Fra mobbing og rusmisbruker til fitnessavhengig

Intervju03.06.2018Joachim Marhaug0

Etter å ha blitt mobbet på skolen gikk denne jenta ned mange kilo.

Meghan Gilbert, fra Dallas, Texas, var den såkalte stygge andungen i klassen hennes. Klassekameratene hakket på henne og mobbet henne daglig for hennes store figur og overvekt. Siden hun stadig ble mobbet og ingenting var bra nok føk hun opp i vekt til 90 kg på grunn av en spiseforstyrrelse.

Hun ble snart diagnostisert med angst og depresjon som følge av det fryktelige forholdet med sine klassekamerater. Slik beskriver Meghan sin indre og ytre verden i bildeteksten til et side-ved-side bilde som er lagt ut på Instagram: - Jenta til venstre var 90 kg med depresjon, angst og synd. Jeg var avhengig av narkotika, og jeg festet hver natt. Jeg våknet om morgenen og ønsket å glemme at jeg måtte våkne opp i morges. Livet mitt var bare fryktelig trist. Jeg hatet alle deler av kroppen min og tok altfor mange piller og for mange drinker, så en dag våket jeg opp etter 36 timers sammenhengende søvn.

Forhåpentligvis klarte 21-åringen å overvinne hennes avhengighet og å få livet sitt på rett kjøl. Hun gikk ned til 62 kg.

- Da jeg våknet av overdoseringen min, så jeg tatoveringen min: "Gå av tro, ikke av syne". Det var da jeg visste at jeg ikke gjorde det riktige i livet. Bibelen forkynner kjærlighet! Det er Jesus bud. Så det er der jeg begynte. Jeg elsket meg selv. Jeg elsket treningsstudioet. Jeg elsket motgangene. Jeg elsket smerte og ømhet. Jeg elsket menneskene rundt meg. Og mest av alt elsket jeg Gud.

Gymmet ble hennes livredder og Meghan glemte dopet for så å dykke inn i fitnessverden.

 

- Når du først begynner å løfte vekter og noen presser deg til å bli hardere, mesteparten av tiden sier du nei. Jeg klarer ikke! Men så prøver du, og du får en reps til. Du tror du ikke kan gjøre det, men i virkeligheten kan du. Det gjør vondt. Du bygger muskler ved å rive den ned. Det samme går i livet. Du får styrke gjennom vanskeligheter. Du vil alltid ha dystende tider i livet ditt, og det som betyr mest, er tankegangen min.

Hennes historie kan være et utmerket eksempel for de som står overfor mobbing og tenker at livet er ferdig uten å starte. Bare troen på Gud og seg selv hjalp henne til å bli en treningsmodell. Etter at slike bilder ble lagt ut på IG, ble kontoen hennes raskt viral. Det er mange mennesker rundt i verden som sliter med de samme problemene, så derfor har siden nå nesten 70 000 online-følgere.

- Å si nei, jeg kan ikke klare det og så ikke prøve. Eller si ja, jeg kan gjøre det. Jeg skal prøve. Jeg vil ikke gi opp, uansett hvor vanskelig det er eller hvor mye det gjør vondt. Jeg stoler på deg, Gud. Etter smerten blir du sterkere. Jeg startet på en 2,5 kg hantel og nå løfter jeg en 11 kg. Det gjorde vondt da jeg først løftet den på 2,5 kg.. Så ille, tenkte jeg, men jeg fortsatte å løfte. Det samme gjelder for livet.. Bygg deg opp for å forberede deg på hva som kommer etterpå. Je gikk ned 36 kg pluss et endret tankesett om styrke og utholdenhet og livet.. Nå har jeg vært rusfri i to år og en måned.

 


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!