Far og sønn kom i kanonform sammen

Diverse16.06.2018Joachim Marhaug0

De forvandlet ølmagene sine til en sixpack.

Det var i fjor den kinesiske duoen med 32-årige Ding Guoliang og 53 år gamle Ding Youwang gikk gjennom en fenomenal transformasjon over seks måneder fra mars til september. Det var sønnen som tok initiativet. Han håpet at faren kunne redusere ølmagen sin og føle seg glad igjen. Derfor så oppfordret han "gamlingen" til å bli med på treningsstudioet sammen med han selv. Alt ble dokumenterte av Guoliang som også er en kinesisk fotograf. Bilde etter bilde ble tatt over tid slik at man kunne se forvandlingen fra uke til uke.

- Tidligere var pappa sjenert og snakket ikke mye. Nå er han mye lykkeligere og mer energisk. Han ser også tiår yngre ut. Faren min gikk gjennom vanskelige tider da. Han eide en liten bambusfabrikk og virksomheten gikk dårligere og han tapte penger. Han er en reservert person og liker ikke å dele sine problemer. Han begynte etter hvert å drikke mye alkohol og han ble ofte full. Han tilbrakte timer med spill på telefonen og ville ikke forlate huset, sier Ding.

Den omsorgsfulle sønnen bestemte seg for å støtte faren og få bort de ekstra kiloene han hadde lagt på seg. Etter det begynte de å trene på gym fem dager i uken i syv måneder.

- Faren min har alltid vært en høy og sterk person. Depresjonen hans rystet meg og fikk meg til å føle meg fast bestemt på å forandre ham, skrev han i sin online blogg på WeChat.

Guoliangs far som er 167 cm høy og veide 83 kg klarte å gå ned 20 kg. Og Guoliang selv presterte å gå ned nesten 12 kg. Guoliang og den nye faren hans sa at han hadde savnet faren sin så denne reisen hjalp dem til å bli kjent med hverandre mye bedre.

- Hver tiende dag kunne vi registrerte endringene våres. Vi sluttet aldri å trene. Å trene i treningsstudioet er en selvutfordring, men også en selvkultivering. Vi samarbeidet med hverandre og oppmuntret hverandre til hverandre. Vi har bygde et spesielt bånd gjennom dette. Min mors helse er ikke bra så hun vil begynne med litt trim med faren min. Nå er min far som min bror, min lærer og min venn, kan et far og sønn forhold bli noe bedre?

På spørsmål om hvordan den minneverdige reisen har endret synet på livet brukte den kinesiske fotografen en berømt linje fra film Forrest Gump: "Livet er som en boks med sjokolade. Du vet aldri hva du skal få."

 

 


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!