Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.2018Fride Skjønsberg0

Høstens godterislipp kan friste med mørk og lys sjokolade, søt-lakris, vingummi, sprudlevann og enda mer.

Dagligvareslipp: tre ganger i året lanseres det en mange nye produkter i butikkene. Her er høstens nyheter når det gjelder godteri og annet snacks. 

Orkla Confectionery & Snacks Norge

Orkla Confectionery og snacks kan friste med mange spennende nyehter i høst! Sjokolader, godteri, kjeks, snacks og nøtter.

Safari storplate: Norges søtkjeks #1 møter Nidars sjokolade. Resultatet blir selvfølgelig ikke noe annet enn herlig kjekssjokolade.

Crispo Karamell: Knasende karamellbiter og Crispo's sprø krisp gjør Crispo karamell til en sjokolade med en ny og spennende smak.

Vill Nøttebar: En liten sjokoladebar proppfull av nøtter. Kombinasjonen av 38% nøtter og mørk sjokolade gir Vill Nøttebar 30% mindre sukker enn gjennomsnittlige sjokoladebarer

Vill Gelégodteri: Naturlig gelégodteri med masse frukt og uten unødvendige tilsetningsstoffer. Posene kommer i to ulike smaker og inneholder 1/3 frukt.

Nidar Favoritter Polly Turmiks: Ny blanding fra favorittserien Nidar Favoritter. Den nye grønne posen byr på en perfekt blanding av sjokoladebiter med og uten nøtter.

Troika Appelsin: For første gang kommer Troika med ny smak. Den knallgule varianten har en spennende appelsinsmak og er en nytelsessjokolade i tre lag

Panda Choco & Lakrits: er en ny serie fra Panda. Lakris-og sjokoladekuler dyppet i pulver med smak av salmiakk lakris eller bringebær.

Ifa Godis: To digge esker med sukkerfrie pastiller som gir deg godterifølelsen. Kommer i smakene Cola & Sitron samt Karamell & Banan.

Digestive Fullkorn: Nå får du kjeksklassikeren Digestive i fullkornsvariant. Med 43% fullkorn er kjeksen et bedre valg.

Kornmo Bakte Knekkebrød med Chia: Ny smak på favorittknekkebrødet fra Kornmo. Grove knekkebrød fulle av frø.
Cheez doodles Light: Den sprø, gode ostepopen laget med mild, ekte ost og 30% mindre fett.

Cheez starz: Ostestjerner med smak av cream cheese og cheddar. Den blå posen med Cheez starz er kjent fra Sverige, og er nå endelig i Norge.

Polly Mexican Fiesta: Norges mest populære peanøtter med den mest populære meksikanske chipssmaken
KiMs Sticks Biff & Løk: Bestselgeren kommer nå med ny og spennende smak
KiMs French Fries Sourcream & Onion: Ny smak på de kjente, sprø snacksstengene med 25 % mindre fett.

Cuba har blitt palmeoljefri. Samtidig får 80-åringen ansiktsløftning med nytt design. Sjokoladen er selvfølgelig like crunchy og silkemyk som før. Nidar-fabrikken har nå blitt palmeoljefri. Bare de siste to årene har Nidar fjernet palmeoljen i 130 produkter. Cuba var siste palmeolje-nøtt å knekke. 

Mondelez International

Ny limited edition sjokolade, ny premium sjokolade og alles tursjokolade er tilbake i mørk forkledning.

Daim Liquorice Limited Edition
Daim lanserer en ny sjokoladebar i begrenset opplag - Daim Lakris! Den velkjente sjokoladebaren Daim dukker snart opp i hyllene med en ny vri som alle Daim og lakriselskere kan glede seg til. En Daim limited edition med deilig melkesjokolade kombinert med salt lakrissmak og knasende biter av mandelkrokan. 

Freia Premium PERLER
Freia utvider sitt Premiumsortiment, denne gangen med Freia Premium Perler, en myk fruktkjerne trukket med vår finest mørke sjokolade.Freia Premium er kjent for sin mørke kvalitetssjokolade og nå kommer vi med to nye smaker i ett helt nytt format, så du kan nyte den nye Premiumsjokoladen perle for perle. Freia Premium Perler har en myk fruktkjerne trukket med vår fineste mørke sjokolade. Fruktkjernen består av 98,5% ekte frukt og bær, og er trukket med mørk sjokolade som inneholder 55% kakao. Kombinasjonen av den fyldige mørke Premium- sjokoladen og den friske fruktsmaken gir en herlig smaksopplevelse - Freia Premium Perler inneholder ingen tilsetningsstoffer.

Kvikk Lunsj Mørk
En turfavoritt i mørk forkledning er tilbake. Kvikk Lunsj Mørk er en limited edition med den kjente og kjære kjeksen overtrukket med mørk sjokolade. En herlig spiseopplevelse som passer for både korte og lange turer utover høsten. Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glade i tradisjoner, men de etterspør allikevel nye sjokoladevarianter.

UNIL

Høstens storlansering er Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler - nå helt uten palmeolje.

Popcornkrydder
Sett smak på popcornet! Krydrene kommer i porsjonsposer. Strø over popcornet og klart til å spises. 

Belgiske trøfler
Jacobs Utvalgte lanserer to nye varianter av belgiske trøfler; bringebær og karamell & havsalt. Trøflene er dekket med kakao og smaker himmelsk. Alle variantene er nå uten palmeolje. Belgisk sjokolade
Jacobs Utvalgte lanserer en ny konfekt bestående av tradisjonsrike, belgiske konfektbiter med mørk, lys og hvit sjokolade. Konfektbitene er nå uten palmeolje.

Rotfruktchips
Jacobs Utvalgte Rotfruktchips er knasende sprø og smakfull chips laget av økologiske gulrøtter, rødbeter, pastinakk og poteter.

Coca-Cola

Nå får du Coca-cola med bringebærsmak og Sprite med smak av tranebær! 

Coca-Cola med bringebærsmak
Høsten store nyhet er «Coca-Cola Raspberry uten sukker», der smaken av Coca-Cola kombineres med et hint av bringebær. 

Fanta Strawberry og Kiwi er tilbake, men denne gangen helt sukkerfri!
I vår ble det holdt et Fanta-valg der norske forbrukere fikk bestemme høstens nye Fanta-smak. Resultatet ble gjensyn med en tidligere favoritt. Vinneren ble «Fanta Strawberry & Kiwi».Nytt fra Urge og Sprite også helt sukkerfrie.
90-talls helten Urge har mange trofaste fans. De kan nå glede seg til å sjekke ut nye «Urge Chill guarana» uten sukker. Klassikeren Sprite får også en ny sukkerfri smaksvariant med «Sprite Lemon Lime & Cranberry».

REMA1000

Godt og Blandet og Godt og Blandet Supersur
Unn deg noe godt - med litt bedre samvittighet. REMA1000 introduserer Godt og Blandet og Godt og Blandet Supersur, begge med 30 prosent redusert sukker. Sukkerinnholdet er redusert uten å gå på kompromiss med smaken.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.
Sommerens matnyheter plasseres i butikkhyllene nå om dagen.
Det er duket for årets store nyhetsslipp.

Høstens matnyheter

Kosthold16.10.20184

Vi går en smaksrik høst i vente. Dette er de nye matvarene som er på vei inn i butikkene.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!