Gikk ned 15 kg på iskrem

Intervju29.08.2018Joachim Pedersen0

Denne karen gikk ned 15 kg på en diett basert på iskrem.

Anthony Howard-Crow er 32 år gammel fotograf, online trener, YouTuber og tatt på seg flere stunt dietter. Han bor i Loveland, Colorado. Som han forklarer i en av hans videoer, startet han en YouTube-kanal kalt Abs & Ice Cream tilbake i 2011. Det originale stuntet var en 30-dagers diett hvor han hentet 50 prosent av sine daglige kalorier fra is. En ny jobb tvang ham til å kutte planen etter kort tid, men han følte at han viste sitt poeng ved å miste litt under 1 kg i uken som resulterte i noen imponerende magemuskler.

Han har også fullførte han en junkfood diett i 30 dager. Igjen gikk han ned rundt 1 kilo i uka og ble ripped.

- Hele poenget med disse demonstrasjonene er å vise deg, i utgangspunktet bevise, at du kan spise hva du vil og likevel gå ned i vekt, sier han.

Han måtte konsumere noe mer enn 2000 kalorier om dagen med iskrem, 500 kalorier om dagen med proteintilskudd. På den ene siden har han gått ned 15 kg og ble veldig muskuløs og lav fettprosent. På den andre siden var han ikke glad og fornøyd.

- Denne dietten var uten tvil det mest elendige dietten jeg noensinne har prøvd. Jeg var gretten og bare generelt amper og vanskelig å ha med å gjøre, sier han.

Målet hans var å vise at kalorier betyr noe mer enn noe annet for vekttap - mer enn makronæringsstoffer (karbohydrater, protein, fett), mer enn trening, mer enn når du spiser eller hvor mange ganger du spiser osv. Hvis han kunne gå fra 88 til 73 kilo på 14 uker mens du spiser dessert ved hvert måltid, så er det umulig å argumentere i mot, mener han.

- Det overordnede målet med prosjektene mine er aldri å presentere dem som sunne og virkelige måter å gå ned vekt på. Det var bare for å bevise at iskrem ikke er dårlig, sier han.


Dietten hans bestod mye av Ben & Jerry is.

Anthony's blodlipider ble forbedret, han fikk høyere HDL-kolesterol, men lavere LDL og dramatisk lavere triglyserider. Selv blodsukkeret hans gikk ned litt, til tross for å spise nok sukker til å sette en diabetiker inn i en diabetisk koma. En vekttap og fedmeekspert, Spencer Nadolsky, D.O., sier at det ikke er overraskende at alle de blodmarkørene beveget seg i en sunn retning.

 

- Med vekttap forbedrer mange av disse tingene seg uansett hvordan man gjør det, men det er interessant å se at han ble så amper, sier han.

- Til tross for hvor elendig det var vil jeg definitivt ikke at dette skal være min siste stunt diett, sier Anthony mens han anerkjenner at han ikke har noen ide om hvordan hans neste diett kan bli. 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Mange har problemer å gå ned i vekt, men det er mange som også har problemet med å gå opp i vekt.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!

Gikk ned 45 kg på 1 år

Diverse10.10.2018114

Sjekk denne forvanldingen. Se video!
Madelen Jensen gikk ned over 60 kg og inn flere titalls centimeter på hele kroppen.

Gikk ned 45 kg på 1 år

Diverse10.10.2018114

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse15.11.20181461

Se også 12 andre som har gjort en kjempejobb.

7 tips for bedre hip thrust

Trening15.11.201833

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.
Nils Harald Moe på 71 år har stilt flere ganger i fitness.

TOPP-3 for STØRRE triceps

Trening13.11.2018105

Vil du ha større armer? Da bør du fokusere på tricepsen. Se hvorfor!
Disse 5 matvarene er med å øke energien din.