Sylvester Stallone klar for Rambo 5

Diverse12.05.2018Joachim Pedersen784

Er du klar for enda en Rambofilm med actionhelten?

Når det gjelder alle de eldre skuespillerne er det bare en som kan komme tilbake til en av hans mest rippede og skremmende figurer og naile det hele - det er Sylvester Stallone. Deadline rapporterer at Sly er klar til å komme tilbake for en femte film i Rambo-franchisen som den ennå ikke er over for Vietnam vetetaren John Rambo.

En bakgrunnshistorie er allerede i gang. Filmen kan begynne å filmes allerede i september 2018. Stallone skal jobbe på skriptet og hans "Expendables" samarbeidspartner Lerner vil produsere den. Når det gjelder filmens handling er det forventet at i femte filmen av Rambo skal datteren til en av heltens venner bli kidnappet. Da krysser Rambo, som har jobbet på en ranch, den amerikanske-meksikanske grensen og raskt begynner å blande seg inn til en av Mexicos mest voldelige karteller. 

Men Sly, som sannsynligvis er opptatt nok med å filme Creed II, ser ut til å ha noen tvil om å gjøre en femte film, men det høres ut som om han setter dem til side. Hvis du ikke er sikker på om Stallones klarer å komme i form kan du jo seg på hvordan han trener seg opp til Creed 2.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn.
Se utviklingen av Sylvester Stallone fra han var barn til senior.
Sjekk ut film av Sylvester Stallone sin trening.
184 kg og 11 reps i Hip-thrust.
Det er vanlig å tro at å løfte med bøyd rygg er farlig. Dette går vi dybden på her!
Planlegger du skalldyraften? Blåskjell, kongekrabbe, scampi, kamskjell eller reker.
Få mestringsfølelse og økt selvtillit på trening.
Og de syntes synd på ham og gav ham tips for å gå ned i vekt.
Verdens Sterkeste Mann mesteren Eddie Hall har gått betydelig ned i vekt. Og han skal enda mer ned.