Han er en morsom ukvalifisert PT-troller

Diverse02.06.2018Joachim Pedersen15

Han her troller med fitnessbloggerne på Instagram.

Siden det ble nesten umulig å bla gjennom Instagram uten å lese et eneste innlegg dedikert til velvære bestemte en "Instagram-mann" seg for å "kjempe" med dem. Edward Lane, som er journalist i Mens Health, hadde nok av assistanse med sin ambisiøse velvære innflytende kjæreste og dermed lanserte han sin egen parodi konto - Wellness Ted.

Han begynte å date Amy Hopkinson AKA Wellness Ed. Og i følge ham selv pleide han å se på sosiale medier som "et sted å tagge venner slik at de kunne se en morsom video av en hund som kjører en motorsykkel." osv. Men nå har han virkelig fått opp øynene og selv smertelig fått erfare hva en instagrammer må gå igjennom.

- Plutselig måtte jeg stå på sofaen bak henne for å få en god vinkel på en porsjon grøt uten å få med føttene hennes, eller å gjemme seg bak henne for å unngå å bli fanget på hennes morgenhistorie. Jeg synes det hele var vanvittig, sier Lane.

- Bokstavelig talt hundrevis av mennesker likte et bilde av kjæresten min som spiste salat - det gav absolutt ingen mening for meg. Men mest av alt måtte jeg le av det hele, fortsatte Lane.

Han sa at han var imponert over individer og følgernes lidenskap for "leggings, proteinboller og avokadoer" og så for seg "mange muligheter for latterliggjøring" til å la det passere. I tillegg var han sikker på at han ville se utrolig bra ut i en rosa sports topp, mente han.

Da satte han opp en parodi konto. Og så ble @Wellness_Ted ble født. Så hvem er Wellness Ted? Ifølge hans bio på IG er han en "ukvalifisert personlig trener" og "kunnskapsfri ernæringsfysiolog". Lane's ide er at de sunne helsebloggerne tar seg selv altfor alvorlig, og hans parodi konto er en reaksjon mot det. Hans måte å lage innlegg på er blant annet før og etter bilder og inspirerende sitater til magetrening bilder.

 

Lane mener at velværebloggere tror at de kjemper for «den gode kampen mot usunn livsstil». Og han sier at han mener det er "galskap" hvor mye makt de har.

- De tror virkelig at de er på frontlinjen, får hendene møkkete, mens de også svømmer rundt i treningsklær verdt tusenvis av kroner sponset av aktører i bransjen bare for tagge de på et Instagram-innlegg, hevder Lane.

- Jeg ville bare ha det gøy med mange fitnessbloggere som presenterer seg som hellige korsfarere, men som faktisk bruker det som en gratis billett til noen luksuriøse London-livsstil, sier Lane. Nå har 24.000 følgere som også tar hans side.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Her løfter han så tungt at innvollene "eksploderer", men det er selvsagt juks.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201742

Se hva som skjer når de blir trollet på gymmet.
Denne strongman får tatt i bruk sin enorme styrke utenfor trening.
Ja, du leste riktig.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201742

Arnold er i Budapest hvor de filmer inn Terminator 6.
Musikk når man trener er et must for mange. Dette er topp 10 låter fra 80-tallet.
Det er vanlig å tro at å løfte med bøyd rygg er farlig. Dette går vi dybden på her!
Planlegger du skalldyraften? Blåskjell, kongekrabbe, scampi, kamskjell eller reker.
Få mestringsfølelse og økt selvtillit på trening.