10 kjendiser som er topptrent og over 40 år

Fitness01.09.2018Joachim Pedersen0

Selv om du har passert 40 kan du fint komme i bedre form. Sjekk ut disse kjendisene!

Man kan fortsatt trene og se bra ut selv om man har passert 40. Nå trener kanskje disse kjendisene en del mer enn hva Ola Nordmann kan få til i 40-årene. Men du trenger i alle fall ikke ha en unnskyldning om at du har passert 40 år og at man ikke klarer å komme i form.

Her har du 10 kjendiser som alle er over 40, noen er til og med over 50 og 60 år. 

1. Tim McGraw (51)

Etter å ha neglisjert sin helse lenge bestemte country sangeren å endelig gjøre en endring. Selv om han startet med jogging, er treningene hans nå en blanding av kroppsvektsøvelser, øvelser med vekter og MMA-trening. Han holder seg også til et rent kosthold 4-5 dager i uken.

2. Will Smith (49)

The Fresh Prince of Bel-Air har kommet langt fra sine tenårings dager. Will har siden den gang lagt på seg masse muskler og blitt en svært veltrent kar. Nå er han regelmessig med i actionfilmer og for å opprettholde sin egen action helt fysikk så trener han seks dager i uken. Han trener styrketrening og i tillegg til boksing og løping.

3. Mark Wahlberg (47)

Mark Wahlberg har lange vært en av de mest etterspurte skuespillerne når det gjelder fysikk og muskler, men han er også kjent for sine intense treningsøkter. Mark måtte legge på seg 20 kg kvalitetsvekt for filmen "Pain and Gain", og for å klare dette måtte Wahlberg spise 10 ganger om dagen og løfte vekter 5 ganger i uken. Du kan lese mer om hvordan han gjorde det her.

4. Dwayne "The Rock" Johnson (46)

Dwayne Johnson er den best betalte skuespilleren i verden, ifølge Forbes, som tjente $119 millioner fra midten av 2017 til midten av 2018. Han er også kjent for hans fysiske og "grusomme" treningsøkter. Dwayne har alltid vært stor og veltrent. Han startet sin muskelkarriere på fotballbanen (amerikansk fotball) som spilte for University of Miami, til hans dager med WWE-bryting og til nå som actionhelt. I likhet med Arnold så har Johnsons fysiske styrke og atletiske utseende vært drivkraften bak hans suksess. Johnson bruker en seks dager på, en dags tidsplan, som inkluderer en 50 minutters kardio økt og deretter en muskelgruppe spesifikk løft.

5. Jason Statham (51)

Den engelsk actionstjernen Jason Statham er ikke fremmed for å trene og drive med fitness . Han har også en gang vært en konkurransedyktig stuper. Statham elsker boksing og sier at han trenger konstant variasjon for å holde seg interessert i fitness og trening. Han spiser sunt og bra 95% av tiden i følge han selv og fokuserer da mest på rene matvarer, men tillater seg en godbit som sjokolade av og til.

6. Sylvester Stallone (72)

Sylvester Stallone er kjent for å gjøre sine egne stunts og ta på seg fysisk krevende roller som Rocky Balboa til Rambo. Han har opprettholdt sin rippede kroppsbygning helt til sine eldre dager. Han er mer old school når det gjelder trening. Her går det i tunge løft etterfulgt av kosthold med magert kjøtt. For sin rolle i Rocky filmene trente Stallone seks dager i uken, to ganger hver dag. Han har også lagt på seg over 20 kilo for en rolle i Cop Land. I likhet med Arnold har Sylvester også innrømmet bruk av doping.

7. Arnold Schwarzenegger (71)

Man trenger vel strengt tatt ingen videre introduksjon om Arnold. Han har vist at alt er mulig så lenge du er villig til å jobbe for det. Han vant Mr. Olympia 7 ganger, ble en skuespiller og en guvernør i California. Til tross for å ha hatt noen helseproblemer, er Arnolds alder ingen match for hans besluttsomhet og disiplin for å bygge en skikkelig kropp.

8. Terry Crews (50)

Han er en actionhelt, sitcom-stjerne, game show vert, reklamemodell, tidligere NFL-spiller og bestselgende forfatter. Dette er Terry Crews. Han er også kjent for sin utrolige kroppsbygning.

9. Dolph Lundgren (60)

Svensken som har spilt inn en rekke actionfilmer holder formen godt til tross for sin alder som viser at hans travle timeplan ikke er en unnskyldning for at han ikke skal opprettholde en bra form. Dolph spilte blant annet mot Sylvester i en av Rocky-filmene på 80-tallet.

10. Hugh Jackman (49)

Hugh Jackman tok sin styrke og kroppsbygning til nye høyder i en alder da de fleste menn heller går den andre veien. Han tok sin fysikk til et helt nytt nivå da han skulle spille rollen i filmen "Logan". Han har dog allerede vært topptrent i filmene X-men som Wolverine.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

The Mountain blir bare sterkere og sterkere!
Disse 7 menneskene har blitt styrtrike på grunn av sin karriere i bodybuilding.
Dette er en blanding av styrke og Gladiatorene som er kjent fra Sverige.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!