Verdens største pølse i brød

Kosthold30.11.2018Joachim Pedersen0

Glad i pølser? Dette er verdens største pølse i brød. Den inneholder 10.428 kcal.

Pølse i brød er gjerne barnas favoritt når det gjelder grillfest. Eller ventemat for voksne som steker en stor biff eller flintstek. Du får pølse i brød i mange størrelser. Fra små cocktail til rundt 30 cm, men de fra @Zweigles har vært på en fabrikktur for å sjekke hvordan pølser blir laget. Der fikk de hjelp til å lage en gigantisk pølse.

Denne inneholder hele 10.428 kcal, 291 gram protein, 376 gram karbohydrater og 840 gram fett. En skikkelig kaloribombe med andre ord - om du orker å spise hele! 

Så, hvis du vil sjekke ut mer om denne bør du se videoen nedenfor.

 



Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Avokadoburger med 73 gram protein

Kosthold09.10.201892

Denne avokadoburgeren inneholder hele 73g protein og er en supersunn burger.
Han bestemmer seg for å kutte ut sukker i 30 dager. Resultatene hans er fantastisk!

Spist pølser og chips i 22 år

Kosthold13.11.2016117

Daniel Pennock på 26 år har livnært seg på pølser og chips i 22 år

Verdens største cheeseburger?

Kosthold27.02.20161054

Se hvor mye den veier!

Avokadoburger med 73 gram protein

Kosthold09.10.201892

Spist pølser og chips i 22 år

Kosthold13.11.2016117

Og ikke minst hvor lenge etter du skal spise etter trening.

Slik bør du starte dagen

Kosthold20.02.201913

Sjekk ut frokosten som gir deg den næringen du trenger og holder deg energisk hele dagen.

Espen med 302,5 kg i knebøy

Strongman19.02.2019222

Espen Aune som har for lengst lagt opp som strongman er fortsatt råsterk!
Albueposisjonen kan være forskjellen på en god og dårlig knebøy.

Når det går galt i knebøy

Diverse17.02.201916

Se videoklipp når ting går fullstendig galt når man skal kjøre knebøy.