Gikk ned 15 kg på iskrem

Intervju29.08.2018Joachim Marhaug0

Denne karen gikk ned 15 kg på en diett basert på iskrem.

Anthony Howard-Crow er 32 år gammel fotograf, online trener, YouTuber og tatt på seg flere stunt dietter. Han bor i Loveland, Colorado. Som han forklarer i en av hans videoer, startet han en YouTube-kanal kalt Abs & Ice Cream tilbake i 2011. Det originale stuntet var en 30-dagers diett hvor han hentet 50 prosent av sine daglige kalorier fra is. En ny jobb tvang ham til å kutte planen etter kort tid, men han følte at han viste sitt poeng ved å miste litt under 1 kg i uken som resulterte i noen imponerende magemuskler.

Han har også fullførte han en junkfood diett i 30 dager. Igjen gikk han ned rundt 1 kilo i uka og ble ripped.

- Hele poenget med disse demonstrasjonene er å vise deg, i utgangspunktet bevise, at du kan spise hva du vil og likevel gå ned i vekt, sier han.

Han måtte konsumere noe mer enn 2000 kalorier om dagen med iskrem, 500 kalorier om dagen med proteintilskudd. På den ene siden har han gått ned 15 kg og ble veldig muskuløs og lav fettprosent. På den andre siden var han ikke glad og fornøyd.

- Denne dietten var uten tvil det mest elendige dietten jeg noensinne har prøvd. Jeg var gretten og bare generelt amper og vanskelig å ha med å gjøre, sier han.

Målet hans var å vise at kalorier betyr noe mer enn noe annet for vekttap - mer enn makronæringsstoffer (karbohydrater, protein, fett), mer enn trening, mer enn når du spiser eller hvor mange ganger du spiser osv. Hvis han kunne gå fra 88 til 73 kilo på 14 uker mens du spiser dessert ved hvert måltid, så er det umulig å argumentere i mot, mener han.

- Det overordnede målet med prosjektene mine er aldri å presentere dem som sunne og virkelige måter å gå ned vekt på. Det var bare for å bevise at iskrem ikke er dårlig, sier han.


Dietten hans bestod mye av Ben & Jerry is.

Anthony's blodlipider ble forbedret, han fikk høyere HDL-kolesterol, men lavere LDL og dramatisk lavere triglyserider. Selv blodsukkeret hans gikk ned litt, til tross for å spise nok sukker til å sette en diabetiker inn i en diabetisk koma. En vekttap og fedmeekspert, Spencer Nadolsky, D.O., sier at det ikke er overraskende at alle de blodmarkørene beveget seg i en sunn retning.

 

- Med vekttap forbedrer mange av disse tingene seg uansett hvordan man gjør det, men det er interessant å se at han ble så amper, sier han.

- Til tross for hvor elendig det var vil jeg definitivt ikke at dette skal være min siste stunt diett, sier Anthony mens han anerkjenner at han ikke har noen ide om hvordan hans neste diett kan bli. 


Det er en fantastisk følelse å bokstavelig talt bli en ny mann, sier han.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!
Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.
Hvorfor går noen opp i vekt når de tilsynelatende gjør alt riktig? Se svaret.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!