Bygg muskler med fiskeprotein

14.09.20180

Hold fettprosenten nede og bygg muskler med fiskeprotein. Se her!

Annonsebilag

Er du aktiv og ønsker det lille ekstra som gir musklene et tilskudd av aminosyrene de trenger for å vokse? Ønsker du hjelp til å holde fettprosenten nede? HydroProt er proteinet på markedet som tas opp raskest i kroppen og som gir musklene dine den restitusjonen de trenger etter trening for å bidra til å øke muskelmassen. HydroProt bidrar også til å øke jernlagrene i kroppen din, noe som hjelper til å øke energinivået i kroppen.

Hydrolyse

Gjennom hydrolyse trekker vi ut de næringsrike proteinene fra laksekjøttet og gjennom denne metoden får vi proteiner som er enklere for kroppen å ta opp fordi hydrolyseprosessen ligner vår egen fordøyelsesprosess i tarmen. Kroppen opplever laksehydrolysatene som «ferdigfordøyde». Dermed bruker tarmene kortere tid på å bryte ned proteinene og ta de opp i kroppen. Dette er gunstig for muskelbevaring og restitusjon, samtidig som kroppen får i seg alle essensielle aminosyrer.

HydroProt er i utgangspunktet bra for alle, spesielt de som spiser lite fisk, da man får et godt tilskudd av fiskeproteiner. For alle som holder seg litt i aktivitet vil fiskeproteinene bidra til at man får litt mer ut av treningen enn ellers. Alle som trener hardt vet at proteiner kan utgjøre forskjellen når man prøver å oppnå fremgang. Da er det viktig at man velger det mest potente proteinet, og HydroProt inneholder over 94% rent fiskeproteinhydrolysat fra laksekjøtt og er det reneste produktet på markedet.

KJØP HydroPot fiskeprotein til halv pris her for kun kr 125,-.

Kutte fettprosent

For mange som trener aktivt, og spesielt de som konkurrerer innen fitness og bodybuilding, er det fokus på å kutte fettprosent. I 2016 vant proteinet som brukes i HydroProt, prisen for "Ingredient of the Year - Weight Management" under kåringen NutraIngredients Awards i Genève. Bakgrunnen for prisen er en 6 ukers studie som viste en nedgang i BMI på 6% ved bruk av 16 gram hydrolysert fiskeprotein per dag sammenlignet med whey protein isolat. Proteinene bør inntas rett etter trening for maksimal effekt konkluderer de med i studien.

Fornøyd med fiskeproteiner

Johnny Værnes har vært aktiv hele livet og det har vært spesielt fotball og kampsporten MMA som har vært i fokus, selv om MMA ble lagt på hylla for et par år siden. Det har vært mye lek og moro gjennom sport, men når det kommer til kostholdet er Johnny veldig seriøs. Bestemte tider på året regulerer han vekten ned og opp gjennom bulking og deffing. Trening og kosthold reguleres for å oppnå ønsket resultat.


Johnny Værnes har stort utbytte av fiskeprotein.

Bruk av HydroProt gjennom flere måneder har gitt Johnny en synlig effekt, både på vekt og mer markerte muskler. Johnny bruker produktet spesifikt for å bygge muskler da han har jobbet mot et mål om oppgang på markløft fra 175 til 200 kilo. Du kan lese mer om Johnny sine erfaringer med HydroProt her.

KJØP HydroPot fiskeprotein til halv pris her for kun kr 125,-.


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.