Slet med overflødig hud etter vekttap på utrolige 80 kg

Diverse27.10.2018Joachim Marhaug0

Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!

29 år gamle Melanie fra Dallas, Texas slet lenge med overvekt. Nylig utførte hun slankeoperasjon etter å ha nådd en vekt på hele 163 kg. Hun gikk ned utrolige 80 kg, men etter vekttapet fikk hun mye overflødig hud.

Kvinnen er nesten helt ugjenkjennelig etter å ha gjennomgått hudfjerningsoperasjon, men før den tid ble hun møtt med mange utfordringer.

Bortsett fra å tiltrekke uønskede blikk og kommentarer fra fremmede påvirket Melanies overflødige hud også datinglivet. Noe som knakk selvtilliten hennes mer og mer. Heldigvis har hun nå funnet kjærligheten og hennes nye kjæreste er stolt av henne for den utrolige transformasjonen hun har gjennomgått. 

- Du kan bare føle den ekstra huden som veier mellom beinene dine. Når det henger på kroppen din, føles det tungt og man kan føle huden gnisse mot hverandre. Svømming er den eneste treningen hvor jeg ikke føler at huden ikke trekker meg ned. Jeg har gått til bassenget når det har vært tomt der, fordi jeg blir veldig nervøs når det er andre mennesker der. Jeg føler at folk skal dømme meg, se på meg og le av meg, sier Melanie.


- Og jeg får høre det og det gjør det fortsatt vondt. Jeg prøver så hardt å se normal, men du kan ikke skjule all denne overflødige huden. En god del av det jeg gjør i løpet av dagen er stelling av huden min.

 

Melanie var nylig på en episode i et program på TLC hvor hun endelig fikk operasjonen hun trengte for å bli kvitt den overflødige huden. Endelig ser hun normal ut og kan nyte godt av vekttapet som hun har jobbet så hardt for.

Etter operasjonen mistet Melanie ytterligere 7 kg med overflødig hud.


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?

Gikk ned 45 kg på 1 år

Diverse10.10.2018356

Sjekk denne forvanldingen. Se video!
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!