driv og en besluttsomhet er ingenting umulig og mulighetene er uendelige, sier hun til The Sun.

Lytt til disse tvillingene for talent showet deres ble kringkastet rundt om i verden og videoen har samlet 18 millioner visninger på YouTube. Da gikk jentene på en Tour rundt i verdenen for å vise sine ferdigheter samt startet sin egen YouTube kanal. Nå har de omtrent to millioner abonnenter.

- Vi kunne ikke bli mer forbauset eller takknemlig for hver eneste av våre abonnenter. Vi er så takknemlige og absolutt glad for å vite at det vi gjør er å få folk til å smile og være lykkelige. Det hjalp folk med å finne oss og oppdage hva vi kan gjøre. Å være på YouTube har gitt oss mange spennende muligheter til å reise til mange forskjellige steder og møte så mange interessante mennesker, inkludert Cast av et kult-TV-show, Dance Moms, sier jentene.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Tvangstankene om selvmord ble borte når hun stimulerte seg selv med trening og fitness.

Bootcamp på plenen

Trening01.06.201814

Kjør treningen i hagen på varme sommerdager. Slik gjør du det!

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Trening30.05.20189

Dette er en FAQ med ofte stilte spørsmål innen ernæring og trening.

Verdens sterkeste 4-åring

Diverse04.05.201885

Denne superspreke gutten er bare 4 år gammel.

Bootcamp på plenen

Trening01.06.201814

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Trening30.05.20189

Det er vanlig å tro at å løfte med bøyd rygg er farlig. Dette går vi dybden på her!
Planlegger du skalldyraften? Blåskjell, kongekrabbe, scampi, kamskjell eller reker.
Få mestringsfølelse og økt selvtillit på trening.
Og de syntes synd på ham og gav ham tips for å gå ned i vekt.
Verdens Sterkeste Mann mesteren Eddie Hall har gått betydelig ned i vekt. Og han skal enda mer ned.