Baksidens medalje med å være superpopulær influencer

Diverse16.05.2018Joachim Pedersen0

Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik, men dette er ulempen med å være så populær.

Amanda Lee avslører den sjokkerende ulempen av å være populær på nettet. En av Instagrams største er Amanda Lee som har til sammen nesten 12 millioner følgere. Den 32-årige bloggeren fra California startet som sertifisert trener til å bli en "Instagram Butt Star". Siden hennes aller første innlegg i 2014 med en casual leggings fant Amanda raskt ut at hennes følgerbase ønsket å se bilder hvor hun poserer i bikinier, booty shorts og noen ganger nesten ingenting.

- Fitness er sexy. Da jeg skjønte at sexierte bilder fikk flere likes ble jeg lokket av oppmerksomheten, fortalte hun til Cosmopolitan.

Hver uke tar Amandas mor Olinda Fields hundrevis av bilder av henne. Hennes yrke gir enorme fordeler. Hun sier at hun tjener et seks sifret beløp. For å legge ut en annonse tar hun inntil $ 20.000 og hun tar $ 350 per time for å trene klienter. Men etter å ha brukt fire år med å bevisst jobbe for å øke antall følgere ved å poste en nøye utformet, filtrert og åpenlyst sexy bilder, er hun blitt uttappet.

 - Når jeg fikk så mange følgere, reevaluerte jeg ting som "er dette egentlig meg?". For min psykiske helse vil jeg ikke bli alt skal fremstå i perfeksjon. Jeg vil være mer trygg i meg selv uten å prøve så hardt, sier hun.

Amanda begynner å revurdere hennes karrierevalg. Dessuten er hun alltid glad og blid på Instagram. Lee blir også bare fotografert på hennes høyre side og viser til de usikkerhetene hun fortsatt har om utseendet sitt.

- Det er i utgangspunktet Instagram of real life, sa hun om hennes hjemby som er full av av kjendiser og de som jobber i Hollywood.

- Alle er perfekte. Alle har designer klær og en helt ny Range Rover når de fyller 16 år.

Moren hennes fikk også litt angst for hvordan hennes lukrative karriere ble til.

- Hun er fortsatt engstelig. Det er mye press for å holde tritt med daglig innlegg, og folk har en tendens til å være kritisk overfor ditt utseende, sier hun.

Det er en side av Amanda som ingen ser. Og en av de mest forferdelige tingene som Amanda venter på er de negative kommentarene etter å ha lagt ut et sexy bilde.

- Noen ganger tar usikkerheten over. Jeg prøver ikke å få de negative kommentarene innpå meg, men folk blir så detaljfokuserte på visse ting, for eksempel "nesen hennes ser merkelig ut", eller "Hva skjer med rumpa hennes? " Og da begynner du å tenke: "Vent, ser det dårlig ut der?" Det er ikke nødvendigvis det beste man kan gjøre for eget selvbilde og jeg lærer fortsatt med å takle det. Selv de positive kommentarene kan føles indirekte. Jeg leser dem og jeg tar det som: "Det er bra, men det handler om Instagram-Amanda. Folk kjenner ikke den virkelige meg.

Til tross for Lees suksess forandrer hun prioriteringene.

- Jeg ser ikke ned på Instagram-modellering, men jeg har gjort det. Jeg vil ha litt mer substans enn å legge sponsede innlegg til andre merker.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
Den unge Tammy Hembrow (23) med nesten 8 millioner følgere på Instagram er søkkrik.

Fitnesspilot skaper turbulens

Diverse06.01.20185

Etter at denne piloten begynte å legge ut bikinibilder og selfies fra cockpiten tok det helt av.

Instagram vs reality

Diverse04.11.2017218

Fitnessblogger deler bilder side om side for å vise forskjellen mellom internett og virkeligheten.

Fitnesspilot skaper turbulens

Diverse06.01.20185

Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

Slik kommer du i form i 2020

Trening28.12.20192075

Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

Kardio eller styrketrening først?

Trening23.12.2019352

Hva bør du trene først for optimal effekt?