Følger du gymreglene?

Diverse13.10.2018Joachim Marhaug0

På et gym så er det alltid noen "uskrevne" regler og gym etikette. Følger du dem?

1. Ingen liker et rotete hjem

Å tråkke på lego på stuegulvet er ikke akkurat noe behagelig. Det samme er det på et gym hvor du ser manualer og vektskiver flyter rundt over hele gulvet. Det er ikke særlig motiverende å måtte begynne og rydde opp etter andre før du kan starte din egen trening. Bruker du noe utstyr så legg det tilbake der det stod.

2. Gymbaggen følger med deg inn

Kanskje du er en av de som drar med deg gymbaggen inn på treningsstudioet og drar den med fra sted til sted der du skal trene. Det er ikke så vanskelig å ta med deg det du trenger inn i studioet og legge sekken i skapet. Gymbaggen lider nødig av separasjonsangst av den grunn. Baggen din har ingenting å gjøre på gulvet. Den står gjerne mer i veien enn den har nytte. Den kan også bli stjelt om du et øyeblikk ikke følger ordentlig med, eller plutselig må på toalettet.

3. Bruk et treningshåndkle

Å se en glitrende våt liten svetteflekk på treningsbenken som du gjerne vil bruke er ikke videre forokkende. Er du en som svetter mye så vennligst rengjør apparat etter bruk. Bruk enten håndkle eller tørk av med desinfeksjon og papir etterpå. Dette er snakk om ren folkeskikk og hygiene.

4. Ikke vær for pågående

Du er jente og man vil alltid ha muligheten til å bli sjekket opp uansett hvor man er. Også på gymmet. Hvis du får et vennlig smil så smil gjerne tilbake. Så kan du sette på øreklokkene og fokusere på ditt. For du er jo nemlig på gymmet for å trene. Så gutter, ikke vær for pågående. Får du en høflig avvisning så nøy deg med det. Det er ikke noe vits og begynne å "hjelpe" dem med å trene. Du vil vel neppe jage kvinnene unna? Vi forstår at testosteronnivået er høyt, men bruk energien på det du også er der for; å trene.

5. Del apparatet med andre

Du har ikke tatt eierskap i et apparat selv om du bruker det. Er det mange folk på gymmet og på ettermiddagen kan det jo til tider bli veldig folksomt. Da bør du dele apparatet med deg slik at de kan kjøre i mellom når du hviler. Og for all del ikke okkuper to apparater fordi du skal kjøre supersett når det er folksomt. Det er dårlig oppførsel overfor alle de andre som også er det for å trene. De er ikke der for å vente på at du skal bli ferdig med å trene.

6. Bicepscurl i knebøystativet

Det er forskjellige varianter av stativer og rack, men det er bare en type knebøystativ. Der går det ikke an å ta for eksempel bicepscurl, roøvelser etc. Eller det går an, men det skal du ikke gjøre der. Skal du kjøre dype knebøy, skulderpress, utfall etc. Da gjøres det i knebøystativet.

Hvis du kommer på noen flere gymregler så skriv de gjerne nedenfor.


Gym Fails 2019 - Compilation

Diverse24.09.201910

Se ulike klipp på gymmet hvor det går skikkelig galt.
Se Arnold Schwarzenegger som Howard Kleiner.
Noen ganger går det galt på gymmet. Se video.

Crazy flat håndslag konkurranse

Diverse23.03.201911

Only in Russia.

Gym Fails 2019 - Compilation

Diverse24.09.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!