Far og sønn kom i kanonform sammen

Diverse16.06.2018Joachim Pedersen113

De forvandlet ølmagene sine til en sixpack.

Det var i fjor den kinesiske duoen med 32-årige Ding Guoliang og 53 år gamle Ding Youwang gikk gjennom en fenomenal transformasjon over seks måneder fra mars til september. Det var sønnen som tok initiativet. Han håpet at faren kunne redusere ølmagen sin og føle seg glad igjen. Derfor så oppfordret han "gamlingen" til å bli med på treningsstudioet sammen med han selv. Alt ble dokumenterte av Guoliang som også er en kinesisk fotograf. Bilde etter bilde ble tatt over tid slik at man kunne se forvandlingen fra uke til uke.

- Tidligere var pappa sjenert og snakket ikke mye. Nå er han mye lykkeligere og mer energisk. Han ser også tiår yngre ut. Faren min gikk gjennom vanskelige tider da. Han eide en liten bambusfabrikk og virksomheten gikk dårligere og han tapte penger. Han er en reservert person og liker ikke å dele sine problemer. Han begynte etter hvert å drikke mye alkohol og han ble ofte full. Han tilbrakte timer med spill på telefonen og ville ikke forlate huset, sier Ding.

Den omsorgsfulle sønnen bestemte seg for å støtte faren og få bort de ekstra kiloene han hadde lagt på seg. Etter det begynte de å trene på gym fem dager i uken i syv måneder.

- Faren min har alltid vært en høy og sterk person. Depresjonen hans rystet meg og fikk meg til å føle meg fast bestemt på å forandre ham, skrev han i sin online blogg på WeChat.

Guoliangs far som er 167 cm høy og veide 83 kg klarte å gå ned 20 kg. Og Guoliang selv presterte å gå ned nesten 12 kg. Guoliang og den nye faren hans sa at han hadde savnet faren sin så denne reisen hjalp dem til å bli kjent med hverandre mye bedre.

- Hver tiende dag kunne vi registrerte endringene våres. Vi sluttet aldri å trene. Å trene i treningsstudioet er en selvutfordring, men også en selvkultivering. Vi samarbeidet med hverandre og oppmuntret hverandre til hverandre. Vi har bygde et spesielt bånd gjennom dette. Min mors helse er ikke bra så hun vil begynne med litt trim med faren min. Nå er min far som min bror, min lærer og min venn, kan et far og sønn forhold bli noe bedre?

På spørsmål om hvordan den minneverdige reisen har endret synet på livet brukte den kinesiske fotografen en berømt linje fra film Forrest Gump: "Livet er som en boks med sjokolade. Du vet aldri hva du skal få."

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Gikk ned 15 kg på iskrem

Intervju29.08.2018145

Denne karen gikk ned 15 kg på en diett basert på iskrem.
Verdens Sterkeste Mann mesteren Eddie Hall har gått betydelig ned i vekt. Og han skal enda mer ned.
Madelen Jensen gikk ned over 60 kg og inn flere titalls centimeter på hele kroppen.
Etter å ha blitt mobbet på skolen gikk denne jenta ned mange kilo.

Gikk ned 15 kg på iskrem

Intervju29.08.2018145

Så lenge må du hvile mellom settene for økt muskelmasse.
Marte Elverum satte ny europeisk rekord i markløft med hele 220 kg RAW.

12 matvarer du bør spise mer av

Kosthold19.09.201821

Dette er mat som er fullstappet med gode og sunne næringsstoffer.

6 styrkedrikker for mer energi

Kosthold18.09.201870

Disse 6 styrkedrikkene kan du lage selv og drikke før eller etter trening.
Never skip leg day!